fbpx

Gratis informatieavonden


Gratis!

Gratis informatieavonden

Een groeiend aantal mensen vindt persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijk in hun leven. Deze NLP Practitioner opleiding geeft je het inzicht en de gereedschappen om gewenste verandering te bewerkstelligen. We zorgen naast NLP-theorie, ook voor diepgang en praktische toepassing door inspirerende en verrassende oefeningen. In onze NLP-opleidingen staat jouw persoonlijke leerproces voorop!

Data: Tijd: Locatie:
1 oktober 2020 19:30 – 22:00 Achterom 78 Delft
30 november 2020 19:30 – 22:00 Achterom 78 Delft

Lichaam en geest zijn één, dat hoor je vaak. Maar in de praktijk blijkt dat die twee juist lang niet zo’n soepel samenwerkend setje zijn als je zou willen. Want we verzinnen van alles, dromen, doelen, verlangens. We saboteren onszelf ook vaak flink, nemen geen actie, blijven hangen in oude patronen of nemen juist te veel actie en werken onszelf in de nesten. In de Body Mind opleiding leren we je weer te luisteren naar je lichaam en je geest. Hoe ze weer een olijke tweeling kunnen worden bij wijze van spreken.

Data: Tijd: Locatie:
12 oktober 2020 19:30 – 22:00 Achterom 78 Delft

 

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je er over om coach te worden? De opleiding ADHD-coach biedt je de mogelijkheid mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. De eerste verdieping verzorgt deze opleiding in samenwerking met ADHD-Nederland.

Data: Tijd: Locatie:
11 juni 2020 19:30 – 22:00 Achterom 78 Delft
24 september 2020 19:30 – 22:00 Achterom 78 Delft

 

Wat kan ik hierna(ast)?

Meerdere Leerstromen

NLP-opleidingen gaan ook over persoonlijke ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen ,vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, kunnen we het volgende aanbieden:
Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

Meesterlijk Trainen

Body Mind

Systemisch Werk

Coachen met impact

Meesterlijk Trainen