STAP-budget


Hoe werkt het?

Informatie over het STAP-budget

Het STAP-budget is voor de branche ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ niet meer beschikbaar 

Begin juli heeft de overheid bepaald dat de STAP-budget aanvraagtermijnen van september en november 2023 alleen nog gelden voor OCW-erkende opleidingen (bijvoorbeeld MBO, HBO en WO). Dat betekent dat het STAP-budget niet meer geldt voor de branche van Persoonlijke Ontwikkeling waar onze opleidingen ook onder vallen. Helaas kun je dus geen gebruik meer maken van deze subsidie.

We begrijpen dat dit natuurlijk heel jammer is, daarom denken we graag met je voor andere mogelijkheden. 

Werkgever betaalt vaak mee

Elke opleiding levert niet alleen voor jezelf veel op maar ook voor je werk en carièrre. Of dat nou gaat over beter samenwerken, loopbaankeuzes, effectiever & professioneler communiceren, zelfmanagement, (persoonlijk) leiderschap, energieniveau, zelfvertrouwen, flexibiliteit, vitaliteit of omgevingsbewustzijn. Het is niet voor niets dat werkgevers steeds vaker mee willen investeren in jouw ontwikkeling in tijd en geld. Om je te helpen met informatie voor je werkgever, kun je voor elke opleiding op de opleidingspagina de @WerkPDF downloaden. Kijk bijvoorbeeld hoe deze @WerkPDF eruit ziet voor de NLP Practitioner. 

In termijnen betalen als particulier

Natuurlijk begrijpen we dat een opleiding soms een groot bedrag in één keer kan zijn. Daarom is het altijd mogelijk om voor onze meerdaagse opleidingen in 4 termijnen te betalen. Mail ons gerust hoe dat werkt en dan denken we graag met je mee wat voor jou mogelijk is.

We hopen je snel weer te zien in onze opleidingen want jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen is sowieso een groot cadeau voor jezelf, werk, leven en anderen in je omgeving!

Warme groet, Team De eerste verdieping opleidingen

Als je meer snapt van jezelf, wordt het leven leuker!