Masterclass Coaching


Coaching met impact.

Masterclass Coaching

De Masterclass coaching wordt gegeven door een van de senior coaches uit ons team.

Steeds meer mensen hebben een coachopleiding gedaan. Vaak ga je daarna aan de slag als coach, in je eigen praktijk of bijvoorbeeld binnen je huidige functie. Wil je verder leren? Loop je er tegenaan dat je lang niet alle geleerde technieken goed in praktijk toegepast krijgt? Blijf je in je coaching voor je gevoel soms wat hangen in ‘gezellig praten’? Of wil je graag eens zien hoe anderen aan de slag gaan?

Coachwerkplaats

De Masterclass coaching is een soort coachwerkplaats: bovenstaande zaken komen aan bod. Ook zullen we stil staan bij de vraag welke oefeningen er allemaal bestaan rondom bepaalde thema’s. Verder besteden we regelmatig aandacht aan systemisch coachen. Kortom een inspirerend avondje spelen, leren en ontwikkelen.

Deelname Masterclass Coaching

De Masterclass coaching is toegankelijk voor opgeleide coaches, coaches in opleiding en mensen die een opleiding Systemisch Werk of een NLP Practitioner opleiding hebben gevolgd. Ook als je elders bent opgeleid ben je van harte welkom! Aanmelden voor de avond is wenselijk.

Praktische informatie

 • De middagworkshop is van 13.00 tot 16.00 uur. En de avondworkshop is van 19.00 tot 22.00 uur
 • Locatie is Dorpsstraat 7 in Zoetermeer of Achterom 78 in Delft
 • Voor maar € 18,50 (via iDeal te betalen bij inschrijving via het websiteformulier)
 • Dit is inclusief lekkere koffie en thee en een heleboel warme aandacht

Workshopdetails

 
Data:15-03-2022
Trainer(s): Heleen Langeveld
Locatie: Zoetermeer
 
16-05-2022
Trainer(s): Heleen Langeveld
Locatie: Delft
 
15-09-2022
Trainer(s): Heleen Langeveld
Locatie: Zoetermeer
 
  
Prijs:
€ 18,50 via iDeal te betalen.
 
Tijden:
De workshop is van 13:00 tot 16:00.
 
Erkenningen:
Crkbo
 
Ambassadeursbonus en Cursistenkorting
Bekijk of/hoe je in aanmerking komt voor onze bonus- of kortingsregeling
 
FAQ:
De meest gestelde vragen en antwoorden


Vervolgopleiding

Zijn mensen en mogelijkheden je passie? Wil je NLP als professional toepassen en verandering ook overbrengen aan anderen? Of je nu leidinggevende bent, in het onderwijs werkt of misschien wel zelfstandig coach wil worden, en alles wat ertussen zit, NLP professioneel toepassen in “begeleiding en coaching” leer je in de opleiding Coachen met Impact. Een opleiding voor iedereen die verder wil kijken dan het probleem dat mensen hebben. De reden dat iemand vast zit of niet verandert, is misschien wel het allerminst interessant. Door met NLP, oplossingsgericht en met focus op mogelijkheden en het onbewuste te werken, creëer je een krachtige hefboom voor verandering.

Wil je sparren of Coachen met Impact  bij jou en je ontwikkeling past? Je bent welkom voor  gratis adviesgesprek met een van de trainers.

Waarom De eerste verdieping?

 • De eerste verdieping geeft al bijna 20 jaar een breed scala aan verdiepende, persoonlijke en professionele opleidingen op het gebied van NLP, Systemisch Werk, Body Mind, Coaching en NLP Trainerschap.
 • Gratis herhalen. Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! Lees hier alle ins en outs over hoe dat werkt.
 • Nog geen 100% zekerheid? Weet je nog niet zeker of je wil deelnemen maar wil je wel al een plek reserveren, kies dan voor OPTIE NEMEN. Met een optie reserveren wij een plek voor je totdat je zekerheid hebt over je deelname. Als de training bijna vol is, nemen we contact met je op en dan hoef je pas op dat moment definitief te beslissen. 
 • Jouw persoonlijke leerproces staat voorop. De opleidingen worden gegeven door zeer ervaren en betrokken trainers, die ook allemaal coach zijn. Daarbij zijn er altijd genoeg assistent-trainers aanwezig om ook buiten de plenaire momenten persoonlijke aandacht voor iedereen te hebben.
 • Al onze opleidingen zijn erkend door het CRKBO.
 • De NLP-opleidingen zijn erkend door het NVNLP.
 • Je krijgt een uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisiegroepen en elke opleiding krijgt een eigen WhatsApp groep zodat we je goed kunnen informeren voor- en tijdens de opleiding.
 • Je kunt buiten de opleiding blijven leren, ontwikkelen en oefenen d.m.v. inspiratie-podcasts en oefeningen-podcasts.
 • Je krijgt na deze opleiding optioneel een gratis adviesgesprek.
 • Voor particulieren is het mogelijk om onze opleidingen in 4 termijnen te betalen, zonder extra kosten.
 • In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw scholing. Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze opleidingen kunt aanvragen.
 • Als ZZP-er kun je onze opleidingen als scholingskosten voor jouw bedrijf boeken.
 • Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Wij kunnen met je meedenken hoe dit te verwoorden.

Meerdere Leerstromen

Een breed scala aan Leerstromen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Onze opleidingen gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, podcasts luisteren , inspiratie krijgen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, hebben we een breed spectrum aan leerstromen.

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.