fbpx
NLP contact

Over ons

Kennismaken met De eerste verdieping

Inmiddels al vijftien jaar geven we verdiepende opleidingen. Begonnen met Systemisch werk en NLP, met nu nog veel meer op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Worden wie je bent, lijkt misschien een gekke zin! En toch weten we hoeveel we allemaal aanpassen, inpassen, oppassen. Onze trainingen geven voeding voor hoofd, hart en buik. Helpen je te ontdekken wie je allemaal bent. Waardoor je lekker in het leven staat ondanks de hobbels en life-events die er altijd zullen zijn. Met geïnspireerde trainers die theorie en praktijk verbinden. Om nog meer te groeien naar de mens, de partner, de leidinggevende, de leraar, de vader, de moeder die je diep van binnen wil zijn.

Levenslange garantie

Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven!

Je mag altijd een opleiding over doen, gewoon om de puntjes op de i te zetten en jezelf nog eens in de sfeer van groei en inspiratie te dompelen. We rekenen dan slechts 30% van de meest actuele opleidingsprijs! Dit geldt voor alle opleidingen van meer dan 3 opleidingsdagen. De enige voorwaarden is dat er plek is in de opleiding en je de opleiding volledig hebt gevolgd. Dus neem gerust contact met ons op wat de mogelijkheden zijn, dan kijken we graag met je mee of dit goed past bij de fase van je ontwikkeling.

In verband met Corona en de beperkte aantallen in de groepen, kunnen we helaas nu geen plek maken in onze trainingen om de training over te doen. Zodra we weer met de normale groepsgrootte kunnen werken, ben je van harte welkom om met ons te sparren over de mogelijkheden en of dit de goede stap voor jou is.

Ons team

De mensen van De eerste verdieping

Kom je bij ons een opleiding volgen? Dan zul je onze mensen voor en achter de schermen tegenkomen. Als het goed is merk je dat niet alleen in de opleidingen maar ook op het praktische gebied eromheen uitgaan van: doen wat werkt! Dus gaan we flexibel om met wensen, met mogelijkheden en met ieders kwaliteiten. Hopelijk is daarom ook voelbaar dat iedereen het leuk vindt bij ons te werken. Want dat is de sfeer waarin groei, ontwikkeling en verdieping mogelijk is. Voor ons en voor onze cursisten!

Praktische informatie

Onze NLP-opleidingen zijn onder meer erkent door:

De Nederlandse vereniging voor NLP (NVNLP)
De Nederlandse Vereniging voor NLP heeft als doel de kennis over en kwaliteit van NLP te bevorderen. Zij vormt een platform waar beoefenaars en geïnteresseerden van NLP in Nederland en België elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen kunnen uitwisselen.

Het Nederlands Mediation Instituut (NMI)
logo_nmiHet Nederlands Mediation Instituut (NMI) is de onafhankelijke kwaliteitskoepel voor mediation in Nederland. Doelstellingen zijn het stimuleren van de toepassing van mediation in Nederland, het bevorderen en borgen van de kwaliteit van mediation en mediators, het geven van onafhankelijke informatie en voorlichting over mediation, kwantificering en onderzoek inzake mediation en het bieden van een overlegstructuur voor en over mediation.

Is erkenning voor jou van belang bij het volgen van een van onze opleidingen? Neem dan contact op voor nadere details.

Belastingdienst.
Bij je belastingaangifte kun je onze opleidingen als studiekosten opvoeren. Dat kan een behoorlijk verschil opleveren. Meer informatie vindt je via de Belastingdienst.

Centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland (CPION) / Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)CRKBO_Instelling (1)
De eerste verdieping is onderdeel van LSR BV. LSR BV is geregistreerd in het CRKBO. De opname in het register CRKBO gebeurt op basis van een audit dan wel een vrijstelling. De audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van NRTO v/h PAEPON en de gedragscode van VOI wordt uitgevoerd door onafhankelijke organisatie CPION. Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn.

Persoonlijk gesprek
Voor, tijdens en na een opleiding ben je altijd welkom om in een persoonlijk gesprek je verdere ontwikkeling te bespreken met een van onze senior trainers/coaches of met een van onze opleidingsadviseurs

Persoonlijke aandacht
De opleidingen worden gegeven door een of twee senior-trainers en altijd ondersteund door minimaal twee assistent-trainers. Daardoor is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht

 

Thuis in Delft

Oprichter/ eigenaar Cathelijne Wildervanck zei vijftien jaar geleden: Ik wil alleen ergens trainen waar ik me helemaal thuis voel!  En dat is gelukt! Ons trainingsinstituut zit in een prachtig karakteristiek Delfts grachtenpand. De voordeur verraadt niet dat er zoveel ruimte achter verscholen ligt. In de loop der tijd hebben we het pand steeds meer aangepast aan onze eigen wensen. Zo beschikken we over een prachtige opleidingsruimte (uiteraard op de eerste verdieping), een ruime lunchzaal en coachruimtes.

De groei van ons instituut maakte ook we op zoek gingen naar een ruimer jasje. En dat ruimere jasje hebben we gevonden. Dat maakt dat je De eerste verdieping zowel op het Achterom 78 als op grote opleidingsruimte met karakter. Een beetje oud, een beetje van ons en natuurlijk een beetje van Ikea maakt dat veel mensen zich thuis voelen en het toch anders genoeg is om het te associëren met groei en ontwikkeling.

Werken bij De eerste verdieping

Stages en andere vacatures

Vacatures

Werken bij De eerste verdieping is ook echt werken met verdieping. Met veel ruimte tot zelfontwikkeling werk je op een informele manier binnen een gedreven en gemotiveerd team. Dienstbaarheid naar onze cursisten erg staat hoog in het vaandel. Ben jij iemand die makkelijk met mensen om kan gaan, affiniteit heeft met NLP en in een team kan samenwerken?

Stages

Zit jij tegen afstuderen aan en zoek jij een knijter van een afstudeerstage? Stage lopen bij de eerste verdieping doe je midden in ons team! We bieden de mogelijkheid tot zelfontwikkeling en hulp waar nodig. Kun jij goed binnen een team functioneren? en ben je bereid om naast je afstudeer project ook meteen voor ons aan de slag te gaan? Kijk dan hier of wij op dit moment op zoek zijn naar een stagiair!