Jaron Salem

Jaron Salem

Mijn naam is Jaron Solomon Salem en ik ben een van de trainers bij De eerste verdieping.

Ik ben opgegroeid in Amsterdam in een multicultureel gezin. Mijn moeder is geboren en getogen in Amsterdam. Haar vader komt uit Appelscha en haar (dove) moeder uit Dordrecht. Mijn vader is geboren in Eritrea, maar zijn ouders komen uit Jemen en hij is opgegroeid in Israël. Oftewel je leest al dat ik een blend ben van zeer verschillende culturen, en misschien is dat ook wel het fundament geweest voor mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling.

Mijn herkomst, opvoeding en mijn huidige gezin hebben mij onder meer gevormd tot de persoon, coach en trainer die ik nu ben. Daarnaast maak ik als trainer en coach gebruik van verschillende methoden die ik heb opgedaan tijdens tal van opleidingen. Naast Systemisch Werken (afgerond Trainersopleiding tot Systemische Opsteller), ben ik onder andere ook bekend met NLP (afgerond Trainersopleiding), Traumawerk, Rebirth, Sytemic Ritual en Oplossingsgericht Werken.

Een heel belangrijk woord voor mij is authenticiteit. Wie ben je, wie wil je zijn, waar wil je zijn? En ik ben me zeer bewust dat antwoorden op deze vragen vaak vragen om terug te kijken: waar ben ik uit ontstaan, welke waarheden, kwaliteiten maar ook polariteiten en al dan niet interne conflicten heb ik daar uit mee genomen? Ga je met mij op pad, dan ligt er een mooie systemische ontdekkingstocht voor je in het verschiet.