Opleiding NLP Practitioner

NLP Persoonlijke ontwikkeling en groei

Een groeiend aantal mensen vindt persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijk in hun leven. Deze NLP Practitioner opleiding geeft je het inzicht en de gereedschappen om gewenste verandering te bewerkstelligen. De één wil beter functioneren in zijn werk, de ander wil overtollige bagage kwijtraken terwijl weer een ander grenzeloos nieuwsgierig is naar wat er nog is aan onbenutte mogelijkheden. Daarnaast is het de basis voor iedereen die met mensen werkt en z’n professionele communicatie wilt verbeteren.

NLP next level

We noemen onze basis NLP Next Level. Omdat we verder gaan dan de modellen zoals die standaard in een erkende opleiding horen. We gaan voorbij het cognitieve, en gaan er vanuit dat veel groei en ontwikkeling vraagt dat je ook durft los te laten dat je alles moet begrijpen en met goed verstand oplossen. We gebruiken daarbij geavanceerde breinkennis, die maakt dat je meer en diverser gebruik maakt van de kwaliteiten die je hebt.

Meer weten over de opleiding NLP Practitioner? Meer weten wat er mogelijk is in jouw persoonlijke ontwikkeling? Kom dan eens proeven bij een van onze workshops of maak kennis met een van onze trainers.

Erkende NLP trainingen

Wij geven erkende NLP-trainingen zoals we zelf ook training zouden willen hebben: inspirerend, persoonlijk, toegankelijk, bruikbaar, professioneel en verdiepend. Voor iedereen die een stap verder wil. Wil je ontdekken of een NLP opleiding bij jou en je doelen past? Kom gratis kennismaken met een van de trainers of schrijf je in voor de workshop NLP in 1 dag.

NLP – persoonlijk leiderschap – persoonlijke ontwikkeling – professionele communicatie

NLP helpt je om bewust te worden van de onbewuste sturing achter je gedrag, communicatie en emoties. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat je resultaten voor een groot deel bepaald worden door communicatie. Maar communicatie is veel meer dan “wat je denkt en uitspreekt“. Misschien gaat het zelfs wel over alles wat je nog niet denkt en uitspreekt. Onze NLP Practitioner gaat over communicatie maar dan “een tandje dieper“. Communicatie en persoonlijke ontwikkeling zijn dus kernwoorden in onze opleidingen. Het gaat ook over hardware: hoe verwerkt je brein & je zenuwstelsel wat je beleeft, wenst en droomt en werkt dat voor je of tegen je? Hoe kun je dat misschien anders doen? Of beter en handiger?

Programma NLP practitioner

De opleiding bestaat uit 16 dagen, verdeeld over 5 blokken van 3 dagen en een laatste afsluitende dag. Download de brochure voor het volledige programma en de inhoud van de opleiding.

Gratis herhalen

Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! Je mag altijd een opleiding over doen, gewoon om de puntjes op de i te zetten en jezelf nog eens in de sfeer van groei en inspiratie te dompelen. We rekenen dan slechts 10% van de actuele opleidingsprijs! Dit geldt voor alle opleidingen van meer dan 3 opleidingsdagen. Je kunt dit doen als je de opleiding volledig hebt gevolgd en voor één opleiding tegelijk. We reserveren per opleiding een aantal plekken hiervoor, dus neem gerust contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Soms lukt het meteen en anders meestal wel de opleiding daarop. Natuurlijk mag je ook altijd eerst even met ons sparren of dit goed past bij de fase van je ontwikkeling.

Erkenning

De NLP opleidingen zijn erkend door de NVNLP. Voor het verkrijgen van het erkende NLP Practitioner certificaat vinden we het vooral belangrijk dat je NLP lekker toepast in je dagelijkse leven, we nemen daarom geen officieel examen af. Wel is er een afsluitende certificeringsdag waarbij we ruimschoots stilstaan bij jouw oorspronkelijke leerdoelen, wat je geleerd hebt en hoe je er ook in de toekomst verder mee kunt gaan. Deze afsluitende dag ontvang je ook je certificaat.

Deelname NLP Practitioner

Deelname aan de opleiding is inclusief erkend internationaal NLP certificaat, uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisie groepen en toegang tot de besloten facebookgroep. Elke dag is er een uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee. De opleiding wordt gegeven door twee senior-trainers en er zijn altijd 2-4 assistent-trainers aanwezig om ook buiten de plenaire momenten genoeg aandacht voor iedereen te hebben.

Betalen in termijnen

Het is mogelijk om onze opleidingen in termijnen te betalen, zonder extra kosten. Neem bij je inschrijving contact met ons kantoor op als je hier gebruik van wil maken en dan stemmen we graag een regeling met je af.

Fiscale mogelijkheden

Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze NLP opleiding kunt aanvragen. In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw opleiding.

