Bart

Bart Visser

In 2016 startte ik een NLP opleiding omdat ik een “f*cking goeie” coach wilde worden, snelle vaardigheden zocht om maximaal impact te hebben op anderen. Zo was ik dat immers gewend geraakt in het leven. Snel, praktisch, me volledig richten op anderen en proberen te voldoen aan ieders verwachtingen. Ik stelde mezelf min of meer in dienst van een ander (goh waarom zou ik coach willen worden denk je?).

Al vrij snel kwam de focus te liggen op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Naast het leren van veel toffe praktische modellen werd het ook een zoektocht naar mezelf. Ik ontdekte hoe ik met dingen in het leven omga en hoe ik dat anders kan doen. Ik werd weer meer mezelf, kon mijn eigen pad gaan volgen en leerde betere keuzes maken. Ik was in die tijd een wandelend hoofd dat elke oplossing zocht in het rationaliseren van zaken. Ik heb moeten leren verstand en gevoel op één lijn te krijgen, me te verbinden met anderen vanuit wie ik écht ben, hulp te vragen en de kwetsbaarheid op te zoeken.

Na mijn NLP Practitioner volgden vrij snel de NLP Master Practitioner, NLP Coachopleiding, diverse Systemisch Werk opleidingen en de NLP Trainersopleiding. Oftewel dat snelle is wel altijd gebleven hoor! Maar nu met meer voelen, meer verbinding met mezelf, meer diepgang. En dat is merkbaar in hoe ik mijn plek als vader inneem, als partner. En ook als coach. Want die coach werd ik natuurlijk wel, aard van het beestje is nog steeds dat ik er ook heel graag voor anderen ben. 

Ik ben blij dat ik mijn kennis, vaardigheden en mijn persoonlijke ervaringen dagelijks plek krijgen. In de eerste plaats in mijn eigen gezin maar ook naar anderen. Ik heb een persoonlijke missie op bewust vaderschap. Ik geloof dat de vaderrol van onderschatte waarde is. Maar ook help ik graag mensen een leuker en lekkerder leven te leven. Of dat voor jou nu gaat om je rol als vader, moeder, kind, partner, collega of misschien wel de packagedeal van al die rollen bij elkaar. Het leven is soms al ingewikkeld genoeg en niemand (ook jij niet!!) verdient het daarbij ook nog eens om gestrest, alleen en uit balans al die uitdagingen aan te moeten gaan. 

Je kunt me tegenkomen als trainer voor de groep en als coach in een 1-op-1 sessie. We gaan dan werken aan je beste project: jezelf en dat wat voor jou belangrijk is. Ik hou van down-to-earth coachen en trainen. Gewoon contact van mens tot mens zonder te veel gedoe en onduidelijke termen. Geen vage shit, wel diepgang, groei en met inzichten over jezelf. Dat geeft jou weer nieuwe keuzemogelijkheden. Tussen jou en de resultaten staat namelijk datgene wat je gelooft over jezelf en de wereld. Dat bepaalt hoe jij situaties waarneemt, ervaart en of je er happy mee bent of niet.

Om Bart te bereiken, kun je een berichtje sturen naar: bart.visser@1e-verdieping.nl.

Trainers

Richard Spek

Trainer diverse opleidingen, Directeur

Renee Hilverdink

Trainer diverse opleidingen, Directeur

Jolanda van Millingen

Trainer NLP, Systemisch Werk, Coachopleiding en Trainerstraining

Anja Bijker

Trainer NLP, Systemisch Werk, Body Mind en Coachopleiding

Christine Kuiper

Trainer NLP, Systemisch Werk en Coachopleiding

Christine Slootweg

Trainer Systemisch Werk

Louise Busker

Trainer NLP en Trainerstraining

Marlou Hilverdink

Trainer NLP, Systemisch Werk, Body Mind en Coachopleiding

Heleen Langeveld

Trainer NLP en Coachopleiding

Ferry Onderwater

Trainer NLP en Coachopleiding

Jaron Salem

Trainer Systemisch Werk

Bart Visser

Trainer NLP en Systemisch Werk

Marjolein Buitelaar

Trainer NLP

Anna Sarbo

Trainer Coachopleiding

Desiree Roordink

Trainer Systemisch Werk

Remco Holstege

Trainer NLP en Coachopleiding

Remco Holstege

Trainer NLP en Jongeren

Coaches

Kantoorteam

Selene de Jong

Officemanager

Astrid Prins

Officemanager

Andre Pont

Facilitair

Florine Komen

Marketing