NLP Oefengroep

Kom je ook een avond oefenen?

NLP oefengroepMeesterschap vraagt ook om oefenen. Ze zeggen wel eens dat het 90% zweet en 10 % inspiratie en talent is. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met NLP oefengroep Nederland.

Deze groep komt eens per maand bijeen. Een leuke inspirerende avond om met NLP aan de slag te gaan.

Praktische informatie

  • De missie van NLP oefengroep Nederland is om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen om de geleerde NLP theorie te integreren in hun werk en hun leven
  • De NLP oefenavonden staan open voor iedereen die een NLP basisopleiding, NLP Practitioner of Master Practitioner heeft gevolgd en die toe is aan het vergroten of verfijnen van zijn of haar NLP-skills en je mag altijd een introducee meenemen!
  • De bijdrage voor het bijwonen van deze avond is €15,- euro op de avond zelf af te rekenen.
  • De avond wordt gegeven door NLP trainer Sofia van Herp en een gast trainer of NLP trainer in opleiding.

Voor inschrijven kun je contact opnemen met Sofia van Herp (nlpoefengroep@gmail.com), zie ook de website van NLP oefengroep Nederland.

Mogelijkheid tot verdieping en gratis advies

Jezelf persoonlijk ontwikkelen is iets dat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’. Kijk ook eens naar de verschillende mogelijkheden op persoonlijk en professioneel gebied.

Ben je nieuwsgierig en wil je (weer) eens sparren wat het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek met een van onze trainers.

Data NLP oefengroep

5 september 2018 (19:30-22:00)
28 november 2018 (19:30-22:00)
Trainer: Sofia van Herp