fbpx

Ontvang GRATIS het hoofdstuk over Gezonde Gedachten

 

NLP gezonde gedachten De gelukspiramide
NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is een manier om naar jezelf te kijken, te analyseren hoe je dingen doet en dan ook écht te veranderen. Niet alleen in je hoofd, maar ook in gedrag en hoe je je voelt.

“Hoeveel procent van jouw gedachten zijn positief, dienend en geven energie? Hoeveel procent van jouw gedachten bestaan uit negativiteit, gezeur en kritiek (op jezelf en anderen)”

Download dit Gratis hoofdstuk en leer hoe ook jij je gedachten kunt veranderen zodat deze voor je gaan werken en jij het leven kunt creëren dat je wilt!

Gezonde en ongezonde gedachten
Wist je dat gedachten giftig kunnen zijn? Bijna letterlijk! Als je veel gedachten hebt die jouw lichaam in een fight-flight situatie brengen, dan gaat er op de lange termijn van alles mis (kort versie: teveel cortisol en adrenaline, verzuring, te weinig energie voor spijsvertering, slaap, immuunsysteem dus dat holt achteruit. Hier gaan andere hoofdstukken over in De Gelukspiramide).
Dit hoofdstuk komt uit het boek De Gelukspiramide. De aanpak uit dit boek komt uit de NLP.
 
Ik kwam onlangs deze uitspraak tegen:
“Als je wilt weten wat je gedachten waren in de afgelopen jaren, kijk dan naar je huidige lichaam. Als je wilt weten hoe je lichaam over een aantal jaren zal zijn, kan dan naar je huidige gedachten.”

Want gezonde gedachten geven energie, vrijheid, ruimte. Ongezonde gedachten geven stress, spanning, ruzie en gedoe. En met gezonde gedachten hebben we het niet over gedachten over gezondheid. Maar gewoon wat jij zoal denkt op een dag. Over jezelf, over je partner, je collega’s, je kinderen.

Download hier dit inspirerende hoofdstuk en begin meteen met het onderzoeken en veranderen van je gedachten!

Dorien over NLP
Het is een mooie ontdekkingstocht naar waarom je de dingen doet die je doet. En hoé je ze doet. Je leert dat patronen, waarvan je nooit denkt los te komen, niet 100% ingesleten hoeven zijn. De training heeft het voor mij makkelijker gemaakt om dichter bij mezelf te blijven. Wat wil ik wel en wat wil ik niet? Ik denk nu minder vaak dat als ik voor mezelf kies, dit ten koste gaat van anderen.
– Wil jij ook meer zicht op onhandige gedachten?
– wil je ook ontdekken hoe je in de greep van je oerbrein kan vastzitten?
– wil je vrijer in het leven staan en meer genieten in plaats van MOETEN?
– wil jij meer energie hebben voor dingen die je écht belangrijk vindt?
– wil je lichamelijk fit zijn en daar met je mind zoveel mogelijk aan bijdragen?

– wil jij af van toxische gedachten over jezelf en anderen?

Zomaar wat redenen voor mensen om naar zichzelf te gaan kijken en verandering met beide handen aan te pakken.

De Gelukspiramide is geschreven na jarenlange ervaring met NLP. Daardoor is het NLP-op-een-normale-manier. Geen tjakka gedoe, niet alleen met je hoofd willen veranderen, geen abstracte trucjes. Maar mensenwerk, voor hoofd, hart en buik! En dat begint bij Gezonde Gedachten!

 

JA IK WIL OOK VERDER ONTWIKKELEN. STUUR MIJ DAT HOOFDSTUK!

 

 

JA IK WIL OOK VERDER ONTWIKKELEN. STUUR MIJ DAT HOOFDSTUK
Ik schrijf me ook in voor de nieuwsbrief *