Gratis Informatieavond NLP Trainers Training


Sfeer proeven en kennismaken

Informatieavond Erkende NLP Trainers Training

Als je meer snapt van jezelf, wordt het leven leuker.

Heb je ook zoveel aan NLP gehad? Ken jij het gevoel dat je na NLP nooit meer op de dezelfde manier naar jezelf, anderen en het leven kan kijken? Gun je anderen al het moois wat NLP te bieden heeft en ben je benieuwd hoe je dit kunt doorgeven? Als je impact wil maken en ook nog van ontwikkelen, leren, contact en het werken met mensen houdt, dan past de door de NVNLP Erkende NLP Trainers Training jou vast.

Wil je ontdekken of trainen en deze opleiding wat voor jou is? We zien je graag op de Informatieavond NLP Trainers Training!

 

Word NLP Trainer

Wil je jezelf ontwikkelen en ben je nieuwsgierig naar het trainersvak? Tijdens deze Informatieavond vertellen we onze visie op trainen en hoe je mensen laat leren op alle Neurologische Niveaus. Maak je kennis met de trainers, kun je sfeer proeven en al je vragen stellen. Met de Level 3 jaaropleiding NLP Trainers Training leer je alle facetten van het trainersvak vak en kun je, als je dat wil, ook Gecertificeerd NLP Trainer worden!

Data:Tijd:Locatie:Trainers:
Nieuwe data volgen

Trainen is een vak!

Trainen is zoveel meer dan kennis overdragen en vaardigheden aanleren. Goede NLP Trainers zetten ook hun eigen persoonlijkheid in. Hoe ben jij verbonden met je missie, waarden, talenten, krachten en jouw ‘zijn’. Hoe je plezier kunt ervaren als trainer, ook al is het soms spannend, bepaalt veel van wat er écht overkomt bij een groep. Doe je mee?

Waarom De eerste verdieping?

Bij De eerste verdieping opleidingen geven we al 20 jaar erkende opleidingen op het gebied van NLP, Systemisch Werk & Familieopstellingen, Body Mind, Coaching en Train de Trainer. 

We werken niet alleen met cognitieve en rationele kennis. Dit is belangrijk maar wist je  dat er meer geluk producerende cellen zitten in je hart en buik dan in je hoofd?! Daarom nemen hoofd, hart én buik,  maar ook fysieke fitheid, energielevel, emoties en relaties met belangrijke mensen in je leven een grote plek in, in al onze opleidingen.

Op onze fijne opleidingslocaties in het hartje van Delft, de oude dorpskern van Zoetermeer en het authentieke Eemklooster in Amersfoort. Met een team van 40 inspirerende en professionele Trainers & Coaches die theorie en praktijk verbinden!

Meer weten? Luister hier naar de ins en outs van NLP trainerschap!