fbpx

Familieopstellingen


Dagworkshop.

Dagworkshop Familieopstellingen

Familieopstellingen

De dagworkshop Familieopstellingen is een prachtige gelegenheid om diepgaander bezig te zijn met Systemisch Werk. Op deze dag is er voor maximaal vijf deelnemers de gelegenheid een eigen vraagstuk in te brengen. En natuurlijk is het voor de overige deelnemers een mooie manier om als representant en als toeschouwer ook heel veel te leren. Ook wordt er uitleg gegeven bij de verschillende opstellingen.

Deelname dagworkshop Familieopstellingen

Voor de dagworkshop Familieopstellingen geldt dat je als toeschouwer deel kunt nemen en als representant gevraagd kunt worden. Uiteraard mag je voor dat laatste bedanken maar vaak is het zonde om deze leerervaring te laten liggen.

We hebben per workshop ruimte voor het doen van maximaal vijf opstellingen. Je kunt je aanmelden voor het doen van een opstelling van jouw vraag.

Systemisch Werk

Met Systemisch Werk leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. In eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en eventueel later ook om te kunnen integreren in je werk.

Want in een systeem kunnen allerlei dynamieken en verstrikkingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Dynamieken die als je er zicht op krijgt, doorbroken kunnen worden.

Kennismaken?

Ben je nieuwsgierig en wil je (weer) eens sparren wat het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat of om kennis te maken met een van de trainers in een persoonlijk gesprek.

 

Praktische informatie

 • De dagworkshop is van 9:30 tot 17:00 uur.
 • Locatie is Achterom 78 in Delft.
 • Voor representanten/toeschouwers kost de dag €35,- (maximaal 20 plekken). Voor het inbrengen van een vraag zijn de kosten €95,- (maximaal 5 plekken).
 • Dit is inclusief een lekkere lunch, koffie thee en een heleboel warme aandacht.

Data Dagworkshop Familieopstellingen

FOdag2020-11:
19 november 2020 (09:30-17:00)
 


Tijden:
De workshop is van 9:30 tot 17:00.

Prijs:
Voor representanten/toeschouwers kost de dag € 35,- (maximaal 20 plekken) en voor het inbrengen van een vraag zijn de kosten € 95,- (maximaal 5 plekken). Inclusief lekker lunchpakket en onbeperkt koffie/thee.

Vervolg opleiding

Heb je na de dagworkshop Familieopstellingen de smaak helemaal te pakken? In de opleiding Systemisch Werk leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. Hierdoor krijg je een verdere verdieping en inzicht in je dagelijkse patronen en hoe deze vanuit je familiesysteem zijn gevormd. Met natuurlijk de krachtige familieopstellingen waardoor nog veel meer onbewuste patronen zichtbaar worden. En dat geeft ruimte. Voor je eigen ontwikkeling en eventueel later ook om te kunnen integreren in je werk. Want in een systeem kunnen allerlei dynamieken en verstrikkingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Dynamieken die als je er zicht op krijgt, doorbroken kunnen worden.

Nieuwsgierig wat voor jou de beste volgende stap is op persoonlijk en professioneel gebied? Je bent welkom om te komen kennismaken met een van de trainers of voor een gratis adviesgesprek.

Waarom De eerste verdieping?

 • De eerste verdieping geeft al 15 jaar een breed scala aan verdiepende persoonlijke en professionele opleidingen o.g.v. NLP, Systemisch Werk, Body Mind, Coaching en Trainerschap.
 • Gratis herhalen. Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! Lees hier alle ins en outs over hoe dat werkt.
 • Nog geen 100% zekerheid? Je kunt altijd vrijblijvend een optie nemen. Je plek blijft tot uiterlijk 3 weken voor de start van de opleiding gereserveerd of zoveel eerder als dat de opleiding vol loopt, mocht dat zo zijn dan nemen we contact met op. 
 • Jouw persoonlijke leerproces staat voorop. De opleidingen worden gegeven door zeer ervaren en betrokken trainers, die ook allemaal coach zijn. Daarbij zijn er altijd genoeg assistent-trainers aanwezig om ook buiten de plenaire momenten persoonlijke aandacht voor iedereen te hebben.
 • Al onze opleidingen zijn erkend door het CRKBO.
  De NLP-opleidingen zijn erkend door het NVNLP.
 •  Je krijgt een uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisiegroepen en elke opleiding krijgt een eigen WhatsApp groep zodat we je goed kunnen informeren voor- en tijdens de opleiding.
 • Je kunt buiten de opleiding blijven leren, ontwikkelen en oefenen d.m.v. inspiratie-podcasts en oefeningen-podcasts.
 • Je krijgt na deze opleiding optioneel een gratis adviesgesprek.
 • Het is mogelijk om onze opleidingen in termijnen te betalen, zonder extra kosten.
 • In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw scholing. Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze opleidingen kunt aanvragen.
 • Als ZZP-er kun je onze opleidingen als scholingskosten voor jouw bedrijf boeken.
 • Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Wij kunnen met je meedenken hoe dit te verwoorden.

Meerdere Leerstromen

Een breed scala aan Leerstromen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Onze opleidingen gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, podcasts luisteren , inspiratie krijgen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, hebben we een breed spectrum aan leerstromen.

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

NLP Next Level

NLP Next Level is NLP zo aangevuld dat het echt een verschil maakt in jouw leven en beleven. Geen standaard oefeningen, technische aanpak en een wereld buiten de realiteit. Maar een levende en levendige aanpak die gaat over echte mensen in de echte wereld.

Body Mind Practitioner

Lichaam en geest zijn één, dat hoor je vaak. Maar in de praktijk blijkt dat die twee juist lang niet zo’n soepel samenwerkend setje zijn als je zou willen. In onze opleiding Body Mind Practitioner werken we met de body-mind connectie en integratie. 

Systemisch Werk

In deze opleidingen leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. In eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en eventueel ook later om te integreren in je werk.

Coachen met Impact

Coachen met Impact gaat over hoe jij als coach of begeleider een rol speelt in verandering en groei. Je bent ‘brainbased,’ dus je maakt gebruik van kennis uit de neuropsychologie, neurobiologie en andere kernvakgebieden.

Meesterlijk Trainen

In onze trainingen leggen we naast ‘gewone’ trainersvaardigheden een sterk accent op hoe je je eigen persoonlijkheid inzet om mensen te boeien en te inspireren. In Meesterlijk Trainen leer je alles om impactvol te trainen.

Workshops en Masterclasses

Weet je nog niet wat je wilt doen? Geen zorgen. Daar hebben wij dag -en avondworkshops voor. Kom NLP bij ons proeven!