Persoonlijke coaching

Een beetje onderhoud plegen aan jezelf kan natuurlijk geen kwaad! We zijn gewend om aandacht te besteden aan bijvoorbeeld vakantie, ons figuur en onze conditie. Persoonlijke coaching kan je helpen als het gaat om een update van je mate van geluk. Steek jij nog goed in je vel? Ben je blij met de resultaten die je krijgt in het leven? En met resultaten bedoelen we niet alleen de bewuste doelen die je je mogelijk stelt qua carrière. We bedoelen ook: je relatie, je gezondheid en je geluksfactor. Is het nog oké, is het redelijk of ben je zelfs even helemaal vastgelopen?

Bij De eerste verdieping zijn coaches actief die met een lichte energie maar met diepgang werken. Ze maken daarbij gebruik van hun kennis van NLP, Systemisch Werk, Oplossingsgericht Werken en eventueel Lichaamsgerichte (trauma-) begeleiding. Coaching is geen therapie, is niet gericht op het verleden en ook niet op ‘uitzoeken hoe het komt’. Persoonlijke coaching leidt ertoe dat je belangrijke zaken in je leven effectiever aan kunt pakken. Je kunt coaching inzetten bij heel concrete vragen (bijvoorbeeld “ik vind presenteren eng” of “ik beland vaak in conflictsituaties en wil dat niet”). Coaching kan ook ingezet worden als je er niet precies de vinger op kunt leggen maar je je simpelweg beter/gelukkiger wilt voelen. Bijvoorbeeld minder moe, verdrietig of boos. Ook dan kunnen onze coaches vaak helpen.

Coachsessies duren doorgaans een uur, en afspraken vinden plaats met een frequentie van eens per twee à drie weken. Soms heb je één tot drie afspraken nodig, soms iets meer, maar altijd zit jij aan het roer en bepaal jij of en hoe verder. Je kunt altijd terecht voor een eerste gratis kennismaking om te kijken of je verwachtingen en ons aanbod matchen.

Wil je meer weten of kennismaken? Je kunt contact opnemen met ons secretariaat en een afspraak bij een van de coaches inplannen. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden (deels) coaching en/of therapiesessies met NLP.

Coaching kan in onze hoofdvestiging Delft plaatsvinden maar ook in Amsterdam, Leiden en Utrecht.