Dochter van je Moeder


Ontdek je unieke vrouw-zijn

Tweedaagse Workshop Dochter van je Moeder

Veel vrouwen hebben het tegenwoordig goed voor elkaar. En toch twijfelen ze ook soms of ze het wel zo goed doen. In plaats van nog harder te gaan werken, wordt het dan misschien tijd om stil te staan bij de zaken die maken wie je werkelijk bent.

De relatie met je moeder is de basis voor al je andere relaties

In deze tweedaagse workshop staan we stil bij de relatie die je hebt met je moeder omdat deze de basis is voor hoe je allerlei andere relaties in je leven vormgeeft. Of dat nou is in je werk, partnerrelatie, familie, vrienden of kinderen.

De bron voor je welbevinden

Of je moeder nog leeft of niet meer, of je goed contact met haar hebt of niet: de manier waarop jij omgaat met de speciale relatie tussen jou en je moeder heeft grote invloed op je welbevinden. Door afgesneden te zijn van deze bron van kracht kan voor vrouwen betekenen dat het lastig is om grenzen te stellen. Bijvoorbeeld door je te veel en te vaak aan te passen, goedkeuring te vragen of continu voor anderen klaar te staan. Niet meer je eigen ding doen kan leiden tot gevoelens van somberheid, neerslachtigheid en vermoeidheid.

Vrouwelijke kracht en energie

Door allerlei oefeningen wordt de invloed van de relatie met je moeder op je huidige gedrag steeds duidelijker. De inzichten die je daarmee krijgt geven je nieuwe energie, brengen je in contact met je eigen (vrouwelijke) kracht en geven je nog meer vrijheid in het maken van keuzes.

Vrouw-zijn

Je leert met een nieuwe blik kijken naar de relatie met je moeder en de invloed op jouw vrouw-zijn. Het is een echte ervaringsworkshop waarin je allerlei aspecten van deze relatie onder de loep neemt. Ondanks dat er natuurlijk ook systemisch wordt gekeken, bijvoorbeeld naar jouw vrouwenlijn, is de workshop geen vervanging van de opleiding Systemisch Werk. Wel een hele mooie aanvulling!

 

Workshopdetails

 
Prijs:
€375,- vrijgesteld van BTW. Bij inschrijving betaling via Ideal.
 
Opleidingsduur:
2 dagen
 
Tijden:
10:00 tot 17:00 uur
 
Inclusief:
Lekker lunchpakket, onbeperkt koffie/thee en een heleboel warme aandacht
 
Aangesloten bij/erkenningen:
CRKBO, NRTO
 
Ambassadeursbonus en Cursistenkorting
Bekijk of/hoe je in aanmerking komt voor onze bonus- of kortingsregeling
 
FAQ:
De meest gestelde vragen en antwoorden


Opleidingsdata

OpleidingDataTrainers
MD2024-2
4 oktober 2024  (vr)   Delft
5 oktober 2024  (za)   Delft
Jolanda van Millingen
Anja Bijker

MD2024-2

4 oktober 2024  (vr)   Delft
5 oktober 2024  (za)   Delft

Voor wie is de Workshop Dochter van je Moeder?

Een dag voor elke vrouw om even bij te komen, die nieuwsgierig is, een stap verder wil in het leven en op een plezierige manier zelfontwikkeling weer verder vorm wil geven.

Vooropleiding

Elke vrouw die een Level 1 Opleiding bij ons (of elders vergelijkbare opleiding) heeft gedaan is van harte welkom in deze ervaringsworkshop.

Wat levert de workshop me op?

  • Loslaten van interne criticus
  • Zachtere blik naar jezelf
  • Nieuwe blik op je eigen moeder
  • Ontdekken van jouw unieke vrouw-zijn
  • Vrouwelijk leiderschap
  • Je eigen ding doen en op eigen benen staan

Praktische informatie:

Omdat het een workshop is, is het alleen mogelijk om direct in te schrijven (je kan dus geen optie nemen) en is kosteloos annuleren/verschuiven alleen mogelijk bij aantoonbaar overmacht.