Parkeren in Zoetermeer


Bestellen dagkaarten

Bestel hieronder je parkeerkaarten voor onze opleidingslocatie in Zoetermeer.

Er zijn bij onze locatie aan de Dorpsstraat in Zoetermeer voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren voor een opleidingsdag kan alleen met een dagkaart (kraskaart). Aangezien wij deze kaarten moeten aanvragen, kan je deze kaarten alleen vooraf, minimaal 2 werkdagen van tevoren, bestellen en betalen via onderstaand formulier.

Ja kan maximaal 20 kaarten per keer bestellen. Let op: de kaarten zijn alleen geldig voor het lopende kalenderjaar. Bestel dus nu alleen voor de opleidingsdagen die in het lopende kalenderjaar nog gegeven worden. In januari kan je dan voor de resterende dagen parkeerkaarten bestellen.

De kaarten zullen op de door jou aangegeven dag voor je klaarliggen. Je kan ze dan ’s ochtend bij een van de (assistent-)trainers afhalen. Je ontvangt doorgaans binnen 1 werkdag een factuur als bevestiging van je bestelling.

Bestelformulier Parkeerkaarten
(We hebben minimaal 2 werkdagen nodig om de kaarten voor je te bestellen)

 

De kaarten zijn te gebruiken binnen de blauwe zones van Parkeerterrein Nicolaasplein, (ong. 150m lopen en eenvoudig aan te rijden vanuit Den Haag) en Parking Dobbepark (ong. 200m lopen en eenvoudig aan te rijden vanuit Utrecht).