NLP contact

Over ons

Kennismaken met De eerste verdieping

Inmiddels al bijna twintig jaar geven we verdiepende opleidingen. Begonnen met Systemisch werk en NLP, met nu nog veel meer op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Worden wie je bent, lijkt misschien een gekke zin! En toch weten we hoeveel we allemaal aanpassen, inpassen, oppassen. Onze trainingen geven voeding voor hoofd, hart en buik. Helpen je te ontdekken wie je allemaal bent. Waardoor je lekker in het leven staat ondanks de hobbels en life-events die er altijd zullen zijn. Met geïnspireerde trainers die theorie en praktijk verbinden. Om nog meer te groeien naar de mens, de partner, de leidinggevende, de leraar, de vader, de moeder die je diep van binnen wil zijn.

Thuis voelen

Oprichter/ eigenaar Cathelijne Wildervanck zei twintig jaar geleden: “Ik wil alleen ergens trainen waar ik me helemaal thuis voel!” En dat is gelukt! Ons trainingsinstituut zit op twee heerlijke locaties waar je je écht thuis kunt voelen. Een prachtig karakteristiek Delfts grachtenpand en een heerlijk herenhuis in Zoetermeer met prachtige parkachtige tuin. En daarmee beschikken we over mooie eigen opleidingsruimtes, lunchzaal en coachruimtes.

Levenslange garantie

Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven!

Je mag altijd een opleiding over doen, gewoon om de puntjes op de i te zetten en jezelf nog eens in de sfeer van groei en inspiratie te dompelen. We rekenen dan slechts 30% van de meest actuele opleidingsprijs! Dit geldt voor alle opleidingen van meer dan 3 opleidingsdagen. De enige voorwaarden is dat er plek is in de opleiding en je de opleiding volledig hebt gevolgd. Dus neem gerust contact met ons op wat de mogelijkheden zijn, dan kijken we graag met je mee of dit goed past bij de fase van je ontwikkeling.

In verband met Corona en de beperkte aantallen in de groepen, kunnen we helaas nu geen plek maken in onze trainingen om de training over te doen. Zodra we weer met de normale groepsgrootte kunnen werken, ben je van harte welkom om met ons te sparren over de mogelijkheden en of dit de goede stap voor jou is.

Ons team

De mensen van De eerste verdieping

Erkenningen

Onze opleidingen zijn erkend door:

De Nederlandse vereniging voor NLP (NVNLP)

De Nederlandse Vereniging voor NLP heeft als doel de kennis over en kwaliteit van NLP te bevorderen. Zij vormt een platform waar beoefenaars en geïnteresseerden van NLP in Nederland en België elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen kunnen uitwisselen.

Belastingdienst

Bij je belastingaangifte kun je onze opleidingen als studiekosten opvoeren. Dat kan een behoorlijk verschil opleveren. Meer informatie vindt je via de Belastingdienst.

Centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland (CPION) / Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

De eerste verdieping is geaccrediteerd door het CRKBO, het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs. Om deze reden zijn we een erkende onderwijsinstelling en zijn onze opleidingen BTW-vrij!