Workshop Taal van het Lichaam in 1 dag

Wat alle vormen van coaching/therapie/onderwijs sowieso gemeen hebben, is dat er minimaal twee mensen bij betrokken zijn en die beide mensen een brein en een lichaam hebben. En dat is waar deze dag over gaat. Hoe kun je jouw persoon, jouw brein, jouw voelen, het brein én het voelen van je cliënt/cursist/leerling nog beter inzetten binnen de relatie die je hebt. Deze dag gaat over zaken als neuroplasticiteit, spiegelneuronen, denkbrein, voelbrein, hechtingssysteem etc. Het gaat kortom over alles wat jij en de ander van binnen doen en kunnen doen voor een nog beter resultaat.

The body is wise

Dit is bedoeld om een aantal nieuwe invalshoeken aan te reiken uit de neuropsychologie, -biologie en -fysiologie waarbij de BodyMind-connectie centraal staat. Een dag maakt dat je nog geïnspireerder, succesvoller of doeltreffender te werk kunt gaan in het aangaan van contact. Een dag voor iedereen die nieuwsgierig is, een stap verder wil en op een plezierige manier professionele ontwikkeling verder vorm wil geven. Schrijf je nu in of kom eerst persoonlijk kennismaken in een individueel gesprek.

Deelname workshop Taal van het Lichaam in 1 dag

  • De workshop is van 10.00 uur tot 16.30 uur
  • Inclusief een lekkere door onze huiscateraar verzorgde lunch
  • Voor maar € 65,-
  • Bovendien ontvang je het complete bedrag weer retour als je je binnen een week na de Taal van het Lichaam in 1 dag workshop inschrijft voor een andere opleiding van De eerste verdieping! (workshops uitgesloten)

Aanmelden Dagworkshop Taal van het Lichaam in 1 dag

Je kunt je hier aanmelden door het formulier in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe (kijk in je spam als je niet binnen twee werkdagen iets ontvangen hebt!). Betalen graag uiterlijk drie weken voor aanvang van de opleiding.

Taal van het Lichaam

In onze opleidingen Taal van het Lichaam werken we met de BodyMind-connectie. Wat zegt het lichaam over onze gedachtes en handelingen? En andersom. Met als onderliggende bedoeling ruimte te creëren voor nieuwe, meer functionele patronen. Als professional is dit dé sleutel tot de kern.

Eerst kennismaken?

Je bent natuurlijk welkom om met een de trainers en Taal van het Lichaam kennis te maken op één van de informatieavonden of in een persoonlijk gesprek.

Mogelijkheid tot verdieping en specialisatie

BodyMind opleidingen zoals Taal van het Lichaam gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, kunnen we het volgende aanbieden:

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

Data Workshop Taal van het Lichaam in 1 dag

TvhL1dag2019-1:
28 maart 2019 (10:00-16:30)
 

TvhL1dag2019-2:
15 november 2019 (10:00-16:30)
 


Tijden:
De workshop is van 10:00 tot 16:30.

Prijs:
€ 65,- (inclusief lunch).