Gratis Informatieavond Coachen met Impact


Sfeer proeven en kennismaken

Inspiratie voor Coachen?

Als je meer snapt van jezelf, wordt het leven leuker!

Zijn mensen en mogelijkheden je passie? Of je nu mensen voor je werk begeleidt of zelfstandig coach wil worden, de Opleiding Coachen met Impact is voor iedereen die verder wil kijken dan het probleem dat mensen hebben. De reden dat iemand vastzit of niet verandert, is misschien wel het allerminst interessant. Door oplossingsgericht, met focus op mogelijkheden te werken, creëer je een krachtige hefboom voor verandering.

Wil je ontdekken of coachen en deze opleiding wat voor jou is? We zien je graag op de Informatieavond Coachen met Impact!

 

Word gecertificeerd NLP-coach!

Wil je jezelf ontwikkelen en ben je nieuwsgierig naar het coachvak? Tijdens deze inspirerende avond  vertellen we over coaching en wat daarbij komt kijken, wat voor soorten coaching en coaches je hebt (want je hoeft niet persé een coachpraktijk te starten om toch te coachen), onze visie op coachen en wat je leert in de opleiding. Maak je kennis met de trainers, kun je sfeer proeven en al je vragen stellen. Met de Level 2 jaaropleiding Coachen met Impact leer je alle facetten van het coachvak vak en word je een Gecertificeerde NLP-Coach.

Data:Tijd:Locatie:Trainers:
Nieuwe data volgen

Ontdek de opleiding en luister de Podcastreeks Coachen met Impact

Deel 1 – Hoe je samen met je coachee nieuwe brein-weggetjes ontdekt

Deel 2 – Hoe doe ik eigenlijk mijn probleem en hoe kom ik bij de oplossing?

Deel 3 – Hoe vind je je weg in de woordenbrei van je coachee?

Coachen zit in ons DNA

Wist je dat we bij De eerste verdieping drie soorten coach-opleidingen en regelmatig Masterclasses voor Coaches geven? Het coachvak zit dan ook in ons bloed! De Opleiding Coachen met Impact is een brede én verdiepende coach-opleiding en waar je heel veel verschillende kanten mee opkan. Voor iedereen die gedegen wil leren coachen en snel tot de kern wil komen. Gebaseerd op NLP, Breincoaching/Neuropsychologie en Oplossingsgericht Werken, met toevoeging van onder andere: Body Mind, Systemisch Werken en Transactionele Analyse. 

Waarom De eerste verdieping?

Bij De eerste verdieping opleidingen geven we al 20 jaar erkende opleidingen op het gebied van NLP, Systemisch Werk & Familieopstellingen, Body Mind, Coaching en Train de Trainer. 

We werken niet alleen met cognitieve en rationele kennis. Dit is belangrijk maar wist je  dat er meer geluk producerende cellen zitten in je hart en buik dan in je hoofd?! Daarom nemen hoofd, hart én buik,  maar ook fysieke fitheid, energielevel, emoties en relaties met belangrijke mensen in je leven een grote plek in, in al onze opleidingen.

Op onze fijne opleidingslocaties in het hartje van Delft, de oude dorpskern van Zoetermeer en het authentieke Eemklooster in Amersfoort. Met een team van 40 inspirerende en professionele Trainers & Coaches die theorie en praktijk verbinden!