Inschrijven voor opleiding of workshop

Leuk dat je je wil inschrijven voor een workshop, of wil inschrijven / een optie nemen voor één van onze opleidingen. Maak hieronder eerst je keuze voor een opleiding, workshop, infoavond of opstelling-avond. Daarna kun je de bijbehorende datum kiezen en je gegevens invullen.

Toelichting:
Inschrijving: je bent ingeschreven voor de opleiding. We houden definitief een plek voor je vrij in de opleiding en je ontvangt binnenkort een bevestiging in de mail met de factuur.
Optie: wil je nog even bedenktijd, neem dan eerst een vrijblijvende optie. We houden een plek voor je gereserveerd en de optie is geldig tot het moment dat we contact met je opnemen omdat het aantal inschrijvingen voor de betreffende opleiding naar het maximum aantal deelnemers gaat.
Bij de workshop van 15 mei zijn geen plaatsen meer beschikbaar.
Voor de startdatum van 17 september zijn we een wachtlijst gestart. Informeer via info@1e-verdieping.nl naar de beschikbaarheid.
De workshop van 4 en 5 oktober heeft geen plaatsen meer beschikbaar.
Voor workshops vragen we bij aanmelding de deelnamekosten via iDeal te voldoen. De inschrijving zal pas verwerkt kunnen worden als die betaling succesvol is afgerond.
Mijn ervaring met Systemisch Werk of familieopstellingen: