Gratis informatieavonden


Sfeer proeven en kennismaken

Ontdekken wat je met een opleiding kan?

Als je meer snapt van jezelf, wordt het leven leuker!

Speel jij al langer met de gedachte om een opleiding te volgen om jezelf te ontwikkelen? Zoek je naar een manier om sfeer te proeven en te onderzoeken wat je met één van onze opleidingen kan? Dan ben je hier op de juiste plek!

Tijdens een informatieavond ervaar je hoe we werken, wat een opleiding voor jou kan betekenen, wat je kan verwachten en ontdekken of de opleiding bij jou past. Ook kun je kennismaken met de trainers en al je vragen stellen. Alle informatieavonden zijn gratis en van 19:00 tot 21:00 uur.

Je kunt je inschrijven voor een gratis informatieavond voor een van de volgende opleidingen. 

We zien je graag! Hartelijke groet, Team De eerste verdieping opleidingen

.

Informatieavonden NLP

Ben je nieuwsgierig naar mensen en hun drijfveren, inclusief die van jezelf? Hoe meer kennis en inzicht in gedrag, gevoelens en relaties je leven en werk leuker en makkelijker kunnen maken? NLP biedt dat en meer! 

Wil je inspiratie en ontdekken of NLP of de NLP Practitioner opleiding wat voor jou is? We zien je graag op deze informatieavond! 

Data:Tijd:Locatie:Trainers:
17 april 2024
19:00-21:00Dorpsstraat 7
Zoetermeer
Richard Spek
27 mei 2024
19:00-21:00Daam Fockemalaan 22
Amersfoort
Heleen Langeveld
11 juni 2024
19:00-21:00Dorpsstraat 7
Zoetermeer
Richard Spek

Informatieavonden Body Mind

Ben je geïnteresseerd in onze opleiding Body Mind Practitioner? Bij de informatie-avond maak je kennis met de trainers, vertellen we over de opleiding en kun je sfeer proeven.

In onze Body Mind Practitioner staat jouw persoonlijke leerproces voorop! Wat dat inhoudt vertellen we je graag.

Data:Tijd:Locatie:Trainers:
6 juni 2024
19:00-21:00Dorpsstraat 7
Zoetermeer
Marlou Hilverdink
Anja Bijker
1 oktober 2024
19:00-21:00Dorpsstraat 7
Zoetermeer
Marlou Hilverdink
Anja Bijker

Informatieavonden Coachen met Impact

Wil je jezelf verder ontwikkelen en ben je nieuwsgierig naar het coachvak? Tijdens deze Informatieavond vertellen we onze visie op coachen en hoe je tot de kern kan komen. Maak je kennis met de trainers, kun je sfeer proeven en al je vragen stellen.

Met de Level 2 jaaropleiding Coachen met Impact leer je alle facetten van het coachvak vak en word je een Gecertificeerde NLP-Coach.

Data:Tijd:Locatie:Trainers:
Nieuwe data volgen

Informatieavonden NLP Trainers Training

Wil je jezelf verder ontwikkelen en ben je nieuwsgierig naar het trainersvak? Tijdens deze Informatieavond vertellen we onze visie op trainen en hoe je mensen laat leren op alle Neurologische Niveaus. Maak je kennis met de trainers, kun je sfeer proeven en al je vragen stellen.

Met de Level 3 jaaropleiding NLP Trainers Training leer je alle facetten van het trainersvak vak en kun je, als je dat wil, ook Gecertificeerd NLP Trainer worden!

Data:Tijd:Locatie:Trainers:
Nieuwe data volgen

Informatieavonden Opleiding AD(H)D-coach

Heb je in je werk veel te maken met mensen met ADHD of ADD, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg of re-integratie? Of denk je er over om coach te worden?

De opleiding ADHD-coach biedt je de mogelijkheid mensen met ADHD / ADD anders te leren begeleiden. De eerste verdieping verzorgt deze opleiding in samenwerking met ADHD-Nederland.

Data:Tijd:Locatie:Trainers:
25 april 2024
19:00-21:00OnlineAnna Sarbo
Ferry Onderwater
18 juni 2024
19:00-21:00OnlineAnna Sarbo
25 september 2024
19:00-21:00OnlineAnna Sarbo