Over ons

Kennismaken met De eerste verdieping

Inmiddels al vijftien jaar geven we verdiepende opleidingen. Begonnen met Systemisch werk en NLP, met nu nog veel meer op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.

“Typerend aan De eerste verdieping vind ik dat ze zowel naar de psychologische diepere lagen gaan als naar concreet en praktisch toepasbaar. Dat maakt dat ik er direct iets mee kan maar ook meer bij me in beweging zet op het gebied van bewustwording”

“het zijn gewoon leuke mensen”

“wat je merkt is dat ze je echt kennen, niet alleen binnen een opleiding, ook als je na een tijd weer terugkomt voor een vervolg”

Levenslange garantie

Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! Je mag altijd een opleiding over doen, gewoon om de puntjes op de i te zetten en jezelf nog eens in de sfeer van groei en inspiratie te dompelen. We rekenen dan slechts 10% van de opleidingsprijs! Dit geldt voor alle opleidingen van meer dan 3 opleidingsdagen. De enige voorwaarde is dat er plek is in de opleiding, dus neem gerust gerust contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk mag je ook altijd eerst even met ons sparren of dit goed past bij de fase van je ontwikkeling.

Ons team

De mensen van De eerste verdieping

Kom je bij ons een opleiding volgen? Dan zul je onze mensen voor en achter de schermen tegenkomen. Als het goed is merk je dat niet alleen in de opleidingen maar ook op het praktische gebied eromheen uitgaan van: doen wat werkt! Dus gaan we flexibel om met wensen, met mogelijkheden en met ieders kwaliteiten. Hopelijk is daarom ook voelbaar dat iedereen het leuk vindt bij ons te werken. Want dat is de sfeer waarin groei, ontwikkeling en verdieping mogelijk is. Voor ons en voor onze cursisten!

Praktische informatie

Erkenningen

Onze NLP-opleidingen zijn onder meer erkend door:

logo_nvnlpDe Nederlandse vereniging voor NLP (NVNLP)
De Nederlandse Vereniging voor NLP heeft als doel de kennis over en kwaliteit van NLP te bevorderen. Zij vormt een platform waar beoefenaars en geïnteresseerden van NLP in Nederland en België elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen kunnen uitwisselen.

Het Nederlands Mediation Instituut (NMI)
logo_nmiHet Nederlands Mediation Instituut (NMI) is de onafhankelijke kwaliteitskoepel voor mediation in Nederland. Doelstellingen zijn het stimuleren van de toepassing van mediation in Nederland, het bevorderen en borgen van de kwaliteit van mediation en mediators, het geven van onafhankelijke informatie en voorlichting over mediation, kwantificering en onderzoek inzake mediation en het bieden van een overlegstructuur voor en over mediation.

Centraal register kort beroepsonderwijs
Onze opleidingen zijn CRKBO-erkend

Is erkenning voor jou van belang bij het volgen van een van onze opleidingen? Neem dan contact op voor nadere details.

 

Persoonlijk gesprek
Voor, tijdens en na een opleiding ben je altijd welkom om in een persoonlijk gesprek je verdere ontwikkeling te bespreken met een van onze senior trainers/coaches of met een van onze opleidingsadviseurs

Persoonlijke aandacht
De opleidingen worden gegeven door een of twee senior-trainers en altijd ondersteund door minimaal twee assistent-trainers. Daardoor is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht

.Fiscale mogelijkheden
Onze opleidingen zijn vrijwel allemaal als studiekosten aftrekbaar voor particulieren. Voor ZZP-ers en ondernemers kun je vaak je zakelijke kosten opvoeren. Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze NLP training kunt aanvragen.

Thuis in Delft

Oprichter/ eigenaar Cathelijne Wildervanck zei vijftien jaar geleden: Ik wil alleen ergens trainen waar ik me helemaal thuis voel!  En dat is gelukt! Ons trainingsinstituut zit in een prachtig karakteristiek Delfts grachtenpand. De voordeur verraadt niet dat er zoveel ruimte achter verscholen ligt. In de loop der tijd hebben we het pand steeds meer aangepast aan onze eigen wensen. Zo beschikken we over een prachtige opleidingsruimte (uiteraard op de eerste verdieping), een ruime lunchzaal en coachruimtes.

De groei van ons instituut maakte ook we op zoek gingen naar een ruimer jasje. En dat ruimere jasje hebben we gevonden. Dat maakt dat je De eerste verdieping zowel op het Achterom 78 als op grote opleidingsruimte met karakter. Een beetje oud, een beetje van ons en natuurlijk een beetje van Ikea maakt dat veel mensen zich thuis voelen en het toch anders genoeg is om het te associëren met groei en ontwikkeling.

Werken bij De eerste verdieping

Vacatures

Werken bij De eerste verdieping is ook echt werken met verdieping. Met veel ruimte tot zelfontwikkeling werk je op een informele manier binnen een gedreven en gemotiveerd team. Dienstbaarheid naar onze cursisten erg staat hoog in het vaandel. Ben jij iemand die makkelijk met mensen om kan gaan, affiniteit heeft met NLP en in een team kan samenwerken?

Stages

Zit jij tegen afstuderen aan en zoek jij een knijter van een afstudeerstage? Stage lopen bij de eerste verdieping doe je midden in ons team! We bieden de mogelijkheid tot zelfontwikkeling en hulp waar nodig. Kun jij goed binnen een team functioneren? en ben je bereid om naast je afstudeer project ook meteen voor ons aan de slag te gaan? Kijk dan hier of wij op dit moment op zoek zijn naar een stagiair!