fbpx

Masterclass Coaching


Coaching met impact.

Masterclass Coaching

De Masterclass coaching wordt gegeven door een van de senior coaches uit ons team.

Steeds meer mensen hebben een coachopleiding gedaan. Vaak ga je daarna aan de slag als coach, in je eigen praktijk of bijvoorbeeld binnen je huidige functie. Wil je verder leren? Loop je er tegenaan dat je lang niet alle geleerde technieken goed in praktijk toegepast krijgt? Blijf je in je coaching voor je gevoel soms wat hangen in ‘gezellig praten’? Of wil je graag eens zien hoe anderen aan de slag gaan?

Coachwerkplaats

De Masterclass coaching is een soort coachwerkplaats: bovenstaande zaken komen aan bod. Ook zullen we stil staan bij de vraag welke oefeningen er allemaal bestaan rondom bepaalde thema’s. Verder besteden we regelmatig aandacht aan systemisch coachen. Kortom een inspirerend avondje spelen, leren en ontwikkelen.

Deelname Masterclass Coaching

De Masterclass coaching is toegankelijk voor opgeleide coaches, coaches in opleiding en mensen die een opleiding Systemisch Werk of een NLP Practitioner opleiding hebben gevolgd. Ook als je elders bent opgeleid ben je van harte welkom! Aanmelden voor de avond is wenselijk.

Praktische informatie

 • De avondworkshop is van 19.00 tot 22.00 uur
 • Locatie is Achterom 78 in Delft
 • Voor maar € 15,- (via iDeal te betalen bij inschrijving via het websiteformulier)
 • Dit is inclusief lekkere koffie en thee en een heleboel warme aandacht

Data Masterclass Coaching

3 november 2020 (19:00-22:00)   Online
 


Tijden:
De workshop is van 19:00 tot 22:00.

De online Masterclass via Zoom van 3 november is van 19:00-21:00. De sessiegegevens voor deze masterclass worden op 2 november via e-mail verstuurd naar iedereen die zich heeft aangemeld.

Prijs:
€ 15,-, via iDeal te betalen.

Vervolg opleiding

Zijn mensen en mogelijkheden je passie? Wil je NLP als professional toepassen en verandering ook overbrengen aan anderen? Of je nu leidinggevende bent, in het onderwijs werkt of misschien wel zelfstandig coach wil worden, en alles wat ertussen zit, NLP professioneel toepassen in “begeleiding en coaching” leer je in de opleiding Coachen met Impact. Een opleiding voor iedereen die verder wil kijken dan het probleem dat mensen hebben. De reden dat iemand vast zit of niet verandert, is misschien wel het allerminst interessant. Door met NLP, oplossingsgericht en met focus op mogelijkheden en het onbewuste te werken, creëer je een krachtige hefboom voor verandering.

Wil je sparren of Coachen met Impact  bij jou en je ontwikkeling past? Je bent welkom voor  gratis adviesgesprek met een van de trainers.

Waarom De eerste verdieping?

 • De eerste verdieping geeft al 15 jaar een breed scala aan verdiepende persoonlijke en professionele opleidingen o.g.v. NLP, Systemisch Werk, Body Mind, Coaching en Trainerschap.
 • Gratis herhalen. Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! Lees hier alle ins en outs over hoe dat werkt.
 • Nog geen 100% zekerheid? Je kunt altijd vrijblijvend een optie nemen. Je plek blijft tot uiterlijk 3 weken voor de start van de opleiding gereserveerd of zoveel eerder als dat de opleiding vol loopt, mocht dat zo zijn dan nemen we contact met op. 
 • Jouw persoonlijke leerproces staat voorop. De opleidingen worden gegeven door zeer ervaren en betrokken trainers, die ook allemaal coach zijn. Daarbij zijn er altijd genoeg assistent-trainers aanwezig om ook buiten de plenaire momenten persoonlijke aandacht voor iedereen te hebben.
 • Al onze opleidingen zijn erkend door het CRKBO.
  De NLP-opleidingen zijn erkend door het NVNLP.
 •  Je krijgt een uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisiegroepen en elke opleiding krijgt een eigen WhatsApp groep zodat we je goed kunnen informeren voor- en tijdens de opleiding.
 • Je kunt buiten de opleiding blijven leren, ontwikkelen en oefenen d.m.v. inspiratie-podcasts en oefeningen-podcasts.
 • Je krijgt na deze opleiding optioneel een gratis adviesgesprek.
 • Het is mogelijk om onze opleidingen in termijnen te betalen, zonder extra kosten.
 • In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw scholing. Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze opleidingen kunt aanvragen.
 • Als ZZP-er kun je onze opleidingen als scholingskosten voor jouw bedrijf boeken.
 • Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Wij kunnen met je meedenken hoe dit te verwoorden.

Meerdere Leerstromen

Een breed scala aan Leerstromen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Onze opleidingen gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, podcasts luisteren , inspiratie krijgen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, hebben we een breed spectrum aan leerstromen.

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

NLP Next Level

NLP Next Level is NLP zo aangevuld dat het echt een verschil maakt in jouw leven en beleven. Geen standaard oefeningen, technische aanpak en een wereld buiten de realiteit. Maar een levende en levendige aanpak die gaat over echte mensen in de echte wereld.

Body Mind Practitioner

Lichaam en geest zijn één, dat hoor je vaak. Maar in de praktijk blijkt dat die twee juist lang niet zo’n soepel samenwerkend setje zijn als je zou willen. In onze opleiding Body Mind Practitioner werken we met de body-mind connectie en integratie. 

Systemisch Werk

In deze opleidingen leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. In eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en eventueel ook later om te integreren in je werk.

Coachen met Impact

Coachen met Impact gaat over hoe jij als coach of begeleider een rol speelt in verandering en groei. Je bent ‘brainbased,’ dus je maakt gebruik van kennis uit de neuropsychologie, neurobiologie en andere kernvakgebieden.

Meesterlijk Trainen

In onze trainingen leggen we naast ‘gewone’ trainersvaardigheden een sterk accent op hoe je je eigen persoonlijkheid inzet om mensen te boeien en te inspireren. In Meesterlijk Trainen leer je alles om impactvol te trainen.

Workshops en Masterclasses

Weet je nog niet wat je wilt doen? Geen zorgen. Daar hebben wij dag -en avondworkshops voor. Kom NLP bij ons proeven!