Erkende NLP Trainers Training


Life will never be the same

NLP Trainers Training

Impact maken!

Heb je ook zoveel aan NLP gehad? Ken jij het gevoel dat je na NLP nooit meer op de dezelfde manier naar jezelf, anderen en het leven kon kijken? Gun je anderen al het moois wat NLP te bieden heeft? Zodat zij ook kunnen ontdekken dat er zoveel meer mogelijk is en je gewoon je model van de wereld op z’n kop kan zetten, als je maar weet hoe. Als je passie voelt voor NLP, impact wil maken en ook nog van ontwikkelen, leren, contact en het werken met mensen houdt, dan past deze door de NVNLP Erkende NLP Trainers Training jou vast.
Deze Level 3 opleiding is een praktische training met inhoud voor iedereen die de wereld iets te vertellen heeft!

 

Leren van Senior NLP Trainers met 20 jaar plus NLP trainerservaring

Deze opleiding is voor iedereen die groepen op een diep niveau wil raken en in beweging wil brengen. Je krijgt een kijkje in de keuken van onse senior NLP Trainers die al ruim twintig jaar in het vak zitten. Ze gaan al hun kennis, kunde, inspiratie en plezier met je delen zodat jij ook gaat stralen als trainer! Wil je eens met een van hen sparren of trainen en deze praktische jaaropleiding met diepgang bij jou en je ambities past? Laat het ons weten dan plannen we een gratis adviesgesprek.

Trainen is en een vak wat je kunt leren. En het is nog leuk ook!

Vaak denken mensen dat je ‘zomaar kan trainen’. Dat je als vanzelf relaxed voor een groep zou moeten kunnen staan. Maar lang niet iedereen heeft dat ‘als vanzelf’. Goed nieuws: je kunt het leren! Ook verwarren mensen trainen wel eens met theorie vertellen’ of ‘een oefening doen’. Wees dan niet verbaasd dat de groep weerstand heeft, niet aangehaakt is, niet overkomt wat je eigenlijk wil brengen, of dat de zenuwen door je lijf gieren en je staat te stuntelen. Trainen is echt een vak, het is een heel mooi vak zelfs én een vak dat je kunt leren. En dan wordt het ook echt leuk om voor een groep te staan, als je kan spelen met alles wat er is!

Trainen op alle neurologische niveaus

Trainen gaat zoveel verder dan doceren of presenteren. Trainen gaat namelijk over structuur, groepsprocessen en trainersvaardigheden. En waar het ook over gaat is: ‘hoe ben ik nou werkelijk m’n allerleukste, maar ook gekke, stomme, rommelige zelf voor de groep!’. Want in de NLP Trainers Training leer je op alle Neurologische Niveaus! Bijvoorbeeld hoe je inspeelt op verschillende leerstijlen, hoe de structuur van een effectieve training in elkaar zit, hoe jij je je stem, fysiologie en energie kan inzetten ten dienste van het leerproces, welke presentatiestijlen werken voor meer impact, hoe je groepsrapport maakt, welke dynamieken er in een groepsproces kunnen spelen, hoe je de groep voor je kan laten werken, hoe je weerstand kan omzeilen, hoe je je eigen persoonlijkheid inzet, hoe je een training ontwerpt, hoe je structuur aanbrengt in je training zodat iedereen mee gaat, het nut van metaforen, hoe je relaxed en als jezelf voor de groep staat, hoe je ‘state control’ houdt, en nog veel veel meer.

Trainen op onbewust niveau – Het unieke van de NLP Trainers Training

“Waarom beklijft een training niet?” vragen mensen vaak die alleen een vaardigheidstraining hebben gevolgd. En jij weet al lang dat we leren op onbewust niveau. Dus in deze NLP Trainers Training maken we daar natuurlijk volop gebruik van en ga je alles leren wat er nodig is om onbewuste leerprocessen op gang te brengen. En misschien wil je naast NLP ook wel met andere methodieken gaan trainen. Waarom dan toch een NLP Trainers Training doen? Omdat je als NLP-trainer weet hoe je mensen op onbewust niveau in beweging kan laten komen door de NLP structuren te integreren in je trainerschap. En dat is echt uniek! Als je dat eenmaal kan, is het een eitje om alle andere methodieken te trainen. En hoe lekker is het dat wat jij te vertellen hebt ook echt beklijft. Dat is pas impact!

