fbpx

Dochter van jouw Moeder


Tweedaagse workshop.

Workshop Dochter van jouw Moeder

Veel vrouwen hebben het tegenwoordig goed voor elkaar. En toch twijfelen ze ook soms of ze het wel zo goed doen. In plaats van nog harder te gaan werken, wordt het dan misschien tijd om stil te staan bij de zaken die maken wie je werkelijk bent.

In deze workshop staan we stil bij de relatie die je hebt met je moeder omdat deze de basis is voor hoe je allerlei andere relaties in je leven vormgeeft. Of dat nou is in werk, in partnerrelaties, met vrienden of kinderen.

Door allerlei oefeningen wordt de invloed van deze relatie op je huidige gedrag steeds duidelijker. De inzichten die je zo krijgt geven je nieuwe energie, brengen je in contact met je eigen (vrouwelijke) kracht en geven je nog meer vrijheid in het maken van keuzes. Een dag voor elke vrouw om even bij te komen, die nieuwsgierig is, een stap verder wil in het leven en op een plezierige manier zelfontwikkeling weer verder vorm wil geven. Schrijf je nu in of kom eerst persoonlijk kennismaken in een individueel gesprek.

Vrouwelijk leiderschap en kracht

Of je moeder nog leeft of niet meer, of je goed contact met haar hebt of niet: de manier waarop jij omgaat met de speciale relatie tussen jou en je moeder heeft grote invloed op je welbevinden en komt ook tot uitdrukking in de relatie die je hebt met jezelf en de mensen in je omgeving. Het afgesneden zijn van deze bron van kracht kan het voor vrouwen lastig maken om grenzen te stellen en hun eigen ding te doen en het kan soms zelfs leiden tot gevoelens van neerslachtigheid en vermoeidheid.

Deelname workshop Dochter van jouw moeder

 • De workshop is van 10 tot 17 uur
 • Inclusief een lekkere door onze huiscateraar verzorgde lunch
 • De workshop wordt gegeven door Jolanda van Millingen, onze zeer ervaren trainer op het gebied van o.a. NLP, Systemisch Werk en vrouwelijk leiderschap.

Aanmelden workshop Dochter van jouw moeder

Je kunt je hier aanmelden door het formulier in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe (kijk in je spam als je niet binnen twee werkdagen iets ontvangen hebt!). Betalen graag uiterlijk drie weken voor aanvang van de opleiding.

Eerst kennismaken?

Eerst nog wat vragen, je kunt ons bellen of mailen. Je bent natuurlijk ook welkom om kennis te maken met een van de trainers in een persoonlijk gesprek

Mogelijkheid tot verdieping en gratis advies

Jezelf persoonlijk ontwikkelen is iets dat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’. Kijk ook eens naar de verschillende mogelijkheden op persoonlijk en professioneel gebied.

Ben je nieuwsgierig en wil je (weer) eens sparren wat het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek met een van onze trainers.

Data Dochter van jouw moeder

MD2020-04:
3 en 4 december 2020
Lokatie: Achterom 78, Delft
Trainer: Jolanda van Millingen
 

MD2021-03:
5 en 6 maart 2021
Lokatie: Achterom 78, Delft
Trainer: Jolanda van Millingen
 


Tijden:
De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 17:00.

Prijs:
€ 300,- inclusief lekker lunchpakket en onbeperkt koffie/thee. De opleiding is vrijgesteld van BTW.

Overige informatie:
De workshop is 2 dagen. Voor deze workshop is het niet mogelijk een optie te nemen.

Vervolg opleiding

Heb je na de dagworkshop Familieopstellingen de smaak helemaal te pakken? Met Systemisch Werk leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. Hierdoor krijg je een verdere verdieping en inzicht in je dagelijkse patronen en hoe deze vanuit je familiesysteem zijn gevormd. Met natuurlijk de krachtige familieopstellingen waardoor nog veel meer onbewuste patronen zichtbaar worden. En dat geeft ruimte. Voor je eigen ontwikkeling en eventueel later ook om te kunnen integreren in je werk.

