Inschrijven voor opleiding of workshop

Leuk dat je je wil inschrijven voor een workshop, of wil inschrijven / een optie nemen voor één van onze opleidingen. Maak hieronder eerst je keuze voor een opleiding, workshop, infoavond of opstelling-avond. Daarna kun je de bijbehorende datum kiezen en je gegevens invullen.

Toelichting:
Inschrijving: je bent ingeschreven voor de opleiding. We houden definitief een plek voor je vrij in de opleiding en je ontvangt binnenkort een bevestiging in de mail met de factuur.
Optie: wil je nog even bedenktijd, neem dan eerst een vrijblijvende optie. We houden een plek voor je gereserveerd en de optie is geldig tot het moment dat we contact met je opnemen omdat het aantal inschrijvingen voor de betreffende opleiding naar het maximum aantal deelnemers gaat.
De opleiding van 14 september is vol!
De opleiding van 10 november is vol en hiervoor zijn geen plaatsen meer beschikbaar.
De opleidingen die op 8 september en 10 november staren, hebben geen plaatsen meer beschikbaar.
Bij de opleiding die op 18 september 2023 start zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Voor de opleiding vanaf 15 januari 2024 is een wachtlijst gestart.
De workshop van 13 september is vol.
Voor de opleiding die op 22 september start, hebben we nog 1 allerlaatste plaats beschikbaar!
De workshop van 6 en 7 november 2023 is vol.
Dit veld is verplicht bij een STAP-vooraanmelding en bij een inschrijving voor NLPJong
Voor dag- en avondworkshops vragen we bij aanmelding de deelnamekosten via iDeal te voldoen. De inschrijving zal pas verwerkt kunnen worden als die betaling succesvol is afgerond.
Voor dag- en avondworkshops vragen we bij aanmelding de deelnamekosten via iDeal te voldoen. De inschrijving zal pas verwerkt kunnen worden als die betaling succesvol is afgerond.
Voor de workshop Dochter van je Moeder vragen we bij aanmelding de deelnamekosten via iDeal te voldoen. De inschrijving zal pas verwerkt kunnen worden als die betaling succesvol is afgerond.
Mijn ervaring met Systemisch Werk of familieopstellingen: