Renée Hilverdink

Renée Hilverdink

Trainer, opleidingsadviseur en directeur bij De eerste verdieping

“Maybe the journey isn’t so much about becoming anything. Maybe it’s about UN-BECOMING everything that isn’t really you, so you can be who you were meant to be in the first place.”

“Als pup krijgen we allemaal te maken met schuurmomenten. Soms kleine, soms grote, soms bewust, vaak onbewust. Hechten en erbij horen zijn net zo belangrijk als eten en drinken. We zijn daarom ‘bedraad’ om te overleven dus dealen we als puppy met alles wat we tegenkomen; en ontwikkelen we “overlevingsstrategieën”. Krachtige denk- en voelpatronen die als kind heel handig waren maar je als volwassene in de weg kunnen gaan zitten – bijvoorbeeld in werk, relatie(s), gezin, gezondheid. En deze overlevingspatronen die je ooit beschermden en die diep in ons psyche en lichaam vast gaan zitten, verhinderen je in het hier en nu om: je echt te connecten met jezelf, vrij in contact te zijn met anderen, eigen behoeftes te voelen en durven te uiten, vertrouwen te hebben, je autonoom te voelen en tegelijkertijd samen te zijn, niet perfect te zijn maar precies goed genoeg. Zonder schuld, schaamte, stress of een hele hoop zelfoordeel van binnen; maar vanuit vrijheid!“

“In mijn trainingen werk ik met mensen die precies hierover willen leren. Voor hun persoonlijke ontwikkeling en/of als trainer, coach, therapeut. Vanuit verschillende methodieken leer ik mensen hun overlevingsstrategieën te ont-dekken en gezonde te ontwikkelen. Zodat er steeds meer ruimte komt voor hun authentieke zelf. NLP, Taal van het Lichaam, Systemisch Werk, Breinkennis, BodyMind en Hechtings- & Ontwikkelingstrauma Therapie zet ik daarbij in. Met open hart, veel liefde, professionaliteit, levenservaring en diep respect voor ieders verhaal en leerproces.”

Renée is gecertificeerd NLP trainer en coach, daarnaast is ze gespecialiseerd in Systemisch Werk, Coachen met het Brein, Autonoom Zenuwstelsel, Psychobiologie, Body-Mind Werk en is ze Hechtings- en Ontwikkelingstrauma Therapeut. Je vindt haar als trainer in veel verschillende opleidingen – soms als hoofdtrainer en soms als specialist. Weet je nog niet zo goed welke opleiding bij je past, ze puzzelt graag met je mee waar het bij jou echt om gaat en wat daar het beste bij past.

 

Trainers

Richard Spek

Trainer diverse opleidingen, Directeur

Renee Hilverdink

Trainer diverse opleidingen, Directeur

Jolanda van Millingen

Trainer NLP, Systemisch Werk, Coachopleiding en Trainerstraining

Anja Bijker

Trainer NLP, Systemisch Werk, Body Mind en Coachopleiding

Christine Kuiper

Trainer NLP, Systemisch Werk en Coachopleiding

Christine Slootweg

Trainer Systemisch Werk

Louise Busker

Trainer NLP en Trainerstraining

Marlou Hilverdink

Trainer NLP, Systemisch Werk, Body Mind en Coachopleiding

Heleen Langeveld

Trainer NLP en Coachopleiding

Ferry Onderwater

Trainer NLP en Coachopleiding

Herman Cornet

Trainer NLP en Trainerstraining

Jaron Salem

Trainer Systemisch Werk

Bart Visser

Trainer NLP en Systemisch Werk

Marjolein Buitelaar

Trainer NLP

Anna Sarbo

Trainer Coachopleiding

Desiree Roordink

Trainer Systemisch Werk

Remco Holstege

Trainer NLP en Coachopleiding

Coaches

Kantoorteam

Selene de Jong

Officemanager

Astrid Prins

Officemanager

Andre Pont

Facilitair

Florine Komen

Marketing