Dochter van jouw Moeder


Tweedaagse workshop.

Workshop Dochter van jouw Moeder

Veel vrouwen hebben het tegenwoordig goed voor elkaar. En toch twijfelen ze ook soms of ze het wel zo goed doen. In plaats van nog harder te gaan werken, wordt het dan misschien tijd om stil te staan bij de zaken die maken wie je werkelijk bent.

In deze workshop staan we stil bij de relatie die je hebt met je moeder omdat deze de basis is voor hoe je allerlei andere relaties in je leven vormgeeft. Of dat nou is in werk, in partnerrelaties, met vrienden of kinderen.

Door allerlei oefeningen wordt de invloed van deze relatie op je huidige gedrag steeds duidelijker. De inzichten die je zo krijgt geven je nieuwe energie, brengen je in contact met je eigen (vrouwelijke) kracht en geven je nog meer vrijheid in het maken van keuzes. Een dag voor elke vrouw om even bij te komen, die nieuwsgierig is, een stap verder wil in het leven en op een plezierige manier zelfontwikkeling weer verder vorm wil geven. Schrijf je nu in of kom eerst persoonlijk kennismaken in een individueel gesprek.

Vrouwelijk leiderschap en kracht

Of je moeder nog leeft of niet meer, of je goed contact met haar hebt of niet: de manier waarop jij omgaat met de speciale relatie tussen jou en je moeder heeft grote invloed op je welbevinden en komt ook tot uitdrukking in de relatie die je hebt met jezelf en de mensen in je omgeving. Het afgesneden zijn van deze bron van kracht kan het voor vrouwen lastig maken om grenzen te stellen en hun eigen ding te doen en het kan soms zelfs leiden tot gevoelens van neerslachtigheid en vermoeidheid.

Deelname workshop Dochter van jouw moeder

  • De workshop is van 10 tot 17 uur
  • Inclusief een lekkere door onze huiscateraar verzorgde lunch
  • De workshop wordt gegeven door Jolanda van Millingen, onze zeer ervaren trainer op het gebied van o.a. NLP, Systemisch Werk en vrouwelijk leiderschap.

Aanmelden workshop Dochter van jouw moeder

Je kunt je hier aanmelden door het formulier in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe (kijk in je spam als je niet binnen twee werkdagen iets ontvangen hebt!). Betalen graag uiterlijk drie weken voor aanvang van de opleiding.

Eerst kennismaken?

Eerst nog wat vragen, je kunt ons bellen of mailen. Je bent natuurlijk ook welkom om kennis te maken met een van de trainers in een persoonlijk gesprek

Mogelijkheid tot verdieping en gratis advies

Jezelf persoonlijk ontwikkelen is iets dat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’. Kijk ook eens naar de verschillende mogelijkheden op persoonlijk en professioneel gebied.

Ben je nieuwsgierig en wil je (weer) eens sparren wat het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek met een van onze trainers.

Data Dochter van jouw moeder

MD2020-04:
28 en 29 april 2020
Lokatie: Achterom 78, Delft
Trainer: Jolanda van Millingen
 

MD2020-11:
2 en 3 november 2020
Lokatie: Achterom 78, Delft
Trainer: Jolanda van Millingen
 


Tijden:
De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 17:00.

Prijs:
€ 300,- inclusief twee uitgebreide lunches en onbeperkt koffie/thee. De opleiding is vrijgesteld van BTW.

Overige informatie:
De workshop is 2 dagen. Voor deze workshop is het niet mogelijk een optie te nemen.