Judith van Kampen

Judith van Kampen

“Ik wil mensen raken in hun hart!”

Als ik dat nu zeg, kan ik voelen in mijn eigen hart hoe belangrijk dat is voor mij. Voelen: lange tijd heb ik me voor ‘voelen’ afgesloten. Ik groeide op als een gevoelig meisje, in een liefdevol gezin. Maar het leven leerde me: het maakt niet uit hoe je je voelt, gewoon doorzetten! Ik werd heel goed in me aanpassen aan hoe het hoort, me aanpassen aan de regels. Ik werd een heel gehoorzaam en keurig, lief meisje, dat vluchtte in haar veilige hoofd-kwartier. Pas jaren later, als volwassene, leerde ik weer voelen, leerde ik weer mijn hoofd te verbinden met mijn lijf. Dat was niet altijd makkelijk: boosheid, verdriet, angst… het kwam allemaal langs. Maar vervolgens ook mildheid, vreugde, liefde, vertrouwen. Door de schaduwkanten van het leven en van mezelf te omarmen, ging het weer schitteren, bruisen, stromen. Het leven is de moeite waard!

Na mijn studie aan de universiteit van Leiden ben ik gaan werken als docent Nederlands. Werken met jongeren vond ik fantastisch, maar de regels, de hokjes, het ‘hoe het hoort’… ik voelde dat ik als mens meer kon en meer wilde betekenen voor anderen. Ik ben me gaan verdiepen in NLP en Systemisch Werk en ik deed allerlei opleidingen. Nu werk ik als coach! Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van drie leuke kinderen. Daardoor kan ik nu nog meer voelen hoe belangrijk het is dat je als kind en als mens helemaal tot je recht komt! Ondanks welke achtergrond dan ook. Wie ben jij als mens? Wat werkt er voor jou, wat past bij jou?!

Mensen voelen zich gauw veilig en vertrouwd bij me, en dat vind ik ook belangrijk. Ik ben betrokken bij jou en jouw vragen of problemen, ik heb een luisterend oor en zie de dingen helder. Daarnaast vinden mensen me ook energiek, enthousiast en authentiek. Ik vertel graag verhalen en laat jou andere kanten ontdekken van jezelf. Ik heb de ruimte en de rust om met je de diepte in te gaan, maar ook om te bekijken hoe we dat weer concreet kunnen maken.

Stef Bos zingt het zo mooi: “De schepen in de ochtend vertrekken naar de zee. Blijven we hier achter, of gaan we met ze mee?” Als jij twijfelt, op weg wil gaan, in jouw eigen schip… Als je al vertrokken bent, maar je hebt geen idee meer waar je heen moet… Ik wil je nabij zijn en samen met jou ontdekken wat er nodig is om in te stappen, of welke richting er voor jou past.