Familieopstellingen


Avondworkshop

Avondworkshop Familieopstellingen

Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling laat snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is achter je gedrag. Opstellingen helpen om de verborgen verbanden te gaan zien binnen het grotere geheel waar we onderdeel van zijn.

Vaak spelen er veel onbewuste patronen bij jezelf of in een systeem. Door dat onbewuste deel bewust te maken door familieopstellingen, komt er ruimte voor verandering. Ga je herkennen dat je ‘het weer doet’. Maar ga je ook op je werk of bij anderen, collega’s, je partner, je kinderen, zien hoe onhandig gedrag systemisch verklaarbaar is. Dat maakt mensen vaak milder over zichzelf en naar anderen toe. Luister naar deze podcast en merk eens hoe systemisch werk gaat over jou in het hier en nu van je leven:

De avondworkshop Familieopstellingen is een prachtige gelegenheid om bezig te zijn met Systemisch Werk. Iedereen die wil kennismaken met deze methodiek, al ervaring heeft of overweegt om onze opleiding Systemisch Werk te volgen is van harte welkom. In de workshop worden er familieopstellingen gedaan. Een Familie-opstelling is geen ‘quick fix’ en om echt goede inzichten aan een opstelling te ontlenen, is het fijn als je al wat voorwerk gedaan hebt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Om die reden is het alleen voor mensen die een opleiding bij ons volgen of gevolgd hebben mogelijk een vraag in te brengen. Vanzelfsprekend zijn anderen ook van harte welkom om deel te nemen als toeschouwer of als representant. 

Deelname Familieopstellingen opleiding

Voor de workshop Familieopstellingen geldt dat iedereen als toeschouwer deel kan nemen en als representant gevraagd kunt worden. Uiteraard mag je voor dat laatste bedanken. We hebben per workshop ruimte voor het doen van zo’n drie tot vijf opstellingen.  Op de avond zelf is het voor huidige en oud cursisten mogelijk aan te geven dat je een opstelling wil doen, zijn er meer gegadigden dan gaan de namen in de spreekwoordelijke hoge hoed.

Aanmelden voor de avond is wenselijk. Mocht je tevens belangstelling hebben voor onze opleiding Systemisch Werk dan kun je ook altijd eerst persoonlijk kennismaken in een individueel gesprek mocht je dat plezierig vinden.

 

Praktische informatie

 • De avondworkshop is van 19.00 tot 22.00
 • Locatie is Dorpsstraat 7 in Zoetermeer.
 • De kosten van deze avond bedragen  € 15,- (via IDeal te betalen bij inschrijving via het websiteformulier) per 1-1–2022 € 18,50
 • Dit is inclusief lekkere koffie en thee en een heleboel warme aandacht
Familieopstellingen

Systemisch Werk

Met Systemisch Werk leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. In eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en eventueel later ook om te kunnen integreren in je werk.

Want in een systeem kunnen allerlei dynamieken en verstrikkingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Dynamieken die als je er zicht op krijgt, doorbroken kunnen worden.

Kennismaken?

Ben je nieuwsgierig en wil je sparren wat het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat of om kennis te maken met een van de trainers.

Workshopdetails

 
Data:13-12-2021 (19:00-22:00)  (VOL)
Trainer(s): Richard Spek
Locatie: Zoetermeer
 
31-01-2022 (19:00-22:00)  (VOL)
Trainer(s): Desiree Roordink, Bart Visser
Locatie: Zoetermeer
 
14-03-2022 (19:00-22:00)
Trainer(s): Desiree Roordink, Bart Visser
Locatie: Zoetermeer
 
25-04-2022 (19:00-22:00)
Trainer(s): Desiree Roordink, Bart Visser
Locatie: Zoetermeer
 
28-06-2022 (19:00-22:00)
Trainer(s): Desiree Roordink, Bart Visser
Locatie: Zoetermeer
 
12-09-2022 (19:00-22:00)
Trainer(s): Desiree Roordink, Bart Visser
Locatie: Zoetermeer
 
01-11-2022 (19:00-22:00)
Trainer(s): Desiree Roordink, Bart Visser
Locatie: Zoetermeer
 
08-12-2022 (19:00-22:00)
Trainer(s): Desiree Roordink, Bart Visser
Locatie: Zoetermeer
 
  
Prijs: € 15,-, via iDeal te betalen.
   
Tijden: De workshop is van 19:00 tot 22:00.
   
