Meedoen met NLP training

Waarom een NLP training?
Is het een ingewikkeld spanningsveld? Cathelijne vertelt haar ervaringen over de waarde van een NLP training. Wil jij ook ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem dan eens contact op voor een oriënterend gesprek over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling via info@1e-verdieping.nl

Meer video’s

De Super Coach Challenge intro

De Super Coach Challenge Vanaf 1 juni! SuperCoach!!! Over CONTACT en GROEI in mensenlevens! Vijftien jaar geleden deed ik mijn eerste stapjes op het COACH-PAD. Wat wist ik nog een boel niet! Ik coachte vanuit mijn HOOFD, ik kende de modellen en paste die...

Coaching 3 stappen – video Cathelijne

Alle video's Contact Achterom 78 22611PS Delft 015-2125125 info@1e-verdieping.nl Bouwstenen Reviews van cursisten Blogs Video's Artikelen Aanbod Persoonlijke coaching Opleidingen en workshops Agenda Kennismaken Algemeen Waarom De eerste verdieping? Brochures Algemene...