'Verdiepen doe je zo'

Informatie-avond over onze vervolgopleidingen

‘Verdiepen doe je zo’

UPDATE: Door de nieuwe Corona-maatregelen van 12 november hebben we moeten besluiten dat deze informatieavond niet door kan gaan in de geplande vorm. Alle mensen die zich al hebben aangemeld zullen een bericht van ons ontvangen met nadere informatie. Een deel van de avond zullen we online gaan laten plaatsvinden (het gedeelte over coachen/trainen), wie zich voor het andere gedeelte had aangemeld (vervolg op level 1) krijgt een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.

Voor iedereen die bij ons of elders een NLP Practitioner gevolgd heeft en overweegt om verder te gaan (of het al zeker weet! Dan ben je natuurlijk ook welkom!).

Wat?
Een leuke, inspirerende avond waarin onze senior-trainers en coaches vertellen over hun vak, over de opleidingen en nog veel meer.

Waar?
Online

Wanneer?
Donderdag 25 november van 19:00 tot 22:00 uur

Over welke opleidingen?
Online informeren we je over de opleidingen Coachen met Impact, Systemisch Coachen en de NLP Trainers Training
Het gedeelte over vervolg op level 1 opleidingen is vervangen door persoonlijke gesprekken.

Dus staat de vraag centraal: wat kies ik nou als ik verder wil verdiepen? Ga ik dan voor een vervolg op de NLP (de Master Practitioner), ga ik juist richting Systemisch Werk of is de Body Mind stroming het meest passende vervolg voor mij? Je kunt daar je keuze aangeven of je komt voor het deel over coach/trainer of het brede verdiepingsdeel over systemisch werk/ NLP/ body mind

Zien we je online?

 

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier 'Verdiepen doe je zo'
Ik doe mee met de 'Verdiepen doe je zo'-avond en ik schrijf me in voor:
(Het onderdeel over "vervolg op level 1 trainingen" gaat vanwege de Corona-maatregelen niet door in de bedoelde vorm. Daar kan dus ook niet meer voor worden ingeschreven.)