fbpx

Annemarieke

Annemarieke de Vaan

Annemarieke de Vaan

‘droom je leven, leef je dromen’. Proces van creëren én manifesteren

Annemarieke de Vaan is coach en trainer. Ze is opgeleid in NLP, Systemisch Werk, Oplossingsgericht Werken en Taal van het lichaam. Door haar oprechte interesse voelen mensen zich vaak echt gezien en begrepen. En kan ze op een prettige manier snel tot de kern komen en een positieve verandering teweegbrengen.

Op de middelbare school wist ik wat ik wilde: mensen beter maken…. maar dan wel zonder bloed en niet in een ziekenhuis. Dat bleek wat lastig te rijmen met een opleiding tot dokter. Vervolgens ben ik bedrijfseconomie gaan studeren. Deels omdat economie draait om het maximaliseren van geluk en deels omdat ik destijds weinig weet had van wat er meer mogelijk was op gezondheidsvlak.

Na veel plezier gewerkt te hebben in uiteenlopende functies binnen het bedrijfsleven begon ik de behoefte om mensen verder te helpen steeds harder te voelen. Van binnen wist ik al heel goed dat ik het liefste mensen help bij hun groei en bloei proces. Hulp bieden bij persoonlijke ontwikkeling. Maar om de stap daadwerkelijk te nemen was een grote. Mijn goede, vertrouwde en veilige baan als manager achter me laten om een nieuw avontuur aan te gaan vond ik nog niet zo makkelijk. Een burn-out heeft me geholpen om de stap daadwerkelijk te maken. Dit is nu al weer ruim 5 jaar geleden en ik heb hier enorm veel van geleerd.

Ik ben helemaal in mijn element als ik samen met iemand zijn of haar gebruiksaanwijzing weet te achterhalen zodat die persoon weer echt in zijn kracht kan komen te staan, alles soepeler kan gaan en het leven kan leiden zoals hij of zij dat zelf graag wil. Aangezien werk vaak een belangrijk onderdeel is van iemand zijn of haar leven vind ik het heel erg leuk en zinvol om samen uit te zoeken wat nou echt past qua werk. En om hulp te bieden bij het proces om op de juiste plek terecht te komen. Met daarbij begeleiding bij het nemen van de nodige stappen inclusief het uit de weg halen van eventuele belemmeringen.