NLP Next Level


Wat je water geeft, groeit!

NLP Next Level

Do something today that your future self will thank you for

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat je resultaten voor een groot deel bepaald worden door communicatie. Maar communicatie is veel meer dan “wat je denkt en uitspreekt“. Misschien gaat het zelfs wel vooral over wat je allemaal nog niet denkt en uitspreekt. Bij De eerste verdieping geven we training over communicatie maar dan “een tandje dieper“. Communicatie en persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap zijn dus kernwoorden in onze opleidingen. Het gaat ook over hardware: hoe verwerkt je brein & je zenuwstelsel wat je beleeft, wenst en droomt en werkt dat voor je of tegen je? Hoe kun je dat misschien anders doen? Of beter en handiger? Daarbij is NLP het basisfundament, en de plus staat voor wat we daar allemaal aan toevoegen!

Life changing fundament voor jezelf

NLP Next Level is NLP zo aangevuld dat het echt een verschil maakt in jouw leven en beleven. Geen standaard oefeningen, technische aanpak en een wereld buiten de realiteit. Maar een levende en levendige aanpak die gaat over echte mensen in de echte wereld. Want jezelf zijn in je uppie is vaak geen kunst, de interactie met de wereld maakt dat we van alles gaan doen door verlangen, contact, je schuldig voelen, meer willen leveren dan je kan etc. Die laag aanraken is voor ons ‘de next level’.

Hoe dan?

NLP in 1 dag

In de workshop NLP in 1 dag kun je snoepen van alles wat je in de opleiding NLP Practitioner kan leren. En dat is veel! De workshop is 1 van de hulpmiddelen voor jou om te beslissen of de opleiding bij je past. Het is een leuke, leerzame, energieke dag, waarin je vooral jezelf mag zijn en ontdekt hoe NLP jou de koers van je leven weer in handen geeft. Lees meer over NLP in 1 dag. 

NLP Practitioner

Groei en communicatie

Wie je bent weet je vast al! Hoe je uitdrukking geeft daaraan is voor veel mensen minder duidelijk. Hoe zorg je dat je talenten meer tot hun recht komen, je relaties diepgang krijgen zoals je wil, je minder schuldig voelt als je je eigen koers volgt, energie voelt bij je werk? Dat soort vragen… aangevuld met heel veel mooie oefeningen rondom communicatie, verandering en groei. En dat alles in ‘maar’ 16 dagen 🙂Lees meer over NLP Practitioner.

 

NLP Master Practitioner

Master Your life

Na de NLP Practitioner kun je verder verdiepen. Voor jezelf maar ook in het begeleiden van anderen. In je werk, of bijvoorbeeld je kinderen. Je eigen ontwikkelproces gaat nog een flinke boost krijgen in dit vervolg. En daarnaast leer je ook hoe je als professional NLP kunt gebruiken bij anderen. Weer 16 dagen in een inspirerende groep onder leiding van 2 zeer ervaren trainers verder groeien! Lees meer over NLP Master Practitioner. 

Wat kan ik hierna(ast)?

Meerdere Leerstromen

Een breed scala aan Leerstromen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Onze opleidingen gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, podcasts luisteren , inspiratie krijgen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, hebben we een breed spectrum aan leerstromen.

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.