Masterclass Coaching


Coaching met impact.

Masterclass Coaching

De Masterclass coaching wordt gegeven door een senior trainer van een van onze coach-opleidingen.

Steeds meer mensen hebben een coachopleiding gedaan. Vaak ga je daarna aan de slag als coach, in je eigen praktijk of bijvoorbeeld binnen je huidige functie. Wil je verder leren? Loop je er tegenaan dat je lang niet alle geleerde technieken goed in praktijk toegepast krijgt? Blijf je in je coaching voor je gevoel soms wat hangen in ‘gezellig praten’? Of wil je graag eens zien hoe anderen aan de slag gaan?

Coachwerkplaats

De Masterclass coaching is een coachwerkplaats en elke avond pakken we een ander thema aan. Soms is het verdieping voor jezelf en je coaching, soms krijg je wat herhaling (en hoe lekker is dat eigenlijk) en soms zal het voor jou een heel nieuw thema zijn. Ook zullen we stil staan bij de vraag welke oefeningen en interventies er allemaal bestaan rondom bepaalde thema’s. Je gaat zelf aan de slag in groepjes en soms coacht een deelnemer iemand anders voor de groep, krijg je feedback en maak je vaak een mega groeistap. Dit laatste is alleen mogelijk voor cursisten van onze eigen coach-opleidingen.

Kortom een inspirerende avond spelen, leren en ontwikkelen!

Voor wie is deze Masterclass Coaching

De masterclass is met name bedoeld voor coaches. Heb je elders een coach-opleiding gedaan of heb je een van onze andere opleidingen gevolgd en heb je interesse voor coaching, dan ben je ook van harte welkom, we hebben dan een aantal voorwaarden voor je. Lees hieronder welke dat zijn.

De Masterclass coaching is voor iedereen die:

 • Eén van de coach-opleidingen van De eerste verdieping/ADHD-Nederland heeft gevolgd of nu volgt. Als je wil ontwikkelen, verdiepen, herhalen en jezelf scherp wil houden, wordt het een topavond. Als er iemand gevraagd wordt om voor de groep te coachen, dan ben jij van harte welkom om deze groeistap te wagen.
 • Een coach-opleiding elders heeft gedaan. Misschien wil je kennismaken met De eerste verdieping of ben je gewoon supernieuwsgierig en in voor ontwikkeling van jezelf en je coaching. We vragen aan je om je open te stellen voor de manier hoe wij coachen en lekker mee te gaan met de flow. Omdat we voortborduren op onze opleidingen, is het alleen voor mensen die een opleiding bij ons volgen of gevolgd hebben mogelijk om op voor de groep te coachen. Onze ervaring is dat alleen al hiernaar kijken een hoop nieuwe inzichten geeft.
 • Eén van de andere opleidingen bij De eerste verdieping heeft gevolgd (bijvoorbeeld een NLP Practitioner, Systemisch Werk of Body Mind opleiding) en interesse heeft in coaching. Misschien wil je zelf een coach-opleiding doen of wil je ontdekken hoe we onze methodieken in een coach-gesprek toepassen. We vragen aan je om lekker open te staan, jezelf toestemming te geven dat je nog niet ‘kan coachen’ en gewoon lekker in de flow mee te doen. Coachen voor de groep laat je nog lekker aan je voorbij gaan, geniet gewoon van het proces!

Praktische informatie

 • Aanmelden: via het Inschrijfformulier
 • Tijden: van 19.00 tot 22.00 uur
 • Locatie: Dorpsstraat 7 in Zoetermeer
 • Kosten: € 22,50 via IDeal te betalen bij inschrijving
 • Dit is inclusief lekkere koffie en thee en een heleboel warme aandacht
 • LET OP: ivm de voorbereiding is kosteloos annuleren/verschuiven alleen mogelijk bij aantoonbaar overmacht!

Workshopdetails

 
Prijs:
€ 22,50 via iDeal te betalen.
 
Tijden:
De workshop is van 19:00 tot 22:00.
 
Aangesloten bij/erkenningen:
CRKBO, NRTO
 
Ambassadeursbonus en Cursistenkorting
Bekijk of/hoe je in aanmerking komt voor onze bonus- of kortingsregeling
 
FAQ:
De meest gestelde vragen en antwoorden


Opleidingsdata

OpleidingDataTrainers
MC2024-01
16 januari 2024  (di)   Zoetermeer
Anja Bijker
MC2024-04
27 maart 2024  (wo)   Zoetermeer
Heleen Langeveld
MC2024-06
12 juni 2024  (wo)   Zoetermeer
Heleen Langeveld
MC2024-10
16 oktober 2024  (wo)   Zoetermeer
Anja Bijker

