Opleiding Meesterlijk Trainen

Jouw verhaal vertellen

Stel je bent goed in iets. Of je weet ergens veel van. En je passie is om dat met andere mensen te delen, aan ze over te dragen. Onze “Train the Trainer” opleiding Meesterlijk Trainen gaat precies daar over. Hoe kun je dat wat je de wereld te vertellen hebt in een vorm gieten die overkomt. En hoe kun je je eigen persoonlijkheid daarbij gebruiken maar ook technieken en modellen zodanig dat je echt overkomt en niet een zoveelste spreker bent op een zoveelste seminar! Deze trainersopleiding is voor iedereen die zich (verder) wil professionaliseren als trainer en een goede basis heeft in persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

Wil je weten of deze jaaropleiding bij jou, je ambities en jouw basis past? Je bent welkom om te komen kennismaken met een van de trainers of voor een gratis adviesgesprek

Jouw persoonlijkheid is bepalend voor impact

Deze Trainersopleiding gaat veel verder dan vaardigheden. Meesterlijke trainers zetten ook hun eigen persoonlijkheid in. We gaan diepgaand en praktisch aan de slag door vaak voor de groep te oefenen aan de hand van geven van:

  • Jezelf als trainer: wat beweegt jou, congruentie, sturing, overdracht.
  • Contract: vaststellen doelgroep, leerdoelen, eindcondities, expliciet en impliciet contract, logische niveaus in contract.
  • Groepsprocessen: omgaan met weerstand, dynamieken, ontwikkelingsstadia, ‘lastige’ cursisten, individuele leerdoelen versus groepsdoelen, groepsrollen.
  • Didactiek: omgaan met vragen, onbewust leren, taal, ankers in training, gebruik metaforen.
  • Ontwerpen trainingen en workshops: opbouw & structuur, leer- en trainingsstijlen, inrichten ruimte, oefeningen ontwerpen, kiezen werkvormen.
  • Presenteren: Satir-rollen, stem- en lichaamsgebruik, state-control, energie, stemming creëren, perifere visie, inzetten meta-programma’s en waarden.

 

Programma Meesterlijk Trainen

De opleiding bestaat uit 12 dagen, verdeeld over 5 blokken van 2 dagen, en 2 feedback-dagen.

Gratis herhalen

Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! Je mag altijd een opleiding over doen, gewoon om de puntjes op de i te zetten en jezelf nog eens in de sfeer van groei en inspiratie te dompelen. We rekenen dan slechts 10% van de actuele opleidingsprijs! Dit geldt voor alle opleidingen van meer dan 3 opleidingsdagen. Je kunt dit doen als je de opleiding volledig hebt gevolgd en voor één opleiding tegelijk. We reserveren per opleiding een aantal plekken hiervoor, dus neem gerust contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Soms lukt het meteen en anders meestal wel de opleiding daarop. Natuurlijk mag je ook altijd eerst even met ons sparren of dit goed past bij de fase van je ontwikkeling.

Deelname Meesterlijk Trainen

Deelname aan de opleiding is inclusief uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisie groepen en toegang tot de besloten facebookgroep. Elke dag is er een uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee. De opleiding wordt gegeven door twee senior-trainers en er zijn altijd 1-2 assistent-trainers aanwezig om ook buiten de plenaire momenten genoeg aandacht voor iedereen te hebben.

Betalen in termijnen

Het is mogelijk om onze opleidingen in termijnen te betalen, zonder extra kosten. Neem bij je inschrijving contact met ons kantoor op als je hier gebruik van wil maken en dan stemmen we graag een regeling met je af.

Fiscale mogelijkheden

Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze Meesterlijk Trainen opleiding kunt aanvragen. In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw opleiding.

Via je werkgever?

Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Heb je onze hulp nodig, we kunnen meedenken, een voorstel schrijven voor je werkgever of je helpen bij het verwoorden van  de onderbouwing van je keuze.

Als ZZP-er/ zelfstandig ondernemer

De kosten van deze opleiding kun je als scholingskosten voor jouw bedrijf boeken.

Aanmelden Meesterlijk Trainen

Je kunt je hier aanmelden door het formulier in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe (kijk in je spam als je niet binnen twee werkdagen iets ontvangen hebt!). Betalen graag uiterlijk drie weken voor aanvang van de opleiding.

Neem vrijblijvend een optie

Nog geen 100% zekerheid? Je kunt een plaats reserveren totdat je een beslissing hebt genomen. Je kunt altijd een kosteloos gesprek met een van de trainers laten inplannen, dan nemen we met je door of de opleiding past bij je verwachtingen en doelen.

Eerst kennismaken?

Wil je alvorens een keuze te maken een gesprek met een van onze trainers? Dat kan natuurlijk. In zo’n persoonlijk gesprek helpen we je een keuze te maken die past bij je doelen en ambities. Of kom naar onze korte workshops om sfeer te proeven. Als je al zeker bent van het volgen van een opleiding kun je je vanzelfsprekend ook direct inschrijven.

Mogelijkheid tot verdieping en specialisatie

Na Meesterlijk Trainen is het mogelijk om jezelf te specialiseren als NLP trainer en het certificaat Internationaal Gecertificeerde NLP Trainer te behalen, met als basis de NLP opleidingen. En natuurlijk kun je ook in de breedte jezelf professioneel en persoonlijk verder ontwikkelen in een van de leerstromen

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

Data Meesterlijk Trainen

MT2020:
Blok 1: 27 en 28 januari 2020
De resterende data worden z.s.m. bekend gemaakt.
 


Tijden:
De opleidingsdagen zijn van 9:30 tot 17:00.

Prijs:
€ 1.750,- inclusief een uitgebreide lunch, onbeperkt koffie/thee en reader. De opleiding is vrijgesteld van BTW.

Overige informatie:
De opleiding omvat 12 trainingsdagen, waarvan 2 feedbackdagen. De opleiding bevat optioneel een afsluitend ontwikkelgesprek met een van onze trainers.

We zitten aan de gracht van het gezellige centrum van Delft, dichtbij het station. Informatie over openbaar vervoer en parkeren vind je hier


Resterende data van lopende opleidingen:

MT2019:
Blok 3: 25 en 26 maart 2019
Feedbackdag: 23 april 2019
Blok 4: 20 en 21 mei 2019
Feedbackdag: 20 juni 2019
Blok 5: 16 en 17 september 2019
Trainers: Jolanda van Millingen, Anja Bijker en Richard Spek