Open informatieavonden

De data voor de volgende informatieavonden volgen spoedig.

Maar waarom wachten? Je kunt ook een vrijblijvende kennismaking plannen voor persoonlijk advies. Of echt proeven wat NLP voor jou te bieden heeft door 1 van de workshops NLP, Coaching, Taal van het Lichaam of Systemisch Werk te volgen.

Kennismaken met NLP – NLP in 1 dag

In deze introductieworkshop NLP in 1 dag kun je in het kort meemaken waar NLP en De eerste verdieping voor staan. Wat kan NLP en persoonlijke ontwikkeling voor jou betekenen? Daarmee, en meer, ga je direct aan de slag in een gedreven groep.

Familieopstellingen en Organisatieopstellingen

In de opstellingen avonden kun je kennismaken met de methode Systemisch Werk: een gedeelte uitleg en een gedeelte toepassing, waarbij Opstellingen van daadwerkelijke vragen van deelnemers centraal staan.

Workshop Taal van het Lichaam in 1 dag

Hoe en wat communiceert jouw lichaam binnen in je? Hoe beïnvloed het jouw stemming en hoe kun je dat sturen en effectiever gebruiken? De dagworkshop is een mooie manier om te proeven van de onderwerpen en mogelijkheden van de opleiding Taal van het Lichaam.

Coaching met Impact

Workshop Coachen in 1 dag

Wanneer stap je in voor een opleiding toch coach? Wanneer niet! Ben je nieuwsgierig en twijfel je nog, dan biedt de workshop Coachen in 1 dag uitkomst: in 1 dag effectief aan de slag met jouw mogelijkheden binnen coaching.

ADHD-coach iets voor jou?

Opleiding ADHD-coach / ADD-coach

Er is nog geen volgende infoavond gepland.
Wil je toch direct aan de slag en samen met ons op zoek naar wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom dan kennismaken met één van de trainers!