Heleen Langeveld

Heleen Langeveld

Trainer en ADHD-coach

“If you realized how powerful your thoughts are you’d never think a negative thought again.”

Wake up call’s… je kent ze misschien wel. Ik zeker ook. Al heb ik er velen onbeantwoord gelaten. Antwoordapparaat erop met: momenteel ben ik niet aanwezig.

Mensen komen vaak in beweging vanuit verlangen of noodzaak. Ik speel een beetje verstoppertje als ik mijn ‘in beweging komen’ benoem als dat dit ‘vanuit verlangen’ is ontstaan. Want man oh man, hoeveel wake up call’s kun je missen. Nou best veel. Want voelen dat er echt iets moet gebeuren, is niet genoeg. Het vraagt moed, en vertrouwen. Wat ik nodig had om écht naar mezelf te gaan luisteren? Vertrouwen in mijzelf én in een aantal mensen in mijn omgeving. Om bij terug te kunnen keren om uit te rusten, te delen wat ik allemaal beleefde en wat ik wel en niet begreep. Om te horen: ‘ga door’ en ‘je doet het goed’. Dat gaf mij moed en voedde voorzichtig aan mijn nieuwsgierigheid, nieuwsgierigheid naar mijzelf. Ik vond dit vertrouwen in de trainers van De eerste verdieping. En vanaf dag 1 dacht ik: dit vak wil ik ook! Dus hoe geweldig dat ik dit vertrouwen inmiddels ook voor anderen ben. Anderen die antwoord geven aan hun nieuwsgierigheid naar zichzelf.

Inmiddels werk ik als gecertificeerd NLP-coach en gecertificeerd NLP-trainer bij De eerste verdieping.
Je komt me tegen bij verschillende opleiding op het gebied van NLP, Systemisch Werk en coaching. Training geven vind ik leuk en verdiepend en waakt ervoor dat ik mijn wake-ups blijf beantwoorden. Groei heet dat geloof ik 🙂

Bekijk de rest van ons team