NLP Master Practitioner


Alles wat je aandacht geeft, groeit.

NLP Master Practitioner

Master your life

Heb je na de NLP Practitioner de smaak helemaal te pakken? Wil je verbreden en verdiepen? Als NLP Practitioner ben je al veel meer bewust van je communicatie, wat je met informatie van binnen doet. En hoe je contact maakt met jezelf en anderen. Bij de Master Practitioner gaan we nog een stukje dieper. We gebruiken daarom wel eens de term ‘master yourself’ voor NLP Practitioner en ‘master your life’ voor de NLP Master Practitioner om de stap die je maakt naar deze opleiding weer te geven. Wil je ontdekken of de NLP Master bij jou en je doelen past? Je bent welkom om te komen kennismaken met een van de trainers of voor een gratis adviesgesprek

Je motor in je leven

Hoe klinkt dat? Master your life: we gaan je smoezen en talenten, je achilleshiel en je motor in je leven ontdekken. Waar je warm voor loopt, waar je van leegloopt, waar je voor in beweging komt en hoe je dat bij anderen kunt herkennen. Alle contexten van je leven komen langs, relaties, gezondheid, financiën, werk & carrière, sociale leven, familie, enz. Je zult meer technieken leren maar ook aandacht besteden aan het toepassen van NLP in professionele settings zoals coaching, advisering en werken met teams.

 

NLP master practitioner
 

Programma NLP Master Practitioner

De opleiding bestaat uit 15 dagen, verdeeld over 5 blokken van 3 dagen.

Erkenning

De NLP opleidingen zijn erkend door de NVNLP. Voor het verkrijgen van het erkende NLP Master Practitioner certificaat vinden we het vooral belangrijk dat je NLP toepast in je dagelijkse leven en werk. We nemen daarom geen officieel examen af en vragen je wel een afsluitende modelleeropdracht te doen waarbij je een expert zoekt van wie je specifiek (succesvol) gedrag wilt modelleren. Een hele leuke inspirerende opdracht waarvan we steeds weer horen dat dit het toetje op de spreekwoordelijke Master taart is.

Deelname NLP Master Practitioner

Deelname aan de opleiding is inclusief erkend internationaal NLP certificaat, uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisie groepen en toegang tot de besloten facebookgroep. Elke dag is er een uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee. De opleiding wordt gegeven door twee senior-trainers en er zijn altijd 2-4 assistent-trainers aanwezig om ook buiten de plenaire momenten genoeg aandacht voor iedereen te hebben. Na NLP Master kun je kennis uitbreiden en kiezen voor de opleiding NLP trainer.

Betalen in termijnen

Het is mogelijk om onze opleidingen in termijnen te betalen, zonder extra kosten. Neem bij je inschrijving contact met ons kantoor op als je hier gebruik van wil maken en dan stemmen we graag een regeling met je af.

Fiscale mogelijkheden

Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze NLP opleiding kunt aanvragen. In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw opleiding.

Via je werkgever?

Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Heb je onze hulp nodig, we kunnen meedenken, een voorstel schrijven voor je werkgever of je helpen bij het verwoorden van  de onderbouwing van je keuze.

Als ZZP-er/ zelfstandig ondernemer

De kosten van deze opleiding kun je als scholingskosten voor jouw bedrijf boeken.

Aanmelden NLP Practitioner Master

Je kunt je hier aanmelden door het formulier in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe (kijk in je spam als je niet binnen twee werkdagen iets ontvangen hebt!). Betalen graag uiterlijk drie weken voor aanvang van de opleiding.

Neem vrijblijvend een optie

Nog geen 100% zekerheid? Je kunt een plaats reserveren totdat je een beslissing hebt genomen. Je kunt altijd een kosteloos gesprek met een van de trainers laten inplannen, dan nemen we met je door of de opleiding past bij je verwachtingen en doelen.

Eerst kennismaken?

Wil je alvorens een keuze te maken een gesprek met een van onze trainers? Dat kan natuurlijk. In zo’n persoonlijk gesprek helpen we je een keuze te maken die past bij je doelen en ambities. Of kom naar onze korte workshop NLP in 1 dag om sfeer te proeven. Als je al zeker bent van het volgen van een opleiding kun je je vanzelfsprekend ook direct inschrijven.

Mogelijkheid tot verdieping en specialisatie

NLP-opleidingen gaan ook over persoonlijke ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, kunnen we het volgende aanbieden:

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

Data NLP Master Practitioner

MP2020-2:
Blok 1: 12, 13 en 14 november 2020
Blok 2: 10, 11 en 12 december 2020
Blok 3: 21, 22 en 23 januari 2021
Blok 4: 18, 19 en 20 februari 2021
Blok 5: 18, 19 en 20 maart 2021
Trainers: Jolanda van Millingen en Nathalie van Dam
 


Tijden:
De opleidingsdagen zijn van 9:30 tot 17:00. Op de voorlaatste dag van de opleiding is er een avondprogramma.

Prijs:
€ 2.595,- inclusief een uitgebreide lunch, heerlijk diner tijdens het avondprogramma, onbeperkt koffie/thee en uitgebreide reader. De opleiding is vrijgesteld van BTW.

Overige informatie:
De opleiding omvat 15 trainingsdagen, 1 avondprogramma.

De training wordt afgesloten met een erkend NVNLP Master Practitioner-certificaat.

We zitten aan de gracht van het gezellige centrum van Delft, dichtbij het station. Informatie over openbaar vervoer en parkeren vind je hier.


Resterende data van lopende opleidingen:

MP2020-1:
Blok 2: 16, 17 en 18 april 2020
Blok 3: 14, 15 en 16 mei 2020
Blok 4: 4, 5 en 6 juni 2020
Blok 5: 2, 3 en 4 juli 2020
Trainers: Jolanda van Millingen en Nathalie van Dam