“Ik? Voor een groep?”

Een vaak gehoorde uitspraak van mensen die wel kriebels voelen om te trainen maar denken dat ze het niet kunnen omdat ze ‘te’ zenuwachtig voor een groep staan. Het interessante is, je hoeft het nog niet te kunnen, want dat is nou precies wat je gaat leren. En misschien ga je daardoor ook die klotsende oksels wel afleren. Je hoeft nu dus nog niet “goed” voor een groep te kunnen staan. Geruststellende gedachte is misschien dat veel supergoede NLP Trainers kennen dat ze ooit ook trillend als een rietje of met rode vlekken stonden. Het belangrijkste is dat je passie voelt, nieuwsgierig bent en bereid bent om in te stappen.

Gecertificeerd NLP Trainer – Erkend certificaat van de NVNLP

Na de opleiding kun je het door de NVNLP erkende NLP trainers certificaat behalen en ‘Gecertificeerd NLP Trainer’ worden. Dit is een optie en het is je eigen keuze of je deze stap na de opleiding gaat maken. Met het trainerscertificaat kun je erkende NLP Practitioners en NLP Master Practitioners geven, zelfstandig of bij een bestaand instituut. Daarnaast is het onze ervaring met de vele cursisten die ervoor gekozen hebben de certificering te doorlopen, dat je jezelf en je trainerschap nog weer op een hoger plan brengt.

Direct aan de slag met je eigen succesformule!

Je gaat in deze opleiding ook een eigen trainingsconcept ontwikkelen dan wel verder uitbouwen. Met met onze feedback en ondersteuning krijg je kans op puntjes op alle i’s te zetten en een dijk van een eigen concept neer te gaan zetten. We gaan zowel diepgaand als heel praktisch aan de slag, met theorie en inzichten maar ook door heel veel en op allerlei manieren te oefenen. Aan het einde van deze opleiding heb je alle kneepjes van het trainersvak geleerd, geoefend en geïntegreerd.

Ervaring opdoen door middel van assisteren

Modelleren van ervaren NLP Trainers door te assisteren in de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en de workshop NLP in 1 dag is een van de beste leerscholen. Je leert heel veel extra’s in de praktijk op het gebied van NLP, het begeleiden van cursisten en alles wat er bij trainerschap komt kijken. Parallel aan of na de NLP Trainers Training assisteren is bij ons mogelijk en een absolute aanrader. Nieuwsgierig? Lees alle ins en outs over assisteren en geef je op!

 

Opleidingdetails

 
Prijs:
€ 3.850,- vrijgesteld van BTW. Indien gewenst is betaling in 4 termijnen mogelijk.
 
Opleidingsduur:
18 trainingsdagen verdeeld over 4 blokken van 3 dagen, 1 blok van 2 dagen en 4 losse integratiedagen. De opleiding is inclusief eenmalig certificeren als NLP Trainer.
 
Tijden:
Van 10:00 tot circa 17:00.
 
Inclusief:
Lekker lunchpakket, onbeperkt koffie/thee, uitgebreide (digitale) reader en optioneel een afsluitend adviesgesprek met een van de trainers.
 
Informatie voor je werkgever:
Download de @Werk PDF
 
Aangesloten bij/erkenningen:
NVNLP, CRKBO, NRTO
 
Ambassadeursbonus en Cursistenkorting
Bekijk of/hoe je in aanmerking komt voor onze bonus- of kortingsregeling
 
FAQ:
De meest gestelde vragen en antwoorden


Voor Meesterlijk Trainen cursisten

Heb je bij ons Meesterlijk Trainen met goed gevolg afgerond en wil je ook certificeren als NLP Trainer? Dat kan natuurlijk! Er zijn twee opties: zij instromen (alleen de integratiedagen en examen meedoen) of de hele NLP Trainers Trainen volgen.

Optie 1: zij instromen:

Na een introductie (dag of dagdeel, afhankelijk van het aantal Meesterlijk Trainen cursisten), kun je zij instromen in de NLP Trainers Training. De introductiedag(deel) wordt afgestemd met de cursisten die zij-instromen. Daarna voeg je in de lopende training in en doe je mee met de laatste 4 dagen (de integratiedagen) van de NLP Trainers Training. Hierna kun jij ook het NLP Trainersexamen doen zoals hierboven beschreven en certificeren als NLP-trainer. De prijs voor zij instromen inclusief examen en certificering is €1.750,-. Wil je dit hieraan meedoen, geef je via een mailtje naar info@1e-verdieping.nl op.