Via je werkgever?

Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Heb je onze hulp nodig, we kunnen meedenken, een voorstel schrijven voor je werkgever of je helpen bij het verwoorden van  de onderbouwing van je keuze.

Als ZZP-er/ zelfstandig ondernemer

De kosten van deze opleiding kun je als scholingskosten voor jouw bedrijf boeken.

Aanmelden NLP Practitioner

Je kunt je hier aanmelden door het formulier in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe (kijk in je spam als je niet binnen twee werkdagen iets ontvangen hebt!). Betalen graag uiterlijk drie weken voor aanvang van de opleiding.

Neem vrijblijvend een optie

Nog geen 100% zekerheid? Je kunt een plaats reserveren totdat je een beslissing hebt genomen. Je kunt altijd een kosteloos gesprek met een van de trainers laten inplannen, dan nemen we met je door of de opleiding past bij je verwachtingen en doelen.

Eerst kennismaken?

Wil je alvorens een keuze te maken een gesprek met een van onze trainers? Dat kan natuurlijk. In zo’n persoonlijk gesprek helpen we je een keuze te maken die past bij je doelen en ambities. Of kom naar onze korte workshop NLP in 1 dag om sfeer te proeven. Als je al zeker bent van het volgen van een opleiding kun je je vanzelfsprekend ook direct inschrijven.

Mogelijkheid tot verdieping en specialisatie

NLP-opleidingen gaan ook over persoonlijke ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen ,vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, kunnen we het volgende aanbieden:

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

Data NLP Practitioner

P2018-3 (vr/za/zo):
Blok 1: 1, 2 en 3 juni 2018
Blok 2: 29, 30 juni en 1 juli 2018
Blok 3: 31 augustus, 1 en 2 september 2018
Blok 4: 28, 29 en 30 september 2018
Blok 5: 26, 27 en 28 oktober 2018
Integratiedag: 9 maart 2019
Lokatie: Achterom 78, Delft
Trainers: Anja Bijker en Nathalie van Dam
 

P2018-4 (do/vr/za):
Blok 1: 4, 5 en 6 oktober 2018
Blok 2: 1, 2 en 3 november 2018
Blok 3: 29, 30 november en 1 december 2018
Blok 4: 10, 11 en 12 januari 2019
Blok 5: 7, 8 en 9 februari 2019
Integratiedag: 21 juni 2019
Lokatie: Achterom 78, Delft
Trainers: Renée Hilverdink en Louis Moolenaar
 

P2019-1 (wo/do/vr):
Blok 1: 16, 17 en 18 januari 2019
Blok 2: 13, 14 en 15 februari 2019
Blok 3: 13, 14 en 15 maart 2019
Blok 4: 10, 11 en 12 april 2019
Blok 5: 15, 16 en 17 mei 2019
Integratiedag: 19 september 2019
Lokatie: Achterom 78, Delft
Trainers: worden spoedig bekend
 

P2019-2 (do/vr/za):
Blok 1: 4, 5 en 6 april 2019
Blok 2: 9, 10 en 11 mei 2019
Blok 3: 6, 7 en 8 juni 2019
Blok 4: 27, 28 en 29 juni 2019
Blok 5: 12, 13 en 14 september 2019
Integratiedag: 18 januari 2020
Lokatie: Achterom 78, Delft
Trainers: worden spoedig bekend
 


Tijden:
De opleidingsdagen zijn van 9:30 tot 17:00. De tweede dag van het derde, vierde en vijfde blok is er een avondprogramma.

Prijs:
€ 2.550,- inclusief een uitgebreide lunch, heerlijk diner tijdens twee avondprogramma`s, onbeperkt koffie/thee en uitgebreide reader. De opleiding is vrijgesteld van BTW.

Overige informatie:
De opleiding omvat 16 trainingsdagen met 3 keer een avondprogramma. De opleiding bevat optioneel een afsluitend ontwikkelgesprek met een van onze trainers.

De training wordt afgesloten met een erkend NVNLP Practitioner-certificaat.

We zitten aan de gracht van het gezellige centrum van Delft, dichtbij het station. Informatie over openbaar vervoer en parkeren vind je hier.


Resterende data van lopende opleidingen:

P2018-1 (wo/do/vr):
Blok 5: 13, 14 en 15 juni 2018
Integratiedag: 7 september 2018
Lokatie: Achterom 78, Delft
Trainers: Louis Moolenaar en Anja Bijker
 

P2018-2 (do/vr/za):
Blok 3: 7, 8 en 9 juni 2018
Blok 4: 5, 6 en 7 juli 2018
Blok 5: 13, 14 en 15 september 2018
Integratiedag: 19 januari 2019
Lokatie: Achterom 78, Delft
Trainers: Jolanda van Millingen en Chris Kuiper