Jolanda van Millingen

Jolanda van Millingen

Jolanda van Millingen is internationaal gecertificeerd NLP-trainer, NLP-coach en daarnaast opgeleid in Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken.

Toen ik ruim 8 jaar geleden voor het eerst bij De eerste verdieping binnenkwam en met Richard en Cathelijne sprak over de mogelijkheid bij hen training te gaan geven, vielen mij een paar dingen gelijk op. Allereerst de huiselijke gezelligheid van de locatie en de openheid van het gesprek. Heerlijk bij de koffietafel met elkaar overleggen wat we voor elkaar konden betekenen, benen op tafel, een beetje vrijuit fantaseren hoe we dat vorm konden geven. Het tweede dat mij opviel was de ‘no-bullshit’ houding: laten we vooral gaan kijken wat voor ons alle drie werkt en vooral niet jezelf of je doelen aanpassen om het de ander naar de zin te maken. Dat laatste was en is namelijk nogal eens een thema voor mij: niet doen wat ik zelf eigenlijk wil om het een ander naar de zin te maken.

Sinds ons eerste gesprek is er veel veranderd bij De eerste verdieping: er zijn veel nieuwe mensen bij gekomen, we hebben een ander pand betrokken en er zijn soms ook mensen vertrokken. Maar die basis die mij toen al opviel, is er nog steeds! Dat is ook de reden dat ik me nog steeds heel erg thuis voel, en natuurlijk ook dat ik de gelegenheid krijg om te doen wat ik het allerliefste doe: werken aan de ontwikkeling van mensen om zo het leven een stukje leuker te maken en ze te laten ontdekken hoe mooi ze eigenlijk zijn.

Ik kan dat doen op mijn eigen wijze: met veel humor, met verhalen over mijn dagelijkse beslommeringen, soms buiten de lijntjes kleurend, en altijd naar de kern van wat er speelt.

In mijn vrije tijd doe ik nog andere dingen die mij blij maken: een moestuin, twee hele lieve golden retrievers en regelmatige reisjes naar Europese bestemmingen om daar met mijn honden te wandelen, te trainen en met vrienden te zijn.

Ik geef bij De eerste verdieping verschillende trainingen, waaronder de NLP-practitioner, Systemisch werk en de opleiding Coachen met Impact.  Heb jij zin om hier bij te zijn? Of bij een van de andere trainingen die ik geef? Sowieso vind ik het leuk om contact met mensen te hebben voor ze een training gaan volgen, voel je vrij me te mailen om eens van gedachten te wisselen over jouw groei-pad! Dat kan via jolanda@1e-verdieping.nl 

Trainers

Richard Spek

Trainer diverse opleidingen, Directeur

Renee Hilverdink

Trainer diverse opleidingen, Directeur

Jolanda van Millingen

Trainer NLP, Systemisch Werk, Coachopleiding en Trainerstraining

Anja Bijker

Trainer NLP, Systemisch Werk, Body Mind en Coachopleiding

Christine Kuiper

Trainer NLP, Systemisch Werk en Coachopleiding

Christine Slootweg

Trainer Systemisch Werk

Louise Busker

Trainer NLP en Trainerstraining

Marlou Hilverdink

Trainer NLP, Systemisch Werk, Body Mind en Coachopleiding

Heleen Langeveld

Trainer NLP en Coachopleiding

Ferry Onderwater

Trainer NLP en Coachopleiding

Herman Cornet

Trainer NLP en Trainerstraining

Jaron Salem

Trainer Systemisch Werk

Bart Visser

Trainer NLP en Systemisch Werk

Marjolein Buitelaar

Trainer NLP

Anna Sarbo

Trainer Coachopleiding

Desiree Roordink

Trainer Systemisch Werk

Remco Holstege

Trainer NLP en Coachopleiding

Coaches

Kantoorteam

Selene de Jong

Officemanager

Astrid Prins

Officemanager

Andre Pont

Facilitair

Florine Komen

Marketing