MC2024-01

16 januari 2024  (di)   Zoetermeer

Trainers

Anja Bijker

MC2024-04

27 maart 2024  (wo)   Zoetermeer

MC2024-06

12 juni 2024  (wo)   Zoetermeer

MC2024-10

16 oktober 2024  (wo)   Zoetermeer

Trainers

Anja Bijker

Vervolgopleiding

Zijn mensen en mogelijkheden je passie? Wil je NLP als professional toepassen en verandering ook overbrengen aan anderen? Of je nu leidinggevende bent, in het onderwijs werkt of misschien wel zelfstandig coach wil worden, en alles wat ertussen zit, NLP professioneel toepassen in “begeleiding en coaching” leer je in de opleiding Coachen met Impact. Een opleiding voor iedereen die verder wil kijken dan het probleem dat mensen hebben. De reden dat iemand vast zit of niet verandert, is misschien wel het allerminst interessant. Door met NLP, oplossingsgericht en met focus op mogelijkheden en het onbewuste te werken, creëer je een krachtige hefboom voor verandering.

Wil je sparren of Coachen met Impact  bij jou en je ontwikkeling past? Je bent welkom voor  gratis adviesgesprek met een van de trainers.

Waarom jouw opleiding bij De eerste verdieping Opleidingen?

 • Al bijna 20 jaar hét opleidingsinstituut voor lichter leven, zelfbewustzijn en ontwikkeling.
 • Praktische én diepgaande inzichten en technieken op het gebied van NLP, Systemisch Werk en Body Mind. Daarnaast kunnen professionals zich ontwikkelen als Trainer, Coach en Systemisch Coach.
 • Met bevlogen, zeer ervaren en professionele trainers, die passie hebben voor jouw persoonlijke leerproces, verzorgen we op onze twee locaties in Delft en Zoetermeer dagelijks training.
 • Instromen en doorstromen kan op drie levels zodat je je eigen ontwikkelpad kan volgen op jouw manier en tempo.
 • Professionele en persoonlijke groei zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Worden wie je werkelijk bent geeft meteen resultaat, ook op je werk! Alle opleidingen zijn daarom zowel voor jezelf als in je werk en loopbaan toe te passen. Twee vliegen in één klap.
 • Iedereen kan meedoen of je nou de spreekwoordelijke boekenwurm bent of meer praktisch ingesteld. We zijn gericht op ontwikkeling die direct toepasbaar is. 
 • Je kunt voor al onze opleidingen het STAP-budget aanvragen en 1.000 euro subsidie van de overheid krijgen. 
 • Werkgevers betalen vaak graag mee aan jouw ontwikkeling. Kijk bij de opleiding van jouw keuze op de pagina en download de @Werk PDF die je kan gebruiken voor je werkgever.
 • Voor particulieren is het mogelijk om zonder extra kosten in 4 termijnen te betalen.
 • We hebben voor onze opleidingen een aantrekkelijke bonus- en kortingsregeling.
 • We bieden je veel extra’s om op je eigen moment verder te verdiepen, bijvoorbeeld met onze podcasts. ‘De Bovenkamer Podcast’ is het inspiratieplatform en met de ‘NLP en meer – Oefeningen Podcast’ kun je de oefeningen uit de opleiding zo vaak herhalen als je wil!
 • Nog geen 100% zekerheid? Reserveer dan vrijblijvend je plek door een optie te nemen. Zodra de opleiding volloopt nemen we contact met je op en dan hoef je pas defintief te beslissen.
 • Bij elke opleiding krijg je een uitgebreide manual, zowel mooi ingebonden als digitaal. En natuurlijk de hele dag heerlijke koffie, cappucino, verschillende theetjes, lekkers, fruit en een eigen gekozen lunchpakket.
 • Alle opleidingen makkelijk herhalen. Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! 
 • Alle NLP-opleidingen zijn erkend door de belangrijkste NLP vereniging van Nederland, namelijk de NVNLP.
 • We zijn aangesloten bij de NVNLP, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en voldoen aan al hun kwaliteits- en professionaliteitseisen. Daarom hanteren we ook de algemene voorwaarden van de NRTO.
 • Wil je voor, tussendoor of na de opleiding nog even sparren met een trainer, dan kan dat altijd.
 • We staan boven de stof maar niet boven jou! In de kern verbinden we ons met jou omdat we geloven dat mensen leuk zijn en hooguit een zetje nodig hebben om lekkerder verder te bewegen in het leven. En dat zetje geven we je graag met een geweldige toolbox waar we veel passie voor hebben, vanuit onze eigen kern en gewoon mens zijn!

Meerdere Leerstromen

Een breed scala aan Leerstromen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Onze opleidingen gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, podcasts luisteren , inspiratie krijgen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, hebben we een breed spectrum aan leerstromen.

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.