Optie 2: de hele NLP Trainers Training volgen:

Mocht je liever de hele NLP Trainers Training willen volgen, want naast herhaling van Meesterlijk Trainen, is er ook heel veel nieuws bijgekomen in deze NLP Trainers Training, dan hanteren we een speciale prijs voor jou van €2.600,-. Dit is een combinatie van review-korting (herhaling) voor het Meesterlijk Trainen gedeelte en de gewone prijs voor al het nieuws. Je volgt dan gewoon het gehele NLP Trainers Training traject!

Voor beide varianten kun je het examen doen en certificeren volgens alle voorwaarden voor het examen zoals hierboven beschreven.

Heb je vragen over wat het beste pad voor jou is, laat het ons gerust weten, dan kijken we graag met je mee!

Vooropleiding

Je kunt de level 3 NLP Trainers Training starten als je de Level 1 NLP Practitioner opleiding hebt afgerond en de Level 2 opleiding NLP Master Practitioner hebt afgerond of parallel aan het volgen bent. Als je bij een ander instituut je NLP-opleidingen hebt gevolgd, vinden we het belangrijk dat deze opleidingen erkend zijn door de NVNLP. Heb je dat niet, laat het ons gerust weten, dan kijken we graag met je mee of jouw NLP Practitioner en Master Practitioner voldoende basis vormen om in te stromen.

 

@Werk

NLP Trainers Training in werk en loopbaan – Informatie voor werkgevers
De opleiding kan je enorm veel opleveren in je werk. Het is niet voor niets dat werkgevers steeds vaker mee willen investeren in jouw ontwikkeling in tijd en geld. Download hieronder de @Werk PDF en ontdek wat deze opleiding kan betekenen in je werk en loopbaan.

@Werk PDF

Opleidingsdata

OpleidingDataTrainers
NLPTT2024
  GESTART  
Blok 1: 18, 19 en 20 maart 2024   (ma-wo)   Zoetermeer
Blok 2: 15, 16 en 17 april 2024   (ma-wo)   Zoetermeer
Blok 3: 29, 30 en 31 mei 2024   (wo-vr)   Zoetermeer
Blok 4: 24, 25 en 26 juni 2024   (ma-wo)   Zoetermeer
Blok 5: 23 en 24 september 2024   (ma-di)   Zoetermeer
23 oktober 2024  (wo)   Zoetermeer
3 december 2024  (di)   Zoetermeer
22 januari 2025  (wo)   Zoetermeer
17 maart 2025  (ma)   Zoetermeer
Jolanda van Millingen
Renée Hilverdink
Louise Busker
Opleiding is gestart

NLPTT2024

Blok 1: 18, 19 en 20 maart 2024   (ma-wo)   Zoetermeer
Blok 2: 15, 16 en 17 april 2024   (ma-wo)   Zoetermeer
Blok 3: 29, 30 en 31 mei 2024   (wo-vr)   Zoetermeer
Blok 4: 24, 25 en 26 juni 2024   (ma-wo)   Zoetermeer
Blok 5: 23 en 24 september 2024   (ma-di)   Zoetermeer
23 oktober 2024  (wo)   Zoetermeer
3 december 2024  (di)   Zoetermeer
22 januari 2025  (wo)   Zoetermeer
17 maart 2025  (ma)   Zoetermeer
  GESTART  

 

Programma NLP Trainers Training

Theorie én praktijk

Deze inspirerende jaaropleiding bestaat uit 18 dagen, verdeeld over 4 blokken van 3 dagen, 1 blok van 2 dagen en 4 losse integratiedagen. In de blokken wissel je theorie met veel praktijk en oefening af, en heb je veel integratiemomenten. Je eindigt de opleidingen met 4 losse integratiedagen waarin je alle NLP onderwerpen en NLP oefeningen verder integreert in mini-trainings en demo’s geven. Je sluit de opleiding af met een eindopdracht waarin jij een training hebt ontworpen, inclusief een acquisitieplan. Met onze feedback en ondersteuning zet je daarmee een dijk van een eigen concept neer, wat je direct in je eigen praktijk kunt gebruiken. Je kunt dus meteen als trainer aan de slag!

