Organisatieopstellingen


Avondprogramma.

Organisatie-opstellingen

De avondworkshops Organisatie-opstellingen zijn een prachtige gelegenheid om bezig te zijn met Systemisch Werk op het gebied van werk en organisaties. Iedereen die wil kennismaken met deze methodiek, al ervaring heeft of overweegt om onze opleiding Systemisch Werk of Opleiding Systemische Werk in Organisaties volgen is van harte welkom. In de workshop worden er enkele organistie-opstellingen gedaan en wordt er ook uitleg gegeven over het achterliggende gedachtegoed.

Deelname avondworkshop Organisatie-opstellingen

Voor de workshop Organisatie-opstellingen geldt dat je als toeschouwer deel kunt nemen en als representant gevraagd kunt worden. Uiteraard mag je voor dat laatste bedanken. We hebben per workshop ruimte voor het doen van ongeveer drie tot vijf opstellingen. Op de avond zelf is het mogelijk aan te geven dat je een opstelling wil doen, zijn er meer gegadigden dan gaan de namen in de spreekwoordelijke hoge hoed en kijken we wie er uit komt.

Aanmelden voor de avond is wenselijk.

 

Praktische informatie

  • De avondworkshop is van 19.00 tot 22.00
  • Locatie is Achterom 78 in Delft
  • Omdat er vrijwel altijd mensen komen die nog helemaal onbekend zijn met de materie, begint de avond met een half uur inleiding op het systemisch werk, uitleg geven over wat je er mee kan en hoe een opstelling werkt. Mensen die voor het eerst komen zien we daarom heel graag al om 19.00 uur komen. Wie al bekend is met de materie is ook van harte welkom om 19.00 uur maar kan ook om 19.30 aanschuiven indien gewenst.
  • Voor maar € 15,-, (via IDeal te betalen bij inschrijving via het websiteformulier)
  • Dit is inclusief lekkere koffie en thee en een heleboel warme aandacht

Systemisch Werk

Met Systemisch Werk leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. In eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en eventueel later ook om te kunnen integreren in je werk.

Want in een systeem kunnen allerlei dynamieken en verstrikkingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Dynamieken die als je er zicht op krijgt, doorbroken kunnen worden.

Kennismaken?

Je bent natuurlijk welkom om kennis te maken met een van de trainers in een persoonlijk gesprek.

Mogelijkheid tot verdieping en gratis advies

Misschien ben je nieuw bij ons, misschien ben je al een tijdje niet geweest, of heb je behoefte aan meer maar je weet nog niet wat/hoe. Systemisch Werk gaat over zicht op jezelf en persoonlijke ontwikkeling.  Dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, kunnen we het volgende aanbieden:

Ben je nieuwsgierig en wil je (weer) eens sparren wat het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat of om kennis te maken met een van de trainers.

Data Familieopstellingen (avond)

Familieopstellingen:
18 mei 2020 (19:00-22:00)
6 juli 2020 (19:00-22:00)
21 september 2020 (19:00-22:00)
16 november 2020 (19:00-22:00)
14 december 2020 (19:00-22:00)
 

Organisatieopstellingen:
14 april 2020 (19:00-22:00)
26 oktober 2020 (19:00-22:00)
 


Tijden:
De workshop is van 19:00 tot 22:00. Het eerste half uur is er een introductie over organisatie-opstellingen voor iedereen die voor het eerst aanwezig is of als introducé meekomt.

Prijs:
€ 15,-, via iDeal te betalen.