Dagworkshop NLP in 1 dag

Toe aan een life-changer? Honger naar kennis en groei? De NLP-practitioner biedt dat en meer! En om daar eens laagdrempelig aan te snuffelen hebben we de dagworkshop NLP in 1 dag.

Wil je kennismaken met de mogelijkheden die NLP biedt? Heb je zin in een dag verdiepen, leren, ontdekkingen doen over jezelf en ook gewoon veel plezier hebben? Dat is wat je van onze 1-daagse workshop kan verwachten! Onder leiding van zeer ervaren NLP-trainers, beleef je een inspirerende dag die je vast ook aan het denken zal zetten. Een dag voor iedereen die nieuwsgierig is, een stap verder wil in het leven en op een plezierige manier zelfontwikkeling weer verder vorm wil geven. Schrijf je nu in of kom eerst persoonlijk kennismaken in een individueel gesprek.

 

Do something today that your future self will thank you for

  • De eerste verdieping geeft al ruim 10 jaar erkende NLP-trainingen en deze introductiedag is bedoeld om je laagdrempelig kennis te laten maken met de methodiek NLP.
  • Wij gaan voor NLP Next Level. Dat betekent niet alleen cognitieve en rationele kennis. Wist je dat er meer geluk producerende cellen zitten in hart en buik dan in je hoofd?!
  • Je komt gratis proeven van een van de mooiste manieren om meer uit jezelf te halen omdat de workshop maar € 45,- kost (vanaf 1 januari 2019: € 65,-), die je weer terug krijgt als je je inschrijft voor een andere opleiding (niet workshop) bij De eerste verdieping opleidingen.
  • Je krijgt na deze dag optioneel een gratis coach-sessie met een van onze coaches.
  • Reacties van mensen die deze dag hebben gedaan:  Inzicht, diepgaand, interessant, pakkend, smaakt naar meer, mezelf, impact, dat het zo snel kan, iedereen zou NLP “moeten doen”.

Deelname workshop NLP in 1 dag

  • De workshop is van 10.00 uur tot 17:00 uur
  • Inclusief een lekkere door onze huiscateraar verzorgde lunch
  • Voor maar € 45,- (vanaf 1 januari 2019: € 65,-)
  • Bovendien ontvang je het complete bedrag weer retour als je je binnen een week na de NLP in 1 dag workshop inschrijft voor een andere opleiding van De eerste verdieping! (workshops uitgesloten)

Aanmelden Dagworkshop NLP in 1 dag

Je kunt je hier aanmelden door het formulier in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe (kijk in je spam als je niet binnen twee werkdagen iets ontvangen hebt!). Betalen graag uiterlijk drie weken voor aanvang van de workshop.

Eerst kennismaken?

Je bent natuurlijk welkom om kennis met de trainers en NLP te maken op één van de NLP informatieavonden of in een persoonlijk gesprek.

Waarom NLP opleidingen bij De eerste verdieping?

Als je (na de dagworkshop) een NLP Practitioner or Master opleiding bij De eerste verdieping doet, krijg je niet alleen een life-changer, heel veel inzicht in jezelf maar ook nog een heleboel meer. Lees hieronder wat we voor je in petto hebben. Meer weten? Je kunt kennismaken met een van de trainers of in een adviesgesprek ontdekken hoe je NLP kunt gebruiken voor wat jij nodig hebt.

NLP Next Level

We noemen onze basis NLP next level. Omdat we verder gaan dan de modellen zoals die standaard in een erkende opleiding horen. We gaan voorbij het cognitieve, en gaan er vanuit dat veel groei en ontwikkeling vraagt dat je ook durft los te laten en niet alles moet begrijpen of met goed verstand kunt oplossen. We gebruiken daarbij geavanceerde breinkennis, die maakt dat je meer en diverser gebruik maakt van de kwaliteiten die je hebt.

Erkenning

Al onze NLP opleidingen zijn erkend door de NVNLP.

