fbpx

Kennismaken en adviesgesprek

Kennismaken & Adviesgesprek

Kennismaken: persoonlijk, bij infoavonden en bij workshops

NLP on air

Gratis NLP on air

Wat heerlijk om je ook lekker vanuit je luie stoel, je eigen zolderkamer of wie weet wel vanaf het strand te kunnen laten inspireren! We organiseren geregeld een ON AIR avond. Oftewel, lekker via ZOOM met een heleboel andere mensen verdiepen, leren, ontdekken. Onder leiding van onze superleuke NLP-trainer Heleen Langeveld een avond die in het teken staan van groei, ontwikkeling, verder leren en verbinden.

Gratis persoonlijk kennismaken of advies

We voeren graag een persoonlijk gesprek met je, als jij dat ook wil natuurlijk. Waarom? Dan weet je echt zeker dat je op de juiste plek bent, de opleiding kiest die bij je past en bij jouw doelen. Gratis en geheel vrijblijvend natuurlijk.

Mensen over een advies- of kennismakingsgeprek:

  • “Prettig. Zo kon ik meer te weten komen over wat NLP en de Practitioner inhield en of dat bij me past en de stijl van het instituut.”
  • “Eerste gesprek met Richard was onwijs fijn! Voelde mij begrepen en dacht dit is een opleiding waar ik wat uit kan halen.”
  • “Heel positief om dat ik niet precies wist wat ik nodig had of wat ik het beste kon doen en met een gesprek bij de eerste verdieping was ik er uit.”

Gratis info-avond

Kom langs bij een info-avond en laat je informeren over opleidingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Workshops

Ervaar en leer in 1 dag onze opleidingen of kijk/doe mee met onze avond-masterclasses en ervaar wat de verschillende opleidingen kunnen brengen.

Team De eerste verdieping

De mensen van De eerste verdieping: Lees meer over de ervaringen van de trainers en coaches.

Contact opnemen

Contact en kennismaken
Ik wil ook inspiratienieuws ontvangen en schrijf me in voor de nieuwsbrief