Leerstroom Systemisch Werk

Het touwtje dat je steeds maar vasthoudt

In deze opleidingen leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen en de invloed daarvan op ons functioneren. In eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en eventueel ook later om te integreren in je werk.

Want in een systeem kunnen allerlei dynamieken en verstrikkingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Dynamieken die als je er zicht op krijgt, doorbroken kunnen worden.

Systemisch wijzer

Systemisch werk en familieopstellingen zijn er voor iedereen die nieuwsgierig is naar de basis van terugkerende thema’s en patronen. Dit kunnen vragen zijn rondom ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je werk. Maar ook als je wilt achterhalen waarom bijvoorbeeld boosheid, verdriet, somberheid, conflicten of je tekortgedaan voelen steeds maar weer terugkomt. Door deze methodiek begrijp, voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Hoe?

 

  • Systemisch Werk
  • Systemisch Begeleiden
  • Systemisch Werk in Organisaties
  • Systemisch coaching

Systemisch Werk

De basis voor iedereen die een ferme stap wil maken om systemisch wijzer te worden en meer vrijheid te ervaren. En de basis voor professionals.

Een 9-daagse opleiding in een betrokken groep, kijken naar theorie, toepassing en natuurlijk om persoonlijk verder te groeien.

Systemisch Begeleiden
voor coaches en trainers

In deze opleiding leer je hoe je Systemisch Werk en opstellingen in kunt gaan zetten in trainingen, coaching en als begeleider van familie- en organisatieopstellingen.

Een 6-daagse vervolgopleiding voor wie de opleiding Systemisch Werk gevolgd heeft.

Systemisch Werk in Organisaties

In deze 3-daagse opleiding ga je specifiek kijken naar thema’s die bij organisaties spelen. Denk aan leiderschap, teamontwikkeling, marketing, positionering van de klant tov het bedrijf, en meer.

Wat kan ik hierna(ast)

Persoonlijke ontwikkeling

NLP+

Taal van het Lichaam