Herman Cornet

Herman Cornet

Misschien ken je dat nummer wel van Prince: 1999. Een grote hit destijds. Voor mij was 1999 ook een grote “hit”. Ten eerste omdat mij eerste zoon Jurian werd geboren en ik dus vader werd en ten tweede omdat ik in dat jaar mijn NLP practitioner afrondde. De impact van dat jaar heeft nogal wat in beweging gebracht in mijn leven. In zakelijk opzicht dat ik in 2000 voor mezelf startte met mijn eigen bedrijf na jaren als HR-manager en consultant te hebben gewerkt. En privé dat het niet bij één kind bleef maar het gezin met er nog drie zonen werd uitgebreid.

NLP was (en is) voor mij de methodiek om mezelf blijvend te ontwikkelen in mijn persoonlijk leiderschap. Het helpt me in structuur te kunnen kijken naar mijn functioneren als professional, partner, vader, zoon en vriend. En het is een geweldig krachtige methodiek om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Al 20 jaar geef ik NLP trainingen (Practitioner, Master Practitioner, Trainers- en coachopleidingen) en ik verbaas me er regelmatig over hoe opwindend ik het blijf vinden om elke keer weer met een groep mensen aan de slag te gaan. Naast NLP heb ik me verdiept en ontwikkeld in Systemisch Werk, Systeemdenken, MBIT, TA, Mindfullness en Interventiekunde.

In mijn werk als trainer en (team)coach besteed ik -naast het geven van NLP trainingen voor de 1e verdieping- ook veel tijd in organisaties. Ook daar kan NLP en de andere methodieken veel betekenen in het creëren van werkgeluk.
De trainingen en opleidingen van de 1e verdieping zijn van hoog niveau. De trainers zijn zeer professioneel en hebben hart voor hun werk. Daar hoor ik graag bij!