Ambassadeursbonus en Cursistenkorting

De eerste verdieping Opleidingen hanteert diverse kortingen waarvoor je in aanmerking kunt komen.

Ambassadeursbonus

Vanaf 1 januari 2022 geldt de volgende ambassadeursbonus: als jij als cursist een training van minimaal acht dagen hebt gevolgd en je maakt een voor ons nieuwe cursist(e) enthousiast voor een training van minimaal acht dagen, dan noemen we jou een ambassadeur voor ons instituut. Volgt deze nieuwe cursist de training en maakt hij of zij de training af, dan ontvang je een tegoed ter waarde van € 125,- als ambassadeursbonus.

Voorwaarden:

  • De ambassadeursbonus is in te wisselen voor trainingen van 8 dagen of meer waarvan de inschrijvingen via ons lopen.
  • Het bedrag kan in tegoed gezet worden om te gebruiken voor trainingen van minimaal 8 dagen bij De eerste verdieping Opleidingen en kan (maar hoeft niet) in één keer worden gebruikt. Het tegoed is maximaal vijf jaar geldig.
  • Het bedrag kan worden doorgegeven aan iemand anders als korting op zijn/haar factuur bij De eerste verdieping Opleidingen. Het tegoed is ook hierbij maximaal vijf jaar geldig.
  • Je kunt meerdere cursisten aanbrengen. Per cursist ontvang je de ambassadeursbonus van € 125,- waardoor je voor een hoger tegoed kunt ‘sparen’, echter het tegoed is maximaal vijf jaar geldig.
  • De ambassadeurskorting is alleen te krijgen als de nieuwe cursist jouw naam bij inschrijving online vermeld heeft. Achteraf is de korting niet meer te claimen.

Cursistenkorting

Vanaf 1 januari 2022 geldt de volgende cursistenkortingsregeling: schrijf je je voor meerdere opleidingen tegelijk in, dan ontvang je ook korting:

  • Schijf je je binnen een week voor 2 opleidingen van minimaal 8 dagen in, dan ontvang je € 150,- korting op de tweede opleiding.
  • Schrijf je je binnen een week voor 3 opleidingen van minimaal 8 dagen in, dan ontvang je € 450,- korting op de derde opleiding.

Deze kortingen gelden alleen als je je voor 2 dan wel 3 opleidingen tegelijk inschrijft! Vermeld bij je aanmelding dat je gebruik wil maken van deze korting. Deze regeling heeft géén terugwerkende kracht.