Leerstroom Meesterlijk Trainen

Je passie delen

Stel je bent goed in iets. Of je weet ergens veel van. En je passie is om dat met andere mensen te delen, aan ze over te dragen. Je wil graag groepen met je meenemen en mensen iets leren! Of dat nou is in een training, een seminar, een presentatie of omdat je groepsprocessen begeleidt. Trainen is een vak en daar kun je meester in worden.

Impactvol trainen

In onze trainingen leggen we naast ‘gewone’ trainersvaardigheden een sterk accent op hoe je je eigen persoonlijkheid inzet om mensen te boeien en te inspireren. Je krijgt een volledige kijk in onze eigen trainers-keuken. Met deze mix van technieken en modellen ingezet zodanig dat je echt overkomt, zul je nooit de zoveelste spreker zijn op een zoveelste seminar!

Meesterlijk Trainen

JIJ bent het allerbelangrijkst in impactvol trainen, dus daar besteden we veel aandacht aan. Naast natuurlijk presentatietechnieken, didactiek, hoe je een training opbouwt, ontwerpen van trainingen, hoe je omgaat met groepsprocessen en weerstand; en nog veel meer.
Een 12-daagse jaaropleiding waarna je voor altijd met kracht en vertrouwen voor groepen staat.

Wil je NLP als trainer helemaal in de vingers krijgen, dan is deze specialisatie echt iets voor jou. We besteden aandacht aan de manier waarop een goede NLP-opleiding is opgebouwd en hoe je de NLP-onderdelen kunt overbrengen in verschillende contexten. Het is ook de basis voor het door de NVNLP erkende examen om internationaal gecertificeerd NLP-trainer te worden.

Sparren?

Ben je nieuwsgierig of het trainersvak of deze opleiding bij jou past? Wil je daar eens over sparren met een ervaren trainer? Kom dan langs voor een gratis adviesgesprek.

Ja, ik wil een afspraak maken.

Wat kan ik hierna(ast)?