Dagen inhalen

Voor het verkrijgen van het certificaat van een NLP-opleiding, mag je maximaal 2 trainingsdagen missen. Als je een dag niet aanwezig kunt zijn, kun je deze dag(en) in een andere groep inhalen. Dat kan tot 2 jaar na de afronding van jouw NLP training.

Gratis herhalen van de opleiding

Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! Je mag altijd een opleiding over doen, gewoon om de puntjes op de i te zetten en jezelf nog eens in de sfeer van groei en inspiratie te dompelen. We rekenen dan slechts 10% van de actuele opleidingsprijs! Dit geldt voor alle opleidingen van meer dan 3 opleidingsdagen. Je kunt dit doen als je de opleiding volledig hebt gevolgd en voor één opleiding tegelijk. We reserven per opleiding een aantal plekken hiervoor, dus neem gerust gerust contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Soms lukt het meteen en anders meestal wel de opleiding daarop. Natuurlijk mag je ook altijd eerst even met ons sparren of dit goed past bij de fase van je ontwikkeling.

Betalen in termijnen

Betalen in 5 gelijke termijnen is mogelijk zonder extra kosten. Neem bij je inschrijving contact op met ons secretariaat als je hier gebruik van wil maken.

Fiscale mogelijkheden

Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze NLP opleiding kunt aanvragen. In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw opleiding.

Via je werkgever?

Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Heb je onze hulp nodig, we kunnen meedenken, een voorstel schrijven voor je werkgever of je helpen bij het verwoorden van  de onderbouwing van je keuze.

Als ZZP-er / zelfstandig ondernemer

De kosten van de opleidingen kun je als scholingskosten voor jouw bedrijf boeken.

Deelname NLP opleidingen

Deelname aan een NLP opleiding is inclusief erkend internationaal NLP certificaat, uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisie groepen en toegang tot de besloten facebookgroep. Elke dag is er een uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee. De opleiding wordt gegeven door twee senior-trainers en er zijn altijd 2-4 assistent-trainers aanwezig om ook buiten de plenaire momenten genoeg aandacht voor iedereen te hebben.

Mogelijkheid tot specialisatie

NLP-opleidingen gaan ook over persoonlijke ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie verder wil, kunnen we het volgende aanbieden:

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

Data NLP in 1 dag

NLP1dag2018-11:  VOL
24 november 2018 (10:00-17:00)
 

NLP1dag2018-12 (Kerstspecial):
19 december 2018 (10:00-17:00)
 

NLP1dag2019-01:  VOL
31 januari 2019 (10:00-17:00)
 

NLP1dag2019-03:
16 maart 2019 (10:00-17:00)
 

NLP1dag2019-04:
13 april 2019 (10:00-17:00)
 

NLP1dag2019-06:
5 juni 2019 (10:00-17:00)
 

NLP1dag2019-07:
3 juli 2019 (10:00-17:00)
 

NLP1dag2019-09:
25 september 2019 (10:00-17:00)
 

NLP1dag2019-10:
17 oktober 2019 (10:00-17:00)
 

NLP1dag2019-11:
16 november 2019 (10:00-17:00)
 

NLP1dag2019-12:
7 december 2019 (10:00-17:00)
 


Tijden:
De workshopdag is van 10:00 tot 17:00.

Prijs:
€ 45,- (vanaf 01-01-2019 € 65,-) inclusief een uitgebreide lunch, onbeperkt koffie/thee en reader. De opleiding is vrijgesteld van BTW.
Als je binnen een maand na de workshop inschrijft bij een opleiding van De eerste verdieping, krijg je op die opleiding € 45,- (vanaf 01-01-2019 € 65,-) korting. (workshops uitgesloten)

Overige informatie:
De workshop is 1 dag

Trainers leren kennen

Wil je alvast wat meer lezen over de trainers, neem dan eens een kijken bij de trainers pagina.

Blogs over lekker leven en NLP

Blog over Energieker Werken van Nathalie. En je kun hier ook meer vinden; video’s artikels, informatie over nlp onderwerpen.

Contact opnemen

Wil je liever iemand spreken, voordat je je inschrijft, of heb je nog prangende vragen, neem dan gerust contact op.