Rowan

Rowan Hulskamp

Vanaf mijn twaalfde heb ik altijd gedacht ‘ik kan het niet’. Wat dan precies ‘het’ was maakte eigenlijk niet echt uit. Ik dacht gewoon altijd dat ik niks kon. En om mijn onkunde te maskeren ging ik gewoon heel HARD werken. Laten zien aan anderen dat ik het wel kon en hetzelfde was als iedereen. Heel lang heeft deze mooie strategie mij geholpen. Nou ja geholpen… ik was altijd wel vermoeid en ondertussen had ik geen idee meer wie ik was, wat ik belangrijk vond en wat ik precies echt wilde. Maar goed, dat stukje negeerde ik.

Ik had geen verbinding tussen mijn lijf en mijn hoofd. Het resultaat was dat mijn lijf flink in de overdrive ging. Ik werd vaak overmand door enorme uitbarstingen van emoties waar ik helemaal niet op zat te wachten. Dus ik moest wel wat anders proberen.

Tijdens verschillende opleidingen (o.a. NLP en Systemisch werk) leerde ik wat ik echt belangrijk vond. Welke patronen voor mij werken en welke niet. Ik heb geleerd verbinding te maken met mijn lijf en mijn hoofd. Ook weet ik dat alles wat ik dacht en denk over mezelf ook echt enkel gedachtes zijn. Het is echt niet de waarheid. En je kan allerlei andere gedachten en overtuigingen creëren die je versterken in datgene wat jij echt belangrijk vindt. Die zorgen voor mogelijkheden en je in staat stellen te doen wat jij wilt doen.

Dit zie je ook terug in mijn coaching. Samen gaan we op zoek naar wat er nodig is om jouw patronen te doorbreken en welke gedachten, overtuigingen, waarden juist voor jou werken. Die zorgen voor mogelijkheden en dat jij kan doen wat je echt wilt doen. Oh ja, naast de vele opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ben ik afgestudeerd als socioloog aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik 5 jaar gewerkt als (e)HRM consultant (bij verschillende bedrijven in Nederland zoals The Phonehouse, VSM, Accorhotels).

Trainers

Richard Spek

Trainer diverse opleidingen, Directeur

Renee Hilverdink

Trainer diverse opleidingen, Directeur

Jolanda van Millingen

Trainer NLP, Systemisch Werk, Coachopleiding en Trainerstraining

Anja Bijker

Trainer NLP, Systemisch Werk, Body Mind en Coachopleiding

Christine Kuiper

Trainer NLP, Systemisch Werk en Coachopleiding

Christine Slootweg

Trainer Systemisch Werk

Louise Busker

Trainer NLP en Trainerstraining

Marlou Hilverdink

Trainer NLP, Systemisch Werk, Body Mind en Coachopleiding

Heleen Langeveld

Trainer NLP en Coachopleiding

Ferry Onderwater

Trainer NLP en Coachopleiding

Herman Cornet

Trainer NLP en Trainerstraining

Jaron Salem

Trainer Systemisch Werk

Bart Visser

Trainer NLP en Systemisch Werk

Marjolein Buitelaar

Trainer NLP

Anna Sarbo

Trainer Coachopleiding

Desiree Roordink

Trainer Systemisch Werk

Remco Holstege

Trainer NLP en Coachopleiding

Coaches

Kantoorteam

Selene de Jong

Officemanager

Astrid Prins

Officemanager

Andre Pont

Facilitair

Florine Komen

Marketing