fbpx

 

Hoe Tijgervrij ben jij?

Hét Gratis e-book over hoe Chronische Stress jouw leven kan overnemen, en wat je eraan kunt doen.

 

Vanuit de oertijd reageert ons lichaam op stress reacties. Wanneer wij stress hadden maakte ons lichaam cortisol aan. Dit was nodig om weg te kunnen rennen van Tijgers die ons achterna zaten. Zo overleefden wij als mens.

 

 

Tegenwoordig hoeven wij niet meer te vluchten. maar ons lichaam ervaart nog steeds deze vorm van stress door de “Moderne Tijgers”. Het “overlevingspatroon” uit de oertijd bezitten wij nog steeds. We denderen vaak maar door als een hoge snelheidstrein en onbedoeld bouwen wij stress op en verlagen deze niet voldoende door ervan uit te rusten. Zo ontstaat chronische stress!

Wat zijn deze “Moderne Tijgers”? En wat kan je doen aan de dagelijkse stress?

Begin nu met het doorbreken van deze cirkel en download hieronder het Gratis e-book: Hoe Tijgervrij ben jij?

“WOW! En ik maar denken dat ik geen stress had. En ondertussen vond ik het vrij normaal dat ik niet zo lekker sliep, vaak verkouden was en altijd een beetje achter de feiten aan liep. Dit ebook heeft mijn ogen wel flink geopend. Tijd om stappen te zetten!”
– Caroline

 
 

JA IK WIL OOK VERDER ONTWIKKELEN. STUUR MIJ DAT E-BOOK!

 

 

Gratis e-book: Hoe Tijgervrij ben jij?
Ik schrijf me ook in voor de nieuwsbrief *