Want in een systeem kunnen allerlei dynamieken en verstrikkingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Dynamieken die als je er zicht op krijgt, doorbroken kunnen worden.

Nieuwsgierig wat voor jou de beste volgende stap is op persoonlijk en professioneel gebied? Je bent welkom om te komen kennismaken met een van de trainers of voor een gratis adviesgesprek.

Waarom De eerste verdieping?

 • De eerste verdieping geeft al 15 jaar een breed scala aan verdiepende persoonlijke en professionele opleidingen o.g.v. NLP, Systemisch Werk, Body Mind, Coaching en Trainerschap.
 • Gratis herhalen. Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! Lees hier alle ins en outs over hoe dat werkt.
 • Nog geen 100% zekerheid? Je kunt altijd vrijblijvend een optie nemen. Je plek blijft tot uiterlijk 3 weken voor de start van de opleiding gereserveerd of zoveel eerder als dat de opleiding vol loopt, mocht dat zo zijn dan nemen we contact met op. 
 • Jouw persoonlijke leerproces staat voorop. De opleidingen worden gegeven door zeer ervaren en betrokken trainers, die ook allemaal coach zijn. Daarbij zijn er altijd genoeg assistent-trainers aanwezig om ook buiten de plenaire momenten persoonlijke aandacht voor iedereen te hebben.
 • Al onze opleidingen zijn erkend door het CRKBO.
  De NLP-opleidingen zijn erkend door het NVNLP.
 •  Je krijgt een uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisiegroepen en elke opleiding krijgt een eigen WhatsApp groep zodat we je goed kunnen informeren voor- en tijdens de opleiding.
 • Je kunt buiten de opleiding blijven leren, ontwikkelen en oefenen d.m.v. inspiratie-podcasts en oefeningen-podcasts.
 • Je krijgt na deze opleiding optioneel een gratis adviesgesprek.
 • Het is mogelijk om onze opleidingen in termijnen te betalen, zonder extra kosten.
 • In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw scholing. Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze opleidingen kunt aanvragen.
 • Als ZZP-er kun je onze opleidingen als scholingskosten voor jouw bedrijf boeken.
 • Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Wij kunnen met je meedenken hoe dit te verwoorden.

Meerdere Leerstromen

Een breed scala aan Leerstromen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Onze opleidingen gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, podcasts luisteren , inspiratie krijgen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, hebben we een breed spectrum aan leerstromen.

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

NLP Next Level

NLP Next Level is NLP zo aangevuld dat het echt een verschil maakt in jouw leven en beleven. Geen standaard oefeningen, technische aanpak en een wereld buiten de realiteit. Maar een levende en levendige aanpak die gaat over echte mensen in de echte wereld.

Body Mind Practitioner

Lichaam en geest zijn één, dat hoor je vaak. Maar in de praktijk blijkt dat die twee juist lang niet zo’n soepel samenwerkend setje zijn als je zou willen. In onze opleiding Body Mind Practitioner werken we met de body-mind connectie en integratie. 

Systemisch Werk

In deze opleidingen leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. In eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en eventueel ook later om te integreren in je werk.

Coachen met Impact

Coachen met Impact gaat over hoe jij als coach of begeleider een rol speelt in verandering en groei. Je bent ‘brainbased,’ dus je maakt gebruik van kennis uit de neuropsychologie, neurobiologie en andere kernvakgebieden.

Meesterlijk Trainen

In onze trainingen leggen we naast ‘gewone’ trainersvaardigheden een sterk accent op hoe je je eigen persoonlijkheid inzet om mensen te boeien en te inspireren. In Meesterlijk Trainen leer je alles om impactvol te trainen.

Workshops en Masterclasses

Weet je nog niet wat je wilt doen? Geen zorgen. Daar hebben wij dag -en avondworkshops voor. Kom NLP bij ons proeven!