Cathelijne

Cathelijne

Cathelijne Wildervanck is al bijna vijftien jaar bezig met de invloeden van brein op lichaam en vice versa. Waar mensen al gauw denken ‘het is nou eenmaal zo’, neemt zij geen genoegen met heilige huisjes. En dus ontwikkelde ze een eigen aanpak voor onder andere ADHD (www.adhd-nederland.nl) maar bouwde ze ook een trainingsinstituut (www.1e-verdieping.nl) omdat ze gewoon zeker weet: heel veel mensen willen lekkerder in hun vel zitten maar weten niet hoe dat aan te pakken.

De omwegen naar dit vakgebieden zijn net zo veelzeggend als breed uiteenlopend. Van een studie fiscaal recht langs een zeer kortstondige carrière als advocaat naar waar haar hart echt ligt: psychologie en groei van mensen.

Cathelijne schreef meerdere succesvolle boeken zoals: “ADHD: Hoe haal je het uit je hoofd?!” en “De Gelukspiramide“. Beide boeken zijn te koop op Bol.com en bevatten lovende recencies.

In de podcast: “De Gelukspiramide” inspireerd Cathelijne regelmatig, samen met gastsprekers, haar luisteraars  met ‘Hoe het anders kan’. Met haar nuchtere blik en haar humor maakt zij zelfs de lastige zaken practisch en helder. De podcast vind je op Soundcloud en Spotify.