De Super Coach Challenge

Vanaf 1 juni! SuperCoach!!! Over CONTACT en GROEI in mensenlevens!

Vijftien jaar geleden deed ik mijn eerste stapjes op het COACH-PAD. Wat wist ik nog een boel niet! Ik coachte vanuit mijn HOOFD, ik kende de modellen en paste die toe. En echt… er ging al best wel veel goed hoor. Gelukkig had ik kennelijk goeie MODELLEN om op terug te vallen 
Inmiddels weet ik zoveel meer. Geleerd van groten der aarde, van collega’s, van cliënten, van mijn kinderen, en vast van nog veel meer mensen die ik nu oversla. En dat geleerde allemaal bij elkaar maakt dat mensen zeggen: je coacht LIEFDEVOL MEEDOGENLOOS! hahaha, dat vind ik dus een groot compliment! Want coachen gaat voor mij over de kern! Wat iemand voor ingewikkelds doet, doet hij/zij meestal in alles. In boodschappen doen, in moederschap, in carrière maken… de rode draad zit meestal door de contexten heen. Alleen zie je dat in je eigen leven zelf meestal niet. Fijn hè, iemand die dan even meekijkt!

Ik heb zoveel geleerd! En ik wil zo graag deze kennis delen! Zodat ook jij een nog betere coach kunt worden. En nee, coachen gaat niet alleen over een-op-een in een kamertje zitten met iemand. Je coacht medewerkers, collega’s, je kinderen, op het sportveld. Coachen gaat namelijk over contact en groei. Dat zijn voor mij de basisingrediënten. Alleen vanuit echt contact kan iemand groeien. Huh Waarom ik dat zo zeg? Jaaaaaa…….. ga lekker met ons op pad dan delen we alles met je. Een maand lang tips, films en inspiratie. Voor iedereen die blij wordt van CONTACT en GROEI.

HOE DAN?
Samen met vriendin, collega, medetrainer en medecoach Renée Hilverdink ga ik je komende tijd van alles delen waarvan wij denken dat het je als coach een hoop gaat brengen: Ziehier de Super Coach Challenge!
Is het GRATIS? JA. Is het live-changing? Nee natuurlijk niet! Ik ga hier niet keihard lopen roepen dat alles in je leven anders gaat lopen hierna, dat je inzichten krijgt alsof je een trip naar de maan hebt gemaakt en dat je een totaal geniale coach zult worden door onze input. Maar wel dat het LEUK, INTERESSANT, PRIKKELEND en INSPIREREND zal zijn. Nou dat gezegd hebbende, doe je mee?
Schrijf je in!

Groeten,
Cathelijne Wildervanck

Meer video’s

Meedoen met een NLP training

Meedoen met NLP training Waarom een NLP training? Is het een ingewikkeld spanningsveld? Cathelijne vertelt haar ervaringen over de waarde van een NLP training. Wil jij ook ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem dan eens contact op voor een...

Coaching 3 stappen – video Cathelijne

Alle video's Contact Achterom 78 22611PS Delft 015-2125125 info@1e-verdieping.nl Bouwstenen Reviews van cursisten Blogs Video's Artikelen Aanbod Persoonlijke coaching Opleidingen en workshops Agenda Kennismaken Algemeen Waarom De eerste verdieping? Brochures Algemene...