Coronalogy – alledaagse psychologie in een niet alledaagse tijd.
E-book (pdf) en paperback, 246 pagina’s

Coronalogy

Alledaagse psychologie in een niet alledaagse tijd

Maart 2020 kwam de wereld ineens tot stilstand. Wat doe je als je ineens thuis zit, alleen of met zijn allen? Wat doe je als de wereld er ineens heel anders uit ziet en er van alles niet meer kan en mag?

Ik ging bloggen, en met mijn blogs en de vele reacties daarop creëerden we met elkaar een wereld van verbinding, inspiratie en verdieping. Alledaagse psychologie in een niet alledaagse tijd.

Deze 100 dagen bloggen werden een boek. En dit boek kun jij bestellen. De opbrengst gaat volledig naar de voedselbank. En nee dat is geen sexy goed doel, dat is een degelijk goed doel. Omdat voor steeds meer mensen die tas met spullen elke week een verschil maakt. En omdat die tas met spullen goed gevuld moet zijn voor wie dat hard nodig heeft! Leesplezier en een beetje goed doen voor de medemens gaat hand in hand.

Liever een boek in je handjes in plaats van een scherm? Pre-order nu de paperback-versie dan sturen we je deze toe in de eerste week van januari.

E-book (pdf) € 7,50
Pre-order Paperback € 22,50 (incl. verzendkosten)

Het e-book is direct beschikbaar. De paperback-versie zal geleverd worden in de eerste week van januari.

Vul onderstaande velden in en betaal via iDEAL. Je ontvangt vervolgens de downloadlink of je ontvangt de paperback begin januari per post.

Bestelformulier Coronalogy
Type: *
De paperback-versie wordt de eerste week van januari verstuurd.