Renée van Lierop

Renée van Lierop

Ik ben nieuwsgierig. Vooral naar mensen en waarom iemand doet wat die doet. Voor mij is mijn leven niet eerder zo veranderd als toen ik moeder werd. Het moederschap ging me niet van nature makkelijk af. Op mijn werk wilde ik “de oude” zijn en volle bak vooruit, maar dat werkte niet. Ik was gewoon niet meer de oude. Ik moest veranderen en kreeg met hulp van een coach mijn leven op de rit. Hij werkte ook met NLP en dat smaakte al gauw naar meer. Ook al had ik ook wel mijn twijfels bij NLP, want past dat ook bij iemand zoals ik? Iemand waarvan het glas half leeg is (niet helemaal leeg hè)? Iemand die beren op de weg ziet? Iemand die kritisch is? Intussen kan ik zeggen: JA!
NLP gaf me een andere manier om naar mijn leven te kijken. En NLP biedt niet alleen inzichten, maar vertaalt die ook naar het alledaagse leven. Dat is één van de redenen dat ik het zo fantastisch vind, want dat maakt dat je er meteen iets mee kán. Iedere dag weer! In al die kleine dingen die je tegenkomt en meemaakt.

Sinds dag 1 maak ik nieuwe keuzes; kleine veranderingen in mijn leven. En nog steeds vind ik nieuwe antwoorden door met NLP bezig te zijn. Er blijven steeds nieuwe stapjes om te zetten. Het is een persoonlijk proces en ieder doet dat op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.

“Het vraagt moed om er te zijn en jezelf te laten zien”.

Jezelf ontdekken. Ont–dekken oftewel: zichtbaar maken. Jezelf zichtbaar maken “gewoon” zoals je nu echt bent. Dat is voor mij de essentie. Intussen ben ik NLP trainer en geniet ik er van om te zien dat mensen dat proces doorlopen En ook ik blijf leren. En dat doe ik graag samen, want met al die veranderingen is die nieuwsgierigheid gebleven hoor!