Coach de coach-workshop

Wil je verder met coaching, heb je theorievragen, wil je bestaande casussen doornemen of je eigen coachontwikkeling naar een hoger plan trekken? Of misschien allemaal? Kom dan naar deze workshops, waarin we samen in de coaching duiken. Tijdens de Coach de coach-workshop van 1 middag gaan we met al deze dingen aan de slag, met als basis kennis en ervaring als coaches.

Cathelijne over de workshop: “Ik wil heel graag nog meer kennis delen en werken met coaches die al in de praktijk aan de slag zijn. In deze workshop zal ik vragen beantwoorden die je hebt over het coachproces, over cliënten en over jezelf. Waar dat zich aandient zal ik met de coach supervisiecoaching doen. We gebruiken thema’s als overdracht, je eigen overtuigingen als coach, waarden, systemische thema’s die bij jou spelen en je coaching beïnvloeden etc.”

Om het maximale uit de workshop te halen is het fijn als je tevoren wat vragen voor jezelf op een rijtje zet. Dat kunnen hele praktische vragen zijn (bijvoorbeeld hoe bewaak ik de tijd in een consult? wel of geen rekening sturen als iemand niet komt opdagen), supervisievragen (waarbij je wil dat andere coaches meekijken, om een frisse blik op je casus te krijgen) en vragen over je eigen ontwikkelproces als coach. Voor de dynamiek in de dag is het leuk als we vragen hebben uit alle drie de categorieën.


Tijden:
De workshop is van 13:30 tot 17:00.

Prijs:
€ 35,-, te voldoen op de avond zelf (betalen per pin is mogelijk).

 
Er zijn nog geen nieuwe data bekend. Deze volgen zo spoedig mogelijk.