Gratis Informatieavond Coachen met Impact


Sfeer proeven en kennismaken

Inspiratie voor Coachen?

Als je meer snapt van jezelf, wordt het leven leuker!

Zijn mensen en mogelijkheden je passie? Of je nu mensen voor je werk begeleidt of zelfstandig coach wil worden, de Opleiding Coachen met Impact is voor iedereen die verder wil kijken dan het probleem dat mensen hebben. De reden dat iemand vastzit of niet verandert, is misschien wel het allerminst interessant. Door oplossingsgericht, met focus op mogelijkheden te werken, creëer je een krachtige hefboom voor verandering.

Wil je ontdekken of coachen en deze opleiding wat voor jou is? We zien je graag op de Informatieavond Coachen met Impact!

 

Word gecertificeerd NLP-coach!

Wil je jezelf ontwikkelen en ben je nieuwsgierig naar het coachvak? Tijdens deze Informatieavond vertellen we onze visie op coachen en hoe je tot de kern kan komen. Maak je kennis met de trainers, kun je sfeer proeven en al je vragen stellen. Met de Level 2 jaaropleiding Coachen met Impact leer je alle facetten van het coachvak vak en word je een Gecertificeerde NLP-Coach.

Data:Tijd:Locatie:Trainers:
25 januari 2024
19:00-21:00Dorpsstraat 7
Zoetermeer
Jolanda van Millingen
Renee Hilverdink

Coachen zit in ons DNA

Wist je dat we bij De eerste verdieping drie soorten coach-opleidingen en regelmatig Masterclasses voor Coaches geven? Het coachvak zit dan ook in ons bloed! De Opleiding Coachen met Impact is een brede én verdiepende coach-opleiding en waar je heel veel verschillende kanten mee opkan. Voor iedereen die gedegen wil leren coachen en snel tot de kern wil komen. Gebaseerd op NLP, Breincoaching/Neuropsychologie en Oplossingsgericht Werken, met toevoeging van onder andere: Body Mind, Systemisch Werken en Transactionele Analyse. 

Waarom De eerste verdieping?

Bij De eerste verdieping opleidingen geven we al 20 jaar erkende opleidingen op het gebied van NLP, Systemisch Werk & Familieopstellingen, Body Mind, Coaching en Train de Trainer. 

We werken niet alleen met cognitieve en rationele kennis. Dit is belangrijk maar wist je  dat er meer geluk producerende cellen zitten in je hart en buik dan in je hoofd?! Daarom nemen hoofd, hart én buik,  maar ook fysieke fitheid, energielevel, emoties en relaties met belangrijke mensen in je leven een grote plek in, in al onze opleidingen.

Op onze eigen fijne opleidingslocaties in het hartje van Delft en het oude dorp van Zoetermeer. Met een team van 40 inspirerende en professionele Trainers & Coaches die theorie en praktijk verbinden!