Corona-proof opleidingen die veilig, fijn en vertrouwd zijn

 

Alle trainingen kunnen fysiek op onze locaties in Delft en Zoetermeer worden gevolgd.

Volgens de afspraken die de Nobtra (Nederlandse Orde van Beroepstrainers) hierover met de ministeries van EZK en OCW heeft gemaakt, kunnen wij veilig en vertrouwd fysiek groepen ontvangen. We houden ons aan het Protocol Veilig Trainen.

Corona proof:
Natuurlijk blijven we alle ontwikkelingen volgen en zorgen we dat we verantwoord de trainingen geven. Jezelf ontplooien en ontwikkelen blijft een belangrijk en groot goed en we horen van verschillende cursisten steeds weer dat er echt behoefte aan is om jezelf op deze manier te kunnen blijven voeden. Bij alles wat we doen, staat het centraal om Corona proof te zijn en blijven, zodat iedereen zich zowel veilig als welkom voelt! Hoe we met elkaar omgaan en hoe we ons in onze panden kunnen bewegen lees je op deze pagina.

Samenvattend, om een fijne en veilige training te hebben, is het belangrijkste wat jij hoeft te doen:

  • Je aan de algemene adviezen  te houden, waaronder: voldoende afstand waar mogelijk, veel handen wassen/desinfecteren, niezen/hoesten in elleboog.
  • Een eigen beker en waterfles mee te nemen.
  • We zorgen voor goede ventilatie en ondanks dat we de ruimte ook verwarmen, is het ook fijn om een extra vest of bijvoorbeeld eigen dekentje mee te nemen. 
  • Thuis te blijven als dat volgens de regels moet en je bij de trainer aan te melden zodat je online de trainingsdagen kunt volgen.
  • Vooral jouw hele fijne, nieuwsgierige zelf mee te nemen en lekker open te staan voor je eigen ontwikkeling en leerproces!
Veilig met elkaar