fbpx

Christine

Christine Slootweg

Christine Slootweg

Voor mij is het leven ontwikkelen en leren. Na mijn studie Arbeids- en organisatiepsychologie aan de VU heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van coachen en begeleiden zoals Systemisch Werk, TA (Transactionele Analyse), NLP en een opleiding Kinder- en Jeugdcoach en Relatietherapie. Ik houd ervan om mijn kennis en ervaring met elkaar te verbinden en in te zetten als bron in mijn werk.

De eerste verdieping is een inspirerende plek om mijn vak als begeleider van groepen en individuen uit te oefenen. Het is een plek waar leren leuk, toegankelijk, inspirerend en verdiepend wordt gemaakt. Het is een plek waar ik me verbonden voel met collega’s die dezelfde passie voor hun vak hebben als ik.

Het is ook een plek waar deelnemers komen die bereid zijn een stap te zetten en die de moed hebben om naar zichzelf te kijken en hun patronen te doorbreken. Ik kan steeds opnieuw geraakt worden door de levensverhalen van mensen, de wijze waarop ze hiermee omgaan en de ontwikkeling die ze doormaken.

Als trainer en als coach werk ik veel in het hier en nu en wat zich daar aandient. Ik kan goed waarnemen, volg mijn gesprekspartner en probeer wat ik waarneem in het gesprek in te brengen. Ik ben een generalist, praktisch ingesteld, toegankelijk en goed in staat te schakelen. Ik kijk in de diepte en hecht eraan de positieve kant te belichten en samen op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Zo leg ik steeds een verbinding tussen de ervaringen in het verleden, het heden en de toekomst.

Over de kracht van positief denken,

En de diepte waar je het soms moet zoeken om verder te komen.

Mijn persoonlijke drijfveer.