Body Mind Practitioner


The body is wise.

Body Mind

The body is wise

Lichaam en geest zijn één, dat hoor je vaak. Maar in de praktijk blijkt dat die twee juist lang niet zo’n soepel samenwerkend setje zijn als je zou willen. Want we verzinnen van alles, dromen, doelen, verlangens. We saboteren onszelf ook vaak flink, nemen geen actie, blijven hangen in oude patronen of nemen juist te veel actie en werken onszelf in de nesten. In de Body Mind leerstroom leren we je weer te luisteren naar je lichaam en je geest. Hoe ze weer een olijke tweeling kunnen worden bij wijze van spreken.

Body Mind – opleidingsaanbod

In onze opleiding Body Mind Practitioner werken we met de body-mind connectie en integratie. Wat zegt het lichaam over onze gedachtes en handelingen? En andersom. Met als onderliggende bedoeling om ruimte te creëren voor nieuwe, meer functionele patronen.

Body Mind Practitioner

Deze verdiepende ervaringsopleiding is voor iedereen die meer connectie wil tussen hoofd en hart, denken en voelen, mindfull wil zijn. Voor wie meer ruimte en vrijheid wil ervaren, op zoek is naar energie en aan de slag wil met groei op het gebied van emoties, relaties, lekkerder in je vel zitten, plezier hebben en keuzes maken. Kortom iedereen die voller wil leven en geïnteresseerd is om zowel met kennis als oefeningen praktisch aan de slag te gaan. Lees meer over Body Mind Practitioner.

Wat kan ik hierna(ast)?

Meerdere Leerstromen

Een breed scala aan Leerstromen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Onze opleidingen gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, podcasts luisteren , inspiratie krijgen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, hebben we een breed spectrum aan leerstromen.

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.