Erkenningen: Crkbo
   
FAQ: De meest gestelde vragen en antwoorden op een rij


Vervolg opleiding

Heb je na de dagworkshop Familieopstellingen de smaak helemaal te pakken? In de opleiding Systemisch Werk leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. Hierdoor krijg je een verdere verdieping en inzicht in je dagelijkse patronen en hoe deze vanuit je familiesysteem zijn gevormd. Met natuurlijk de krachtige familieopstellingen waardoor nog veel meer onbewuste patronen zichtbaar worden. En dat geeft ruimte. Voor je eigen ontwikkeling en eventueel later ook om te kunnen integreren in je werk. Want in een systeem kunnen allerlei dynamieken en verstrikkingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Dynamieken die als je er zicht op krijgt, doorbroken kunnen worden.

Nieuwsgierig wat voor jou de beste volgende stap is op persoonlijk en professioneel gebied? Je bent welkom om te komen kennismaken met een van de trainers of voor een gratis adviesgesprek.

Waarom De eerste verdieping?

 • De eerste verdieping geeft al bijna 20 jaar een breed scala aan verdiepende, persoonlijke en professionele opleidingen op het gebied van NLP, Systemisch Werk, Body Mind, Coaching en NLP Trainerschap.
 • Gratis herhalen. Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! Lees hier alle ins en outs over hoe dat werkt.
 • Nog geen 100% zekerheid? Weet je nog niet zeker of je wil deelnemen maar wil je wel al een plek reserveren, kies dan voor OPTIE NEMEN. Met een optie reserveren wij een plek voor je totdat je zekerheid hebt over je deelname. Als de training bijna vol is, nemen we contact met je op en dan hoef je pas op dat moment definitief te beslissen. 
 • Jouw persoonlijke leerproces staat voorop. De opleidingen worden gegeven door zeer ervaren en betrokken trainers, die ook allemaal coach zijn. Daarbij zijn er altijd genoeg assistent-trainers aanwezig om ook buiten de plenaire momenten persoonlijke aandacht voor iedereen te hebben.
 • Al onze opleidingen zijn erkend door het CRKBO.
 • De NLP-opleidingen zijn erkend door het NVNLP.
 • Je krijgt een uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisiegroepen en elke opleiding krijgt een eigen WhatsApp groep zodat we je goed kunnen informeren voor- en tijdens de opleiding.
 • Je kunt buiten de opleiding blijven leren, ontwikkelen en oefenen d.m.v. inspiratie-podcasts en oefeningen-podcasts.
 • Je krijgt na deze opleiding optioneel een gratis adviesgesprek.
 • Voor particulieren is het mogelijk om onze opleidingen in 4 termijnen te betalen, zonder extra kosten.
 • In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw scholing. Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze opleidingen kunt aanvragen.
 • Als ZZP-er kun je onze opleidingen als scholingskosten voor jouw bedrijf boeken.
 • Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Wij kunnen met je meedenken hoe dit te verwoorden.

Meerdere Leerstromen

Een breed scala aan Leerstromen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Onze opleidingen gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, podcasts luisteren , inspiratie krijgen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, hebben we een breed spectrum aan leerstromen.

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

NLP Next Level

NLP Next Level is NLP zo aangevuld dat het echt een verschil maakt in jouw leven en beleven. Geen standaard oefeningen, technische aanpak en een wereld buiten de realiteit. Maar een levende en levendige aanpak die gaat over echte mensen in de echte wereld.

Body Mind Practitioner

Lichaam en geest zijn één, dat hoor je vaak. Maar in de praktijk blijkt dat die twee juist lang niet zo’n soepel samenwerkend setje zijn als je zou willen. In onze opleiding Body Mind Practitioner werken we met de body-mind connectie en integratie. 

Systemisch Werk

In deze opleidingen leer je over de werking van familie- en organisatiesystemen, en de invloed daarvan op ons functioneren. In eerste instantie voor je eigen ontwikkeling en eventueel ook later om te integreren in je werk.

Coachen met Impact

Coachen met Impact gaat over hoe jij als coach of begeleider een rol speelt in verandering en groei. Je bent ‘brainbased,’ dus je maakt gebruik van kennis uit de neuropsychologie, neurobiologie en andere kernvakgebieden.

Meesterlijk Trainen

In onze trainingen leggen we naast ‘gewone’ trainersvaardigheden een sterk accent op hoe je je eigen persoonlijkheid inzet om mensen te boeien en te inspireren. In Meesterlijk Trainen leer je alles om impactvol te trainen.

Workshops en Masterclasses

Weet je nog niet wat je wilt doen? Geen zorgen. Daar hebben wij dag -en avondworkshops voor. Kom NLP bij ons proeven!