 

Onderwerpen in de Erkende NLP Trainers Training

Jezelf als trainer

 • Wat beweegt jou
 • Congruentie
 • Sturing van jou als trainer
 • Overdracht
 • Neurologische niveaus in trainerschap
 • Van overlevingsstrategieën naar gezonde strategieën

Contract

 • Doelgroepen
 • Leerdoelen
 • Eind-condities
 • Groepscontract
 • Expliciet en impliciet contract
 • Neurologische niveaus in contract

Groepsprocessen

 • Groepsfasen
 • Ontwikkelingsstadia
 • Groepsrapport
 • Omgaan met weerstand
 • Groepsdynamieken
 • “Lastige” cursisten
 • Individuele leerdoelen vs. groepsdoelen
 • Groepsrollen
 • Stemming beïnvloeden

 

Didactiek

 • Leerstijlen
 • Omgaan met vragen
 • Onbewuste leerprocessen op gang brengen
 • Gebruik van taal in de training
 • Ankers in training
 • Gebruik van metaforen

Ontwerpen trainingen en workshops

 • Opbouw training
 • 4-mat
 • NLP onderwerpen trainen
 • NLP demo’s geven
 • Oefeningen ontwerpen
 • Kiezen werkvormen
 • Chunking en sequencing van onderwerpen
 • Opzet en volgorde onderwerpen
 • Ontwerpen training
 • Diagnosemodel van Karin de Galan in relatie tot leerprocessen

Presenteren

 • Presentatiestijlen
 • Satir-rollen
 • Stem
 • Fysiologie
 • Idiosyncretics
 • Taal
 • State-control
 • Energie
 • Stemming creëren
 • Perifere visie
 • Inzetten metaprogramma’s
 • Overtuigingen en waarden

Acquisitie

 • Hoe breng jij je boodschap de wereld in zodat potentiële opdrachtgevers en cursisten bij jou willen zijn.

Resultaat

Je hebt ontdekt, ervaren en geleerd over:

 • Jezelf als congruente trainer
 • Hoe je een een congruente boodschap overbrengt
 • Groepsdynamieken en hoe je die kunt ‘lezen’ en op inspelen
 • Bij jezelf blijven in training
 • Het effect van jouw persoonlijkheid, fysiologie, stemming, energie en tonaliteit
 • Welke leerstijlen er zijn en hoe je daarop aansluit
 • Welke voorkeur in trainingsstijlen jij hebt
 • Trainingsstijlen flexibel inzetten
 • Hoe jij je energie behoudt en ‘present’ blijft
 • Hoe je State Control behoudt
 • Welke presentatie- en satirstijlen je kunt inzetten voor meer impact
 • Hoe je een training/workshop inspirerend houdt
 • De kracht van het 4-mat voor elke training
 • Welke NLP onderwerpen en demo’s je kan inzetten en hoe je deze integreert als trainer
 • Hoe je je fysiologie en tonaliteit kunt inzetten in verschillende trainingsvormen
 • Hoe je weerstand kunt omzeilen en kan omzetten in leerstand
 • Hoe je breinfuncties kan herkennen in het benaderen van je cursist
 • Waar de aandacht kan wegslippen en hoe je de aandacht vasthoudt
 • Hoe je een goede workshop of training opbouwt en inricht
 • Hoe je je metaforen inzet
 • Hoe je stemming kunt creëren
 • Hoe je onbewuste leerprocessen op gang brengt bij je deelnemers in plaats van alleen maar een boodschap of theorie te zenden zoals bij ‘presenteren’ of ‘doceren’
 • Meer uit je deelnemers en training te halen
 • Structuur in je trainingen te brengen zodat leerprocessen dieper en onbewuster gaan
 • Hoe je een effectieve training opzet van kop tot staart
 • Te durven spelen met je training, het leerproces en je groep
 • Meer en natuurlijke interactie met je groep te hebben
 • Met weerstand om te gaan en mensen en je groep makkelijker mee te krijgen
 • Flexibeler in te spelen op het groepsproces
 • Je eigen persoonlijkheid in de training te brengen
 • Zekerder, comfortabeler en lekker als jezelf voor de groep te staan, want dan leren je deelnemers het meest.
 • Over je eigen gedachten en overtuigingen rondom trainerschap en leiderschap
 • Hoe jij je boodschap overbrengt bij een potentiële opdrachtgever of cursist
 • Wat er nodig is voor certificering als NLP Trainer, als je dat wil

Samenvattend ga je leren over hoe jij jezelf inzet als Trainer op alle Neurologische Niveaus, weet je hoe je structuur brengt aan je training zodat mensen echt leren en aangehaakt blijven, en krijg je een berg aan praktijkervaring zodat je in flow voor de groep staat.

 

Samenvatting

NLP Trainers Training

Dé beste aanpak om NLP Trainer te worden

Trainen is zoveel meer dan kennis overdragen. Deze erkende NLP Trainerstraining gaat daarom veel verder dan alleen vaardigheden. Goede NLP Trainers zetten ook hun eigen persoonlijkheid in. Hoe ben jij verbonden met je missie, waarden, talenten, krachten en jouw ‘zijn’. Hoe je plezier kunt ervaren als trainer, ook al is het soms spannend, bepaalt veel van wat er écht overkomt bij een groep. Een congruente boodschap op een prettige manier brengen, weerstand leren ombuigen en ontdekken wat dat bij jou van binnen doet, leiderschap en nog veel meer onderwerpen die uiteindelijk over jou als mens gaan, komen aan bod. Een praktische training met inhoud voor iedereen die de wereld iets te vertellen heeft!
Wil je ontdekken of deze opleiding voor jou de juiste stap is? Je bent welkom voor een gratis (telefonisch) adviesgesprek met een van de trainers.

Wilt u advies?

| Deel deze opleiding

Gecertificeerd NLP Trainer – individueel traject

Wil jij ook Internationaal Gecertificeerd NLP Trainer worden? In de Erkende NLP Trainers Training leer je alles wat er nodig is voor NLP Trainerschap, daarna kun je als je wil ook certificeren/ het examen doen. Naast dat je dan door de NVNLP erkende NLP Practitioners en NLP Master Practitioners mag geven, breng je jezelf ook naar een hoger plan als Trainer.

Voorwaarden om mee te kunnen doen aan het NLP Trainersexamen:

 • Je hebt met goed gevolg de NLP Trainers Training doorlopen (minimaal 15 dagen bijgewoond, reflectieverslagen en ontwerp workshop zijn voldoende beoordeeld).
 • Je hebt een door de NVNLP erkend NLP Master Practitioner certificaat.
 • Je hebt minimaal één keer een NLP Practitioner geassisteerd en een reflectieverslag ingeleverd.
 • Je hebt de vooronderstellingen en belangrijkste uitgangspunten van NLP goed geïntegreerd.

Het individuele NLP Trainersexamen bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Schriftelijke toetsing van de theorie d.m.v. vragen en het beschrijven van een aantal NLP-onderwerpen in het 4-mat
 2. Het geven van een deel uit een NLP-training voor eigen publiek(1 eigen gekozen NLP-onderwerp) opgenomen op film met eigen reflectie
 3. Het geven van een NLP-demonstratie voor eigen publiek(1 eigen gekozen NLP-oefening) opgenomen op film met eigen reflectie
 4. Praktijktoetsing in aanwezigheid van een NLP Master Trainer: als de eerste 3 onderdelen met goed gevolg zijn doorlopen vindt er nog live toetsing plaats. Dit houdt in een NLP-training met 1 eigen gekozen NLP-onderwerp én een NLP-demonstratie met een ter plekke door de examinator gekozen oefening. Bij deze sessie nodig je zelf je toehoorders uit.

Alle detailinformatie hierover komt aan bod in de opleiding en wordt uitgebreid beschreven in de Reader van de opleiding. De kosten voor de eerste keer certificeren zijn onderdeel van deze NLP Trainers Opleiding. Bij eventuele herkansing van de praktijktoetsing wordt er €350,- in rekening gebracht, de overige onderdelen kun je kosteloos opnieuw inleveren en laten beoordelen.

Voor Meesterlijk Trainen cursisten

Heb je bij ons Meesterlijk Trainen met goed gevolg afgerond en wil je ook certificeren als NLP Trainer? Dat kan natuurlijk! Er zijn twee opties: zij instromen (alleen de integratiedagen en examen meedoen) of de hele NLP Trainers Trainen volgen.

Optie 1: zij instromen:

Na een korte introductie kun je zij instromen in de NLP Trainers Training. Je voegt in de lopende training en doet mee met de laatste 4 dagen (de integratiedagen) van de NLP Trainers Training. Hierna kun jij ook het NLP Trainersexamen doen zoals hierboven beschreven en certificeren als NLP-trainer. De prijs voor zij instromen inclusief examen en certificering is €1.750,-. 

Optie 2: de hele NLP Trainers Training volgen:

Mocht je liever de hele NLP Trainers Training willen volgen, want naast herhaling van Meesterlijk Trainen, is er ook heel veel nieuws bijgekomen in deze NLP Trainers Training, dan hanteren we een speciale prijs voor jou van €2.600,-. Dit is een combinatie van review-korting (herhaling) voor het Meesterlijk Trainen gedeelte en de gewone prijs voor al het nieuws. Je volgt dan gewoon het gehele NLP Trainers Training traject!

Examen doen en certificeren als NLP Trainer:

Voor beide varianten kun je het examen doen en certificeren volgens alle voorwaarden voor het examen zoals hierboven beschreven.

Heb je vragen over wat het beste pad voor jou is, laat het ons gerust weten, dan kijken we graag met je mee!

Waarom jouw opleiding bij De eerste verdieping opleidingen?

 • Al bijna 20 jaar hét opleidingsinstituut voor lichter leven, zelfbewustzijn en ontwikkeling.
 • Praktische én diepgaande inzichten en technieken op het gebied van NLP, Systemisch Werk en Body Mind. Daarnaast kunnen professionals zich ontwikkelen als Trainer, Coach en Systemisch Coach.
 • Met bevlogen, zeer ervaren en professionele trainers, die passie hebben voor jouw persoonlijke leerproces, verzorgen we op onze twee locaties in Delft en Zoetermeer dagelijks training.
 • Instromen en doorstromen kan op drie levels zodat je je eigen ontwikkelpad kan volgen op jouw manier en tempo.
 • Professionele en persoonlijke groei zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Worden wie je werkelijk bent geeft meteen resultaat, ook op je werk! Alle opleidingen zijn daarom zowel voor jezelf als in je werk en loopbaan toe te passen. Twee vliegen in één klap.
 • Iedereen kan meedoen of je nou de spreekwoordelijke boekenwurm bent of meer praktisch ingesteld. We zijn gericht op ontwikkeling die direct toepasbaar is. 
 • Werkgevers betalen vaak graag mee aan jouw ontwikkeling. Kijk bij de opleiding van jouw keuze op de pagina en download de @Werk PDF die je kan gebruiken voor je werkgever.
 • Voor particulieren is het mogelijk om zonder extra kosten in 4 termijnen te betalen.
 • We hebben voor onze opleidingen een aantrekkelijke bonus- en kortingsregeling.
 • We bieden je veel extra’s om op je eigen moment verder te verdiepen, bijvoorbeeld met onze podcasts. ‘De Bovenkamer Podcast’ is het inspiratieplatform en met de ‘NLP en meer – Oefeningen Podcast’ kun je de oefeningen uit de opleiding zo vaak herhalen als je wil!
 • Nog geen 100% zekerheid? Reserveer dan vrijblijvend je plek door een optie te nemen. Zodra de opleiding volloopt nemen we contact met je op en dan hoef je pas defintief te beslissen.
 • Bij elke opleiding krijg je een uitgebreide manual, zowel mooi ingebonden als digitaal. En natuurlijk de hele dag heerlijke koffie, cappucino, verschillende theetjes, lekkers, fruit en een eigen gekozen lunchpakket.
 • Alle opleidingen makkelijk herhalen. Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! 
 • Alle NLP-opleidingen zijn erkend door de belangrijkste NLP vereniging van Nederland, namelijk de NVNLP.
 • We zijn aangesloten bij de NVNLP, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en voldoen aan al hun kwaliteits- en professionaliteitseisen. Daarom hanteren we ook de algemene voorwaarden van de NRTO.
 • Wil je voor, tussendoor of na de opleiding nog even sparren met een trainer, dan kan dat altijd.
 • We staan boven de stof maar niet boven jou! In de kern verbinden we ons met jou omdat we geloven dat mensen leuk zijn en hooguit een zetje nodig hebben om lekkerder verder te bewegen in het leven. En dat zetje geven we je graag met een geweldige toolbox waar we veel passie voor hebben, vanuit onze eigen kern en gewoon mens zijn!