Familieopstellingen


Dagworkshop.

Dagworkshop Familieopstellingen

De dagworkshop Familieopstellingen is een prachtige gelegenheid om diepgaander bezig te zijn met Systemisch Werk. Op deze dag is er voor maximaal vijf deelnemers de gelegenheid een eigen vraagstuk in te brengen. En natuurlijk is het voor de overige deelnemers een mooie manier om als representant en als toeschouwer ook heel veel te leren. Ook wordt er uitleg gegeven bij de verschillende opstellingen.

Deelname dagworkshop Familieopstellingen

Voor de dagworkshop Familieopstellingen geldt dat je als toeschouwer deel kunt nemen en als representant gevraagd kunt worden. Uiteraard mag je voor dat laatste bedanken maar vaak is het zonde om deze leerervaring te laten liggen.

We hebben per workshop ruimte voor het doen van maximaal vijf opstellingen. Je kunt je aanmelden voor het doen van een opstelling van jouw vraag.

Praktische informatie

  • De dagworkshop is van 9:30 tot 17:00 uur.
  • Locatie is Achterom 78 in Delft.
  • Voor representanten/toeschouwers kost de dag €35,- (maximaal 20 plekken). Voor het inbrengen van een vraag zijn de kosten €95,- (maximaal 5 plekken).
  • Dit is inclusief een lekkere lunch, koffie thee en een heleboel warme aandacht.

 

Systemisch Werk

Met Systemisch Werk leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. In eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en eventueel later ook om te kunnen integreren in je werk.

Want in een systeem kunnen allerlei dynamieken en verstrikkingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Dynamieken die als je er zicht op krijgt, doorbroken kunnen worden.

Kennismaken?

Je bent natuurlijk welkom om kennis te maken met een van de trainers in een persoonlijk gesprek.

Mogelijkheden tot verdieping en gratis advies

Misschien ben je nieuw bij ons, misschien ben je al een tijdje niet geweest, of heb je behoefte aan meer maar je weet nog niet wat/hoe. Systemisch Werk gaat over zicht op jezelf en persoonlijke ontwikkeling. Dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, kunnen we het volgende aanbieden:

 

Ben je nieuwsgierig en wil je (weer) eens sparren wat het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat of om kennis te maken met een van de trainers.

 

Data Dagworkshop Familieopstellingen

FOdag2020-06:
11 juni 2020 (09:30-17:00)
 

FOdag2020-11:
26 november 2020 (09:30-17:00)
 


Tijden:
De workshop is van 9:30 tot 17:00.

Prijs:
Voor representanten/toeschouwers kost de dag € 35,- (maximaal 20 plekken) en voor het inbrengen van een vraag zijn de kosten € 95,- (maximaal